אווווווף

צ פ ע

New member
אם תמצא עוד אחד-

תשלח אותי אלי

tomeriko t

New member
אולי אני אפתח מועדון הכרויות לחברי הפורום? חח

נפתח בתוך הפורום משרד שידוכים, יכול להיות שניצור יופי של זוגות:) אני רוצה את בופיק!!!!!!!

בופיק

New member
תומריקו.. ברור שאני איתך....

איזה כיף לי... כולי אושר... מה עם מתנה לאבא? חשבת על משהו? לקחת כבר החלטה? חשבתי על כמה דברים לא יודעת כמה זה רלוונטי לאבא, אבל מה אכפת לי לזרוק רעיונות? לא אכפת לי... מקסימום אנשים אחרים יקחו את זה לחברים או חברות שלהם.... אז נתחיל... אמרת שהוא אוהב ספורט נכון? אז מה עם שעוןpolar? קורס נהיגה ספורטיבית? ספידומטר לאופניים? משהו טכנולוגי עם איזה קיק חדש? שגעון חדש? משהו מעולם המחנאות? סנפלינג? אני לא יודעת אם זה מתאים לאבא, אבל פעם עשיתי את זה לאמא שלי... כתבתי ברכה שכוללת חפצים (שממש קניתי אותם): כמו מצפן, עוגן, שעון, אשכול ענבים,ועוד שכרגע אני לא זוכרת ושמתי את הכל בסל... לכל חפץ בברכה היה משמעות מסויימת... המצפן - זה כי היא מאפשרת לי תמיד להסתכל ולמצוא את הצפון שלי אם במקרה ואני מרגישה אבודה אניו יודעת שהיא תמיד תכוון אותי לכיוון הצפון שיעזור לי לכוון אותי... עוגן- כי אמא היא תנמיד מקור לעוגן מקום שלא משנה מה תמיד יקבל אותי באהבה. שעון- הזמן שאני רוצה להיות איתה הוא אף פעם לא נגמר, בכל שעה דקה ושניה אני אוהבת אותה אשכול ענבים- על כל ענב תליתי משהו שזאת היא, קודם כל היא מי שהיא, אחרי זה אמא, אחרי זה עובדת, ועוד ועוד... בעצם היא אשת אשכולות היא בן אדם אחד שמכיל כל כך הרבה ובכל מקום היא משתנה לפי הצרוך ועושה את זה באופן מעורר הערצה.... אני לא בטוחה כמה זה מתאים לאבא... אבל שיהיה... אני עוד חושבת.... ודרך אגב.. הבלוג של מקסים.... שלך בופיק

tomeriko t

New member
היי בופיק

החלטנו אני ואחתי לעשות לו אלבום מעוצב כזה יפה, לשפ שינוי הורדתי מעצמי קצת אחריות בגל להלחץ שיש לי בלימודים ואחותי תתעסק עם זה יותר... תודה על המחמאה לבלוג אני שמח שאת מבקרת בו:) מואה:) תומריקו..

בופיק

New member
היי תומרון...

אני שמחה שהורדת קצת לחץ מעצמך... וסחטיין על הרעיון... בטח שאני מבקרת בו... האמת? סוד? אני לא ממש מתחברת לבלוגים.. ושלך מצא לי חן מאוד... ואני לא משוחדת
זה לא בגלל שאני מתה עליך
זה בגלל שהוא באמת מעניין
נשיקות בופיק

tomeriko t

New member
איתיוש תשקול מילים!!

אני מעולם לא בוגד.... אגב לרשומה שסידוני פתח כאן מקודם...

tomeriko t

New member
למה אתה כל הזמן חושב שיש לי משו עם איתיוש?

חוץ מהצעה כאן בפורום להכרות עם העוגיות שלו ועם העכברה לא קיבלתי הזמנה לדייט פורמלי...

איתי חלילה לא רוצה להתלונן...

אבל הוא אפילו השאיר לך עקבות מרומזות באתר הכרויות ספציפי...אבל מישהו לא הגיב אליהם!! חוץ מזה איתי כרגע יוצא עם וטרינר..

deja vu 23

New member
אממממ

יוצא עם וטרינר. יוצא זה לא קיר. יאללה תומריקו, לעזור לך להפריד בין השניים? :)

yosef 30

New member
איתיוש כפרה אני רואה שאיומים מהחד"כ פקטיבים

ויטרינר
זהו רק ויטרינר
לפני שאני אתחיל לספר כל מה שסיפרת לי בחדר כושר, תתחיל לשתף את בני הבית, גם להם מותר לדעת ה-כ-ל
נכון בנות
יפה לך אדום וירוק
.

ממש יפה לי..אבטיח התחפש לאבטיח

אין הרבה מה לספר תאמת, הוא היה חבר טוב שאחרי שנה ובאקט ספונטני החלטנו לנסות למסד את הקשר. כן אנחנו שבועים יחד. לא אני לא ממש מדבר על זה עם אף אחד, גם לא עם עצמי. למה? לא יודע....מניח שאחרי כל כך הרבה זמן לבד קשה להתנתק מהפנטזיה שאני תקוע בא, וגם עד שמגיע בן אדם סוף כל סוף נורמלי, שדואג, שומר, מפנק ואוהב אותי...נו קשה לי בקיצור.

sidoni

New member
תלמד להכיר את הקושי שלך ...

תאמין לי יהיה לך פחות קשה , תן לעצמך מקום לאהבה ...מגיע לך !

למעלה