אווווו!

infatuation

New member
אווווו!../images/Emo9.gif

יש ליד החנות שלי חנות של צליל... אני עובדת בקניון הזה בקושי חודש, ובזמן הזה די ניסיתי להתעלם מהחנות, כי אני גם ככה לא קונה דיסקים חוץ מאלאניס ואלאניס לא הוציאה משהו מעניין יותר מדי. קיצקוץ... אתמול היה לי קצת משעמם, ועבדה איתי עוד מישהי אז כשיצאתי לי לשירותים (שזה פרט מאוד חשוב בסיפור
) החלטתי לטייל לי לתוך צליל. אז אכן נכנסתי. והסתכלתי קצת על הדי וי דיים שלהם אולי יהיה שם משהו של אלאניס (כן בטח), ואז ניגש אלי המוכר. עכשיו בד"כ בשלב הזה אני בורחת מהחנות הפעם נתתי לו לדבר, הוא שאל אם אני מחפשת משהו מסויים ואמרתי שלא. ואז החלטתי לשאול מתי יגיע המהדורה המיוחדת של האוסף והוא אמר שעוד השבוע (שזה לא חדשות מרגשות במיוחד לכרטיס האשראי שלי)!!! אז אמרתי וואלה סבבה, ואת הסטורי טלרס יש לכם? והוא אמר שעל זה הוא לא שמע, אבל אם אני ארצה הוא יזמין לי! ואז הוא ניסה לדחוף לי איזה די וי די של הופעה של מליון אמנים שגם אלאניס משתתפת בה איזו הופעה שהיא התרמה והכספים של מכירת ההופעה זה גם לתרומה משהו כזה (בטח אתם וידעים במה מדובר). קיצר התחלנו לדבר על זה שלידידה שלו יש שיער ארוך נורא בהשראת אלאניס ואמרתי שגם לי היה והוא נורא כעס שהסתפרתי (כשחושבים על זה נראה לי שהוא פשוט ניסה להתחיל איתי
)... קיצר הוא כולו בהתלהבות מאלאניס וזה, והוא רשם להזמין לי את הסטורי טלרס. למרות שלא ממש ביקשתי, אז החלטתי לשאול אתכם איך הדי וי י הזה? סצם היה לי משעשע הקטע הזה...

מממ

לפי דעתי. .. אני חיכיתי הרבה זמן לסטורי טלרס הזה עד שסוף סוף אחי קנה לי אותו ליומולדת וגם אז הדיוידי היה הרוס .. ולא רציתי להרוס ולראות אותו במחשב, ואחריי הרבה זמן שחיכיתי, ראיתי אותו ... ונורא התבאסתי (יכול להיות שזה איזה עונש מאלוהים על זה שראיתי אותי ביום כיפור .. לאדעת) הוא נורא קצר, אין הרבה שירים ... אלאניס מזיינת בשכל הרבה (וכמו שזה נראה לי, זה נראה כאילו היא מדברת סתם כי אמרו לה שהיא צריכה לדבר הרבה והיא לא ממש יודעת מה להגיד ... דיי הרצתי את הקטעים האלו) .. ו.. אני לא חושבת שהוא ממש מיוחד ... לדעתי עדיף את feast on scrap (ככה כותבים?) אבל אותו עדיין לא ראיתי, רק חלקים ממנו .. בכל מקרה, לא התלהבתי מהסטורי טלרס.

infatuation

New member
את פיסט און סקרפס יש לי

בהחלט מעולה! על מה היא מדברת בסטורי טלרס?

Jagged chaos

New member
ה-DVD הכי טוב של אלאניס לדעתי

זה Jagged Little Pill, Live, לא רק שההופעה מעולה, אלה כל הצילום שמה מעולה... בניגוד ל-FOS שצילמו ב3-4 מצלמות, את ההופעה ב-JLP עשו איזה 492858902809 מצלמות, הוסיפו מדי פעם שחור לבן.. משהו ליגה העבודה שם.

Jagged chaos

New member
אני בדיוק מעלה את ההופעה עכשיו ../images/Emo9.gif

באיכות DVD... אם כמה שזה לא מוסרי לשתף את הסטוריטלרס כי זה DVD רשמי, זה עוד יותר פתטי לבזבז 120 שקל על משהו שיש לי בוידאו כבר 4 שנים ויש לי על המחשב וראיתי אלף פעמים... ואני חושב שזו הופעה מעולה, אחד האהובות עליי. מה שמעצבן בהסברים של אלאניס זה שכמה שהיא יותר מדברת על השירים, היא נשארת יותר מסתורית ממה שהיא היתה. היא בחיים לא הסבירה לעומק ת'שירים שלה, היא רק מסבירה איך היא כתבה אותם. יש שם דברים ביזארים שיוצרים עוד יותר על האנימה שיש עליה...
ספוילרים ל-VH1 STORYTELLERS
1 - That i would be good, היא כתבה בתוך הארון שלה. 2 - Unsent, המכתבים האלה השאירו אותה כמה לילות בלי שינה, אז היא התקשרה לכל אחד מהאנשים שהיא כתבה עליו, הקריאה לו את השיר ואחרי ש"הסכימו" לה לשיר עליהם, היא הקליטה אותו
3 - You oughta know, אלאניס כתבה ב"טינה" שהיא נמשכת לה כבר עשור, בהופעה היא אומרת שהיא התקשרה ודיברה עם האדם שנכתב עליו השיר. אישה הזויה

infatuation

New member
אז לא הבנתי...

זו אחת ההופעות האהובות עליך, אבל לא שווה את ה120 שקל?

Jagged chaos

New member
זה לא שההופעה לא שווה 120 שקל ../images/Emo3.gif

לא שווה ההרגשה שאני אגיד "פאק...ביזבזתי 120 שקל (שאני צריך..
) על משהו שאני כבר יכול לדקלם אותו וראיתי אותו לפני 120 שנה..
".

isw

New member
לי זה עלה בערך 80

כבר אמרתי לכם איפה.. laserdisc.co.il או .com לא זוכרת. ואני לא מתחרטת לרגע. אבל אולי זה סתם כי יש לי קטע כזה שאני אוהבת שיש לי את הדברים אפילו אם הם לא שוחקים לי את המערכת/דיוידי. בכלמקרה, דווקא חיבבתי את ההופעה הזאת, ולא ראיתי אותה לפני זה במחשב כך שזה יה נחמד מאוד. בכלל אני בעד הופעות אקוסטיות ובסגנון ככה שלדעתי אל תתבאסי על המחיר של זה.

Jagged chaos

New member
../images/Emo45.gifדפנטלי

ממליץ לך גם לקנות
אני כל כך התלהבתי לראות את ההופעה הזאת בטלוזיה או במחשב... אם היית רואה אותה פעם ראשונה ב-DVD וכל התוספות..החוויה היתה הרבה יותר טובה
... עכשיו אצלי זה כבר מקרה אבוד..ווטאבר
....

j u n k

New member
מממ אתה יכול להביא

לינק מדוייק לאתר המדובר? כי לא מצאתי אותו

Crazy Figgy

New member
תיקון קטנטון:

היא לא אמרה שרק אחרי שהיא קיבלה את הרשות שלהם היא הקליטה את השיר, אלא שאחרי שהיא הקליטה את הדיסק והכל היה גמור כבר, היא לא יכלה לישון בגלל כל החומר הנורא אישי שמופיע בו כש"UNSENT" כנראה גרם לה במיוחד לחוסר מנוחה. קיצר, היא אמרה שכמה ימים לפני שהדיסק יצא היא התקשרה לכל האנשים האלה והשמיעה להם אותו. ככה שהיום היא יודעת שהיא יכולה לשיר אותו עם אישור (היא אומרת משהו כמו "and now when i sing it i sing it with permission, and blessing even"- ציטוט מזכרון...) אין לי מושג למה טרחתי לתקן משהו כ"כ טריוואלי. צטערת
, זו לא אני זו הפרפקציוניסטית שבי.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif

אהבתי את הקטע הזה. אני אוהבת את הדיוידי הזה.
אבל לא ראיתי בשלמותו.

למעלה