אוווווףף!!!!!!

אוווווףף!!!!!!

אני חייבת בדוק יותר מ24 שעות ביממה! טוב אני צריכה התייעצות קטנטנה. יש לי ידיד , שטס מחרתיים לחודש וחצי הבעיה היא שאין לי זמן לפגוש אותו כי לפגוש אותו ייקח כמה שעות טובות כי הוא חפרן, כן כן הוא חפרן. יש לי מלא דברים על הראש שמתקשרים למטרה היחידה שלי כרגע. מה אני עושה? לא נעים לי ממנו כי הוא סבבה פשוט אני לא יודעת איך להגיד שכרגע הטיסה שלו זה הדבר האחרון בתחתית סולם סדר העדיפויות שלי והלימודים שלי קודמים לכל . אני בדילמה מה לעשות?

תני לו ../images/Emo56.gif

תני לו צילצול תגידו לו יפה סליחה יש לי "בלה בלה בלה על הראש" בכל זאת אתה טס כולה לחודש וחצי אז טיסה נעימה תעשה חיים, תזיין כמה שיותר, תשמור על עצמך תזיין כמה שיותר (כן בנים אוהבים לשמוע את זה!!!) תתקשר מידי פעם תשלח מיילים + תמונות אל תשכח להביא לי בושם\פאקט סיגריות\נעליים מהדיוט-פרי בלה בלה ... ואל תשכח ל....

אמממ אם דיברת על לזיין בנות...

אז זה לא הוא, אמממ הוא בצד השני . הבחור עשה פשוט עסק ממש גדול מחודש וחצי וזה לא שאני רואה אותו יומיום אבל למרות זאת לא נעים לי.

שאפולי

New member
שלחתי את רב סרן פה..

נראה לי שהידידי שלך יהיה מבסוט ולך נפתרה הבעיה..

שאפולי

New member
בכיף בובה ../images/Emo6.gif

אבל ברצינות? שימי זין. אם הוא ידיד שלך הוא צריך להבין שאת בתקופת מבחנים את תתקשרי,תתייחסי וילאא ביי. עוד אפשרות זה לעבור אליו עם מישו להגיד בייי ולעוף או לבקש ממשו שיתקשר ויקרא לך "דחוף"

שאפולי

New member
יודעת יודעת

רואים עליך! אפילו החתימה שלך נראית פתאום, איך לומר? אהמ, גאה וזקופה יותר!!

שאפולי

New member
../images/Emo178.gif

את הרטיבות לא ממש, אבל היא גבהה באיזה סנטים שניים..

למעלה