מי זאת זאת??? נדחפת לי בכל חור??? סומו המדינה הזאת!! גם 20 סנטים כבר אי אפשר לקבל פה בשקט??
ש שאפולי New member 10/7/07 #18 מי זאת זאת??? נדחפת לי בכל חור??? סומו המדינה הזאת!! גם 20 סנטים כבר אי אפשר לקבל פה בשקט??
כ כינוי בשיפוצים New member 10/7/07 #27 לא בעיה לכי עם כמה חברים ואחרי כמה דקות תעלמי.. וזה בהנחה שלחברים שלך יש זמן והם לא ידקרו אותך אח"כ.
ל ליאה וזהו New member 10/7/07 #29 בתקופה הזו ... אין לי זין לחפרנים עם כל הכבוד שהוא ידיד זמני יקר , ויש לי ים דברים לעשות.
B b0redavid New member 10/7/07 #30 אוקע, מה את רוצה מאתנו? שנגיד לך שאת לא בנאדם חרא, שתרגישי טוב או משהו? הבנו, ליאה בנאדם מאוד עסוק. ליאה אוהבת סושי. !NEXT
אוקע, מה את רוצה מאתנו? שנגיד לך שאת לא בנאדם חרא, שתרגישי טוב או משהו? הבנו, ליאה בנאדם מאוד עסוק. ליאה אוהבת סושי. !NEXT
א אמיתי טויטי New member 10/7/07 #33 בית?! מתי בפעם האחרונה הרמת פה מגב או שטפת כלים? זה בית רק כשאת צריכה משהו מהמקרר
ל ליאה וזהו New member 10/7/07 #34 סליחה! זה שאתה מטנף את המקום לא אומר שאני לא משקיעה! תמיד תלונות תאמין לי תתעסק במה שאתה וכל הגברים יודעים לעשות, תשפשף!!!!!!!
סליחה! זה שאתה מטנף את המקום לא אומר שאני לא משקיעה! תמיד תלונות תאמין לי תתעסק במה שאתה וכל הגברים יודעים לעשות, תשפשף!!!!!!!
א אמיתי טויטי New member 10/7/07 #36 דברי אל היד גברת ../images/Emo11.gif ותראי שהיא לא הולכת לשפשף פה כלום בזמן הקרוב ומחר בבוקר אני רוצה לראות את ההורים שלך.
דברי אל היד גברת ../images/Emo11.gif ותראי שהיא לא הולכת לשפשף פה כלום בזמן הקרוב ומחר בבוקר אני רוצה לראות את ההורים שלך.
ל ליאה וזהו New member 10/7/07 #37 אתה לא באמת רוצה לראות. את אימא שלי, היא ניראת עדינה אבל בפנים היא מרוקאית עצבנית!
Purple Mushroom Member 11/7/07 #42 רגע רגע , מה זאת ההתחצפות הזאת ? למנהל? אל תשכחי\חו את המאמר שפירסמתי (פירסמתי לא כתבתי) ביום שישי צריך לפנק את המנהל בכל מה שכתוב במאמר הכי חשוב של הפורום הזה. הוא הרי משקיע כאן מאחורי הקלעים הכי הרבה . דברים שאתם לא יודעים . קצת כבוד . יש גבול לטעם הטוב של ההומור .
רגע רגע , מה זאת ההתחצפות הזאת ? למנהל? אל תשכחי\חו את המאמר שפירסמתי (פירסמתי לא כתבתי) ביום שישי צריך לפנק את המנהל בכל מה שכתוב במאמר הכי חשוב של הפורום הזה. הוא הרי משקיע כאן מאחורי הקלעים הכי הרבה . דברים שאתם לא יודעים . קצת כבוד . יש גבול לטעם הטוב של ההומור .