אווווווף

אני מאוד מכיר ומודע לקושי שלי

ובגלל זה אני מרגיש חנוק לפעמים, לא יודע להסביר. לא יכול גם.

צ פ ע

New member
משרד שידוכים בין חברי הפורום ../images/Emo35.gif מממממ...

איך לא חשבתי על זה קודם. אההההה. בעצם....

yosef 30

New member
אני אומר יאללה קדימה בואו נעלה רעיונות להכרות

לכל אחד יש בתפוז את העולם האישי שלו. לשם כל אחד יוכל להכניס תמונות שלו, ולרשום על עצמו כל מה שהוא היה רוצה שהאחר יידע. וכך כל אחד יוכל להיכנס לכרטיס של מי שנשמע לו.... ויאללה תתחילו לפנות אחד לשני
))). נקים לנו כאן אתר הכרויות משלנו
).
אם יש עוד רעיונות אשמח לשמוע. רווקים קדימה להתעורר.
.

tomeriko t

New member
פורום זוגיות גאה ורובנו כאן רווקים ורווקות:)

דרך הכרטיס האישי יש אנשים שחוששים לחשוף עצמם ולמסור פרטים, אולי אם מישו מאיתנו יהיה אחראי על זה הם ירגישו יותר בטוחים.. אין לי בעיה להיות נחלוץ בנושא:)

בופיק

New member
תומריקו../images/Emo35.gif

תומריקו לא אמרנו שאתה קצת מוריד לחץ
אם אתה רוצה אני מוכנה לעזור לך, ולעזור בכלל... השאלה איך אפשר להיות אחראים על זה
איך ניתן לפקח על הכרטיסים
והנה לא רק שכולם פה בפורום של זוגיות גאה וכולם רווקים... מה עם הרווקות
מה איתי
אה... ובוקר טוב לך יקירי... שלך בופיק

tomeriko t

New member
רשמתי גם רווקות:)

אפשר שפשוט ישלחו לנו במסר תמונה פרטים מדויקים מה מחפשים וכו' וככה נשדך חחחח בוקר.:)? אצלי כבר אמצע היום.... תומריקו

בופיק

New member
צודק.. כבר צהריים

אמרתי בוקר, כי אני פירגנתי לעצמי לקום היום מאוחר:) לא היה לימודים, אז קמתי מאוחר.... ועכשיו רק חזרתי מרכיבה של שעתיים באופניים, איזה פריחה יש בחוץ... איזה פרחים... והריח משגע:) אה... וכשהתכוונתי רווקות, זה לא בגלל שלא רשמת, אלא בגלל שאין פה כל כך רווקות, גם לא לא רווקות אין פה הרבה... יאללה אני הלכתי להתארגן לי... בערב יש חתונה לחברה... שלך בופיק

yosef 30

New member
תומריקו ובופיק -ההוצאות עליכם ../images/Emo13.gif

אני לא חושב שמישהו רציך קלחת אחריות על הדבר הזה. יש את הכרטיס האישי של כל בנאדם. מי שלא יירצה ל/שים תמונות זה בסדר, הוא תמיד יכול לפנות לאחר. כמו ששמים באטרף אפשר לשים גם פה וגם כאן יש אפשרות להציג את התמונות רק לחברי הפורום. כך שזה לא תהיה חשיפה כזו גדולה. בכרטיס האישי אפשר ליצור תיקיית שיתוף של חברים וכל אחד ייאפשר לכל חברי הפורום לראות את התמונות שלו. אני אשלח אליך תמונה שלי ואתה תשלח את התמונה למי שאני אמרתי לך והוא יישלח לך ואז אתה לי ובלה בלה בלה מורכב מאוד. ובופיק אנחנו שומרים אותך לעצמינו
יוסף.

צ פ ע

New member
או שאולי פשוט כל מי שירצה

יחשוף את הניק שלו באטרף... וכן- אני מודע שלא לכולם יש אטרף (סורי בופיק יקרה!), אבל אין תוכנית מושלמת...

בופיק

New member
תמיד דופקים ת'בלונדינים../images/Emo13.gif

זה בסדר צפע... אם הייתי מחפשת שיצא לי איזה דייט, אז הייתי פונה לאתרים של בנות, אבל ת'אמת אני פה כי טוב לי, כי אני נורא מעריכה את האנשים פה, ולא מחפשת שיצא לי מזה איזה דייט סוער... גם ככה עיניינים עם האקסית לא סגורים ועד שזה לא נסגר, אני לא פונה למחוזות אחרים. בוקר טוב לכולם... מאחלת לכם שישי שבת מקסימים מלא שמש והתרגשות בופיק שיצאה לעשות את נחל עמוד, ארזה תיק עם סנדוויצים, פירות, ירקות והכי חשוב, מים!!!!

לאשת החברה הגבוהה שהתלבשה כשחקנית טניס

ובאה לקאנטרי בשביל להשכיב את המדריך. או לדבורה.

xanadu

New member
איזו מין תחפושת זאת?

(אל תשכח שגם הצליחה להשכיב את המדריך) חוצמזה, אני תליתי את העקבים. די. איש מכובד אני. (ומסומם)

למעלה