אוהדי הפועל כנסו

liron292

New member
אוהדי הפועל כנסו

הבוקר התפרסמה כתבה בהארץ (וואלה ספורט לצפיה). כי לוזון לא הולך אפילו אם יפסיד בדרבי. כך הוא אמר להנהלה. א.הוא לא אשם ששחקנים פצועים (דגו, ואבוטבול). ב.גונזאלס רק אושר השבוע ג.וועדה עם סרור שהתעכבה ופגה בקבוצה, ועוד. אחריי הרבה שנים אני לא הולך מחר לבלומפילד. אני חושב על זה כל היום, ואני לא מאמין שלא אהיה מחר עם הקבוצה שלי. רק בגלל החתול שחור הזה, נמושה עלבון לכדורגל לוזר, סחטן ונקבה שלא יודע להגיד נכשלתי. הוא רק התחיל את התהליך איתנו והוא רוצה לסיים. הבן אדם הזה צריך להתאשפז באברבנאל. אני חוזר ואומר אם כל האוהדים ימשיכו לתמוך ולהגיע ולעודד אז אנחנו נרד ולוזון ישאר אך אם נעשה צעדים דרסטים-משמע הפגנות ומחאות (ללא אלימות זה כלל לא דרוש) נביע את עמדתנו אז הוא ילך, בנתיים המשפחה שלו מורידה אותנו ליגה במקביל עמוס מושחת לוזון משאיר את עופר פביאן כי הוא רוצה את הפיצויים של גיא, וגם שגיא יבוא על הצלחותיו בהפועל כי זה מגיע לו, אז הוא יחזור כבר אוטוטו למכבי פ"ת. בגללזה עמוס מושחתוס לא מביא מאמן כמו עוזרי אלי כהן ועוד. מי שהולך נגד טוטנאם הוא אולי אוהד אך הוא מראה להנהלה כי מנצחים. אין ברירה לא לבוא להישאר בבית, שהם ולאן ישארו עם כיסים ריקים שילמדו אנחנו לא פראיירים.

just adiki

New member
../images/Emo7.gif

די
אני כבר ראיתי את הסוף. שלא יתפטר, שההנהלה תפטר
. משפ' לוזון, צאו לנו מהחיים

זונע

New member
אני לא הולך לדרבי בגלל זה

אם המפגר הזה לא הולך להתפטר אחרי הדרבי, אין לי מה לבוא לשם. הבן אדם הזה הוא בושה לכדורגל ועל אחת כמה וכמה למועדון כמו הפועל.

adi cb14

New member
מה הקטע? אתם פוגעים בקבוצה זה המחאה הכי

גרועה שיכולה להיות. לא ללכת כדי להראות שאתם לא אוהבים את לוזון נו באמת...

זונע

New member
אני מאמין שנפסיד בדרבי נתחיל מזה

מצטער על החוסר-אופטימיות. ועצם העובדה שקראתי שלוזון יישאר גם אם יפסיד כל כך עצבנה אותי...

ירדן717

New member
עוד אדיוט אחד

6 הפסדים ברצף. שער 1 בלבד ב540 דקות. סיבה ראלית להתחיל לשרוק בוץ. אתה אוהד ביתר לפי מיטב ידעתי ...אז בוא נראה ... 20 נק' מתוך 24. מחזור 3 נגד הרצליה. דקה 38 . שרקתם בוץ. עונה שעברה. כל 0-0 לאחר הדקה ה35 מלווים את המשחק בשריקות בוץ. הבערתי את עצמי

SnipeR3

New member
אדיוט מי שילד אותך...

אם אתה לא מסוגל לנהל דיון, אל תיכנס לפורומים. השריקות בוז נגד הרצליה היו ממש קצרות ונגמרו תוך דקות בודדות. לאחר מכן חזר העידוד המאסיבי והתוצאה: 4 שערים!!! עונה שעברה היה הרבה לחץ בבית"ר, אז היו גם שריקות בוז... מעולם לא התיימרתי לומר שהקהל שלנו מושלם. עכשיו לך תבעיר את עצמך שוב.

ירדן717

New member
אז אם את מסכים

אין לך מה לדבר על הקהל שלנו. ואגב... לא רק אני היחידי שלא מסוגל לנהל דיון עם גם אתה מקלל.. .(אני לא מאמין שאני מסביר את כל זה לאוהד ביתר שלא יודע מזה לא לקלל..)

לילולה

New member
תקשיבי אני חשבתי, דנתי, ובחנתי עם עצמי ו...

אני חושבת שהבעיה נעוצה ב-הנהלה- שלנו...
* מי אישר את ההוראה להוריד את אבוקסיס? ** מי שילם אלפי/מיליוני שקלים על שחקנים ששוים כקליפת השום? *** מי החתים את גיא לוזון??? אולי השינוי צריך להיות הרבה יותר עמוק, משורש הבעיה ממש...

SnipeR3

New member
ואולי הבעיה היא בעצם ב...אוהדים?!

אבל לא בכל האוהדים, אלא באוהדים שגם מחזיקים בתפקיד עיתונאים או בתחום תקשורתי אחר. ולמה הם אשמים? כי כבר כמה שנים שהם מנפחים מעבר לכל פרופורצייה את הפלופ הכי גדול בכדורגל הישראלי, הלא הוא מועדון הכדורגל של הפועל תל אביב. אליפות אחת ב-19 שנים, אבל כמה רעש... אם תפנימו שהפועל קבוצה בינונית ולא יותר - אולי ייטב. הציפיות לא יהיו בשמיים, האימונים יתרכזו רק בליגה ולא בשום מפעל אחר, ואז אולי תהיינה הצלחות.

זונע

New member
זה אחד הדברים המפגרים להגיד

אוהדים לא אחראים להצלחות וכשלונות של קבוצה. וקבוצה עם תקציב כמו של הפועל ועם הסטוריה כמו שלה, הציפיות חייבות להיות בהתאם. אם אתה חושב שמועדון כמו הפועל תל אביב ראוי להתנהל בצורה שהוא מתנהל כרגע...אז אני לא יודע מה להגיד לך.

SnipeR3

New member
ההנהלה מושפעת מהרעש סביב הקבוצה.

יכול להיות שגם ההנהלה אשמה, אבל לפי דעתי חומר השחקנים בהפועל לא מתאים לקבוצה עם שאיפות לצמרת. ואגב, גם אם אתה לא מסכים איתי, יש דרך להביע את זה.

AVNER21

New member
תגובה

יהיה בסדר הפועל ינצחו ולוזון ישאר בהצלחה בדרבי לכל האדומים השרופים המעריצים והאוהבים את הפועל תל אביב לעולמים

למעלה