אווווי כמה שזה רע........

N I R VA N A

New member
אווווי כמה שזה רע........

היום היה השיעור הראשון - אני חצי מת!!! האמת שלפני הקורס עוד חשבתי שאני יוכל להוציא מינימום 550 - עכשיו..... גג 400!!! זה כ-ל כ-ך קשה!!!!!!!! המתמטיקה קשה חבל על הזמן - המון שאלון היגיון קשות - בקושי עניתי על איזה 4-5 שאלות בממוצע (לדוגמא מתוך 10), החלק המילולי מסובך - ידעתי רק 4 שאלון מתוך איזה 10 (לדוגמא) והחלק החזק שלי: אנגלית - גם גרוע!! צדקתי רק ב 5 שאלות מתוך 10.... בקיצור הבנתי שהמצב שלי בתחת - המפגש הראשון מה זה הרס לי את המצב רוח - עכשיו אני לחוץ ובטוח שאני לא יצליח.... זה ממש קשה!!!!!!!!!!!!!! זהו... לא יודע מה לעשות...

1234aaa

New member
תרגע אחי

המטרה של זה להראות לך כמה אפס הייתה ואיך השתפרתה בזכות הקורס שלהם. מי שאומר לך שעל המבחן הראשון הוא הוציא 650+ אז יש 2 אפשרויות : 1. שהוא באמת תותח בכל הקטע של הפסיכו וחבל לו על הכסף של הקורס בכלל 2. שהוא שקרן פטתי שנהנה לעבוד על עצמו... (זאת האפשרות היותר סבירה) כאמור אין מה להתרגש.. העקר ForZa Juve!!!!!!!!! אה?

N I R VA N A

New member
חחח כן זה הכי חשוב......./images/Emo9.gif

אבל ברצינות - לא חשבתי שהרמה עד כדי כך גבוה! זה נראה ממש קשה (לפחות על השיעור הראשון...) באמת נקווה שבסוף יהיה פסדר - אבל בינתיים זה הלך דיי קשה.... וכמובן החשוב מכל: Forza JUVE!!!!!!!!!!

Mapisto

New member
לטענתם

זה 65 אחוז מהיכולת שלך כלומר
400*165/100 = 4*165 = 330 + 330 = 660​

N I R VA N A

New member
לא לא הבנת

עוד לא אמרו את התוצאה של המבחן - ה 400 שכתבתי זה כאילו מה שנראה לי שאני בכלל יוציא בבחינה עצמה (סתם זרקתי מספר)

miss_t

New member
../images/Emo41.gif אני דווקא נהנתי../images/Emo41.gif

הרגשתי נחמד מאוד. האווריה בכיתה הייתה חביבה (אנחנו איזה 16 תלמידים). וכל הזמן המדריך (מורה, מנחה- מה שבא לכם) הרגיע... בסה"כ יצאתי יותר סקרנית ממה שהייתי קודם בקשר לפסיכומטרי.

N I R VA N A

New member
השאלה היא

אם כבר התחלתם ללמוד או לא? כי אנחנו התחלנו - והחומר דיי קשה - אז בגלל זה המצב רוח דיי ירוד (חשבתי שזה הרבה יותר קל...) גם אצלנו האווירה פסדר - האווירה זאת לא הבעיה - הבעיה היא החומר והמצב ההתחלתי שלי......

miss_t

New member
התחלנו את החומר של הלימוד

התחלנו עם החשיבה הכמותית- יחס. אולי זה רק ההתחלה ובמפרגשים הבאים יהיה יותר קשה... מאוד מקווה שאני אמשיך להנות..

arik 18

New member
זה לא רמה גבוהה וזה לא קשה..

אם נסתכל על החלק של החשיבה כמותית אז נראה שהרמה שם היא רמה של שלוש יחידות לימוד (בלי נגזרות, אינטגרלים ושאר הבולשיט). התרגילים לא דורשים נוסחאות מיוחדות (ברובם. והנוסחאות שכן נדרשות לפעמים מופיעות בסוף הפרק). אם נסתכל על החלק של החשיבה מילולית אז נראה שאם יש למישהו אוצר מילים רחב מספיק (ואם לא אז אפשר להגיע לאוצר מילים מספיק רחב ע"י שינון המילון שמקבלים בקורס) אז הפרק הכמותי הוא גם פשוט מאוד. מה יש שם? אנלוגיות שזה לא קשה, הבנת הנקרא שזה שטויות, פטל שבדרך כלל שלושה תרגילים מתוך הארבע הם ממש קלים והשלמת משפטים שזה תרגילים פשוטים ביותר. אם נסתכל על האנגלית אז נראה שכל אחד שלומד 4-5 יחידות יכול להסתדר יפה מאוד בחלק זה. למעט אוצר מילים שצריך לדעת בחלק הראשון של השלמת המשפטים (וגם אותו אפשר ללמוד מהמילונים), לא צריך ידע מי-יודע-מה באנגלית בשביל להצליח בחלק הזה. אז למה לא כולם מקבלים ציונים גבוהים אם החומר כל כך פשוט? אז ככה, הפסיכומטרי דורש חשיבה אחרת מזו הדרושה ללימודים בבית הספר והתלמיד צריך לסגל לעצמו את החשיבה הזאת. בגלל שהפסיכומטרי לחוץ בזמן והמבחן הוא מאוד ארוך צריך לחשוב בצורה מהירה, בהירה ולהיות מרוכז לאורך זמן. ככה ש-N I R VA N A, אתה יכול להירגע. פשוט תלמד טוב ותשקיע ובסוף תקבל ציון טוב גם אם עכשיו זה נראה לך שהכל ברמה גבוהה.

N I R VA N A

New member
אני מניח שאתה יודע יותר טוב

אבל אפשר להגיד שזה התחיל אצלי ברגל שמאל - זאת אומרת בסוף הבנתי את ההסברים בכמותית אבל דיי התאכזבתי מהקושי - כמותית אולי באמת סביר (אפשר איכשהו להשקיע/לחרוש ולקבל ציון טוב) אבל מה אני יעשה עם החלק המילולי? - פשוט כרגע אני לא רואה את עצמי מצליח לזכור את ה 600-2000 המילים האלו שצריך לזכור, וממה שנדהמתי זה מאנגלית - שזה אמור להיות החלק החזק שלי - ודווקא שם היו לי הרבה טעויות (יחסית לידע שלי).... לא יודע, אולי אני פשוט מגזים - והמבחן הזה קצת יותר מדי הלחיץ אותי - אני באמת מקווה (כמו שאתם אומרים) שאחר כך יהיה טוב... ותודה על העידוד - זה באמת עוזר (דיי מרגיע).... נקווה שיהיה בסדר

אני רוצה להתבכיין עוד פעם../images/Emo12.gif

הקורס יתחיל רק מחרתיים...זה נוראי, אני יצטרך ללמוד יותר מכולם?< שיט כמה פעמים בשבוע יש לכם קורס? אצלנו זה שלוש פעמים בשבוע, מ-9 עד 2 אחרי הצהריים..

למעלה