תומריקו.. ברור שאני איתך....
איזה כיף לי... כולי אושר... מה עם מתנה לאבא? חשבת על משהו? לקחת כבר החלטה? חשבתי על כמה דברים לא יודעת כמה זה רלוונטי לאבא, אבל מה אכפת לי לזרוק רעיונות? לא אכפת לי... מקסימום אנשים אחרים יקחו את זה לחברים או חברות שלהם.... אז נתחיל... אמרת שהוא אוהב ספורט נכון? אז מה עם שעוןpolar? קורס נהיגה ספורטיבית? ספידומטר לאופניים? משהו טכנולוגי עם איזה קיק חדש? שגעון חדש? משהו מעולם המחנאות? סנפלינג? אני לא יודעת אם זה מתאים לאבא, אבל פעם עשיתי את זה לאמא שלי... כתבתי ברכה שכוללת חפצים (שממש קניתי אותם): כמו מצפן, עוגן, שעון, אשכול ענבים,ועוד שכרגע אני לא זוכרת ושמתי את הכל בסל... לכל חפץ בברכה היה משמעות מסויימת... המצפן - זה כי היא מאפשרת לי תמיד להסתכל ולמצוא את הצפון שלי אם במקרה ואני מרגישה אבודה אניו יודעת שהיא תמיד תכוון אותי לכיוון הצפון שיעזור לי לכוון אותי... עוגן- כי אמא היא תנמיד מקור לעוגן מקום שלא משנה מה תמיד יקבל אותי באהבה. שעון- הזמן שאני רוצה להיות איתה הוא אף פעם לא נגמר, בכל שעה דקה ושניה אני אוהבת אותה אשכול ענבים- על כל ענב תליתי משהו שזאת היא, קודם כל היא מי שהיא, אחרי זה אמא, אחרי זה עובדת, ועוד ועוד... בעצם היא אשת אשכולות היא בן אדם אחד שמכיל כל כך הרבה ובכל מקום היא משתנה לפי הצרוך ועושה את זה באופן מעורר הערצה.... אני לא בטוחה כמה זה מתאים לאבא... אבל שיהיה... אני עוד חושבת.... ודרך אגב.. הבלוג של מקסים.... שלך בופיק