infatuation
New member
אווווו!../images/Emo9.gif
יש ליד החנות שלי חנות של צליל... אני עובדת בקניון הזה בקושי חודש, ובזמן הזה די ניסיתי להתעלם מהחנות, כי אני גם ככה לא קונה דיסקים חוץ מאלאניס ואלאניס לא הוציאה משהו מעניין יותר מדי. קיצקוץ... אתמול היה לי קצת משעמם, ועבדה איתי עוד מישהי אז כשיצאתי לי לשירותים (שזה פרט מאוד חשוב בסיפור
) החלטתי לטייל לי לתוך צליל. אז אכן נכנסתי. והסתכלתי קצת על הדי וי דיים שלהם אולי יהיה שם משהו של אלאניס (כן בטח), ואז ניגש אלי המוכר. עכשיו בד"כ בשלב הזה אני בורחת מהחנות הפעם נתתי לו לדבר, הוא שאל אם אני מחפשת משהו מסויים ואמרתי שלא. ואז החלטתי לשאול מתי יגיע המהדורה המיוחדת של האוסף והוא אמר שעוד השבוע (שזה לא חדשות מרגשות במיוחד לכרטיס האשראי שלי)!!! אז אמרתי וואלה סבבה, ואת הסטורי טלרס יש לכם? והוא אמר שעל זה הוא לא שמע, אבל אם אני ארצה הוא יזמין לי! ואז הוא ניסה לדחוף לי איזה די וי די של הופעה של מליון אמנים שגם אלאניס משתתפת בה איזו הופעה שהיא התרמה והכספים של מכירת ההופעה זה גם לתרומה משהו כזה (בטח אתם וידעים במה מדובר). קיצר התחלנו לדבר על זה שלידידה שלו יש שיער ארוך נורא בהשראת אלאניס ואמרתי שגם לי היה והוא נורא כעס שהסתפרתי (כשחושבים על זה נראה לי שהוא פשוט ניסה להתחיל איתי
)... קיצר הוא כולו בהתלהבות מאלאניס וזה, והוא רשם להזמין לי את הסטורי טלרס. למרות שלא ממש ביקשתי, אז החלטתי לשאול אתכם איך הדי וי י הזה? סצם היה לי משעשע הקטע הזה...
יש ליד החנות שלי חנות של צליל... אני עובדת בקניון הזה בקושי חודש, ובזמן הזה די ניסיתי להתעלם מהחנות, כי אני גם ככה לא קונה דיסקים חוץ מאלאניס ואלאניס לא הוציאה משהו מעניין יותר מדי. קיצקוץ... אתמול היה לי קצת משעמם, ועבדה איתי עוד מישהי אז כשיצאתי לי לשירותים (שזה פרט מאוד חשוב בסיפור