אוהדי הפועל כנסו

liron292

New member
אוהדי הפועל כנסו

הקבוצה כבויה לא פוגעת. היו כתבות אתמול , ושלשום על כך שבאדיר אנטבי ועוד שחקנים לא מתאמצים באימונים. אין אבוקסיס שיטריף אותם. אין עושה משחק. ההרכב השני ניצח את ההרכב הראשון 4-0 אתם קולטים את הבושה. תצחקו עליי גם אני בהלם, אבל כפ"ס יביסו אותנו, זה לא כוחות בכלל. גיא לוזון צריך להתפטר. לא עשינו כלום העונה הפסדנו פעמיים לבני יהודה. הוצאנו בליגה נקודה אחת משש בבלומפילד. הבזיון הכי גדול שהיה זה החתמתו של רועי אפס דיין. שלא עשה כלום בכדורגל הישראלי 70 אלף דולר ל5 שנים , אני מצדיע לו עשה את שלו אחלה חוזה. במשחק אימון נגד בני יהודה דברתי ואמרתי לא דמינו לכלום, הכתובת הייתה על הקיר. תראו את ברדה וטועמה כל שבוע כובשים בצרורות. מה הבאנו את אבג'י זה ליצן לא שחקן, ובאדיר כל מילה מיותר עליו-בדיחה. עצוב לי מאוד, וחורה לי מה אני יגיד לכם הלוואי שאני טועה אבל איו סיכוי.

the red dragon

New member
מהתחלה זה היה ברור

גיא לוזון סתם נסע לברזיל והסיבה היחידה לכך זה שהוא בן אדם מפגר למה לא להשאיר את דה ברונו? עכשיו זה כבר מאוחר הכל כבר חתום.. אם הוא לא יעבור את סולנה הוא חייב להתפטר כאן זה לא מכבי פתח תקווה

תמסרו זאת לההנהלה

במילא לא שמים עלינו האוהדים. תכתבו מילה אחת או שניים להנהלה. אולי יקרה משהו בכל אופן היום משחק נגד בני יהודה. גיא מעלה את הנוער וככה נראה. שיהיה לכולם חג שמח ואני מאמינה שיהיה עוד טוב

Bull Shit

New member
אחח.. כל שנה הורסיםאת הקבוצה מחדש..

מעניין איך הפועל תסיים את השנה הפעם..

liron292

New member
תגובה לכולם

אני זוכר תגובה שלו אחריי המשחק בכפ"ס. הוא אמר שזה לא משחק חשוב. שמעתם פעם את קשטן מדבר ככה? קיבלנו רביעייה מכפ"ס הפסדנו 1-0 לבני יהודה, הפסדנו בהרצליה 2-0 לביתר. סיכום גביע הטוטו בושה וחרפה שמנו גול אחד קיבלנו 7 עם אפס נקודות. אני זוכר שנים רבות שהיינו נותנים רביעיות לבני יהודה הן במשחקי בית והן במשחקי חוץ. בליגה אין צורך להוסיף מילים. בושה וחרפה הישגים עלובים. עזבו עכשיו את החלוצים, תבינו אנחנו לא מגיעים בקושי למצבים של גולים נגד קבוצות. כמה מצבים, ואיומים היו על סולנה? לא משהו רציני. למה לוזון הביא את עובד? הרי ברירת המחדל זה דגו אבג'י נתאכו ועכשיו יהיה אבוטבול אז למה הוא הביא אותו? סבג?פשוט כישלון רועי דיין? לפני החתימה הזהרתי ואמרתי לדעתי זאת פשוט קומבינה. לא יכול להיות שמחתימים שחקן שאין לו מקום בליגת העל, ואין לו שמץ בכדורגל. באדיר-לא רק שלא העיפו אותו שידרגו את שכרו והוא קפטן. במקום לשים כמה מליוני דולרים היו צריכים עשות הכל כדי להשאיר את טועמה. הכל נאמר והכל נכתב. פאביו, ואבג'י וגם סאנטוס הם כישלונות והם זרים לא מוצלחים בכלל. אבג'י-אין לוטכניקה הוא שחקן אפור הוא לא משפיע במאום על המשחק. הכי הרג אותי שאחריי סולנה כל התגובות של הצוות והשחקנים: היו מאוד מרוצים לא ספגנו גול. איפה הימים שקבוצות היו באות אבוקסיס דקה 90 מול צ'לסי הוציא כמו ווינר את הכדור מהרשת כדי לשים עוד אחד. לוזון בנה הכל הוא צריך לתלות את הנעליים. אמרתי מהתחלה שאבוקסיס היה צריך לשחק העונה, וזאת הייתה טעות. את אבג'י לוזון הביא על סמך זה שהוא ראה אותו פעם אחת רק. את פאביו ג'וניור הוא בכלל לא ראה. עצוב מה שקורה בהפועל איזה מהלכים טיפשים. הייתי בטוח שהוא יצליח יותר. ימיו בהפועל ספורים, אין סיכוי שהיכולת הזאת תשתפר. עומרי אפק כבר סגור בהפועל, והוא יבוא בימים הקרובים בל נשכח כי הוא לא שיחק כמה חודשים טובים כדורגל. צריך 2 קשרים טובים כמו ישראלביץ' ובן לוז תוקפים שיעשו שמות להגנה ויתנו כדורים לגולים. אם לא יהיה מהלך דרסטי הכל ישאר אותו דבר.

the red dragon

New member
כנס

מה אנחנו כבר יכולים לעשות? תאמין לי גיא לוזון לא יתפטר ביגללנו גם כשהוא יפסיד לשטוקהולם כמו ששנה שעברה כולם מחאו על זה שהעיפו את שום אבל ההנהלה לא שמה על אף אחד

Bull Shit

New member
.. אתה לא יודע?

הוא אמור לחזור להפועל.. מזמן פתחנו על זה שירשור.. כולנו הסכמנו לכך שאולי בעבר הוא היה שחקן יוצא מהכלל אבל בזמן שהיה בבית"ע הוא לא שיחק כמעט ורמתו ירדה... ובזמן ששיחק, הוא שיחק גרוע..

לילולה

New member
אני בת/אישה/ נקבה

לילולה זה לא מספיק זנותי כדי שתבין....... (אחותי בחרה) חבל עליו (שהלך לבית"ר) אפק הבייבי של קשטן............. כולי בוכה עליו, הכסף סינוור אותו........

liron292

New member
תשובה

3-4 פעמים קראתי את זה. לפחות פעם בוולה ספורט, ופעם אחד ב sportlife

the red dragon

New member
תוצאה גרוע

נצחון בפוקס דקה 90. עם כל הרכש המזדיין בני יהודה ביכלל לא היו צריכים להכניס היינו צריכים לנצח בקלות

בכל זאת ג'וניור הכניס גול../images/Emo57.gif

אני תמיד אופטימית. וזה עזר הפעם. נצחנו 2 1 את בני יהודה. ומי בישל? יקיר לוסקי. חג שמח לכולם. תשבו בסוכות ואל תשכחו לשים תמונה של הפועל. מכינרת אחרת האדומה לעולמים

Bull Shit

New member
כנרת..

ג'וניור הכניס מול שער ריקק... ככה שזה לא נחשב... גם ראובן עובד מול שער ריק הכניסס.. ששניהם יעשו מהלכים מדהימים ואז יכניסו גול רק אז נדבר..

just adiki

New member
לפחות אנחנו יכולים להתנחם בזה..

שהוא יודע להבקיע מול שער ריק
. סתם, אבל זה אומר שהוא שהוא יודע להיות במקום הנכון בזמן הנכון וזה חשוב אצל חלוץ.

Bull Shit

New member
זה דבר קטן שצריך חלוץ לדעת..

חלוץ צריך לדעת איך לייצר לעצמו מצבים.. איך להשתמש בכדורים שהוא מקבל.. וכו' וכו'.. אם הוא לא יודע את כל זה.. הוא לא חלוץ..

just adiki

New member
אם הוא הגיע לליגה הגרמנית אני מאמינה שהוא

יודע את כל הדברים האלה. ואלה לא דברים ששוכחים. קצת מאמץ ותרגול, הוא חוזר לכושר, משתלב חברתית ואני מאמינה שיהיה בסדר. זה בכלל לא רק הוא, כרגע כל הקבוצה נרא על הפנים. אני מאמינה שלאט לאט נראה שיפור.

Bull Shit

New member
בליגה הגרמנית..

כל כמה זמן שיחק? עלה בהרכב הראשון?? לפי דעתי היה חשקן ספסל ובקושי נתנו לו לראות מגרש.. (מנחש..)

למעלה