טוב....אז ככה
בנוסף "לדברי החוכמה" שציינתם פה, אני אנסה לומר גם כן כמה... אולי אני הראשון שיצליח להגיד משהו באשכול הזה ללא קללה! דין52! אני מאוד מקווה שהמספר שליד השם שלך זה לא הגיל שלך...אחרת אני לא רוצה לחשוב... Holy Cookie שכחת שאוהדי הפועל מתעלמים משטויות??? עופר! מה קרה? לא שמעתי אותך מקלל ככה מהדרבי שנה שעברה! ובקשר לדרבי... אלימות יש...ולצערי יש הרבה. אבל יש בשני הצדדים! וגם בעוד כמה מקומות בליגה! ובקשר לאותו ילד בן 15 שחטף את המכות,זה הגיע לתקשורת כי אמא שלו דאגה לזה,{ואני לא רוצה אפילו להתייחס לתקשורת} ואני בטוח ב-100% שהוא לא היחיד שלא הגיד לאמא בשלום! אני לא אומר שזה בסדר,בכלל לא...זה חמור. הילד בסה"כ בא לראות את הקבוצה שלו, זה שהוא בצד הלא נכון זה כבר בעיה של ההורים שלו,אבל זאת לא סיבה לפרק אותו מכות. אבל כמו שציינתי היו עוד מקרים בדרבי הזה ולא כולם היו מהצד האדום! בקשר ליונה! מה פתאום כולם נהיו לי "צער בעלי חיים", ואני בטוח שאף אחד לא הולך בשבתות לבקר חיות ב-sos!!! ובכלל מה קורה בכל משחק בית בשכונה? מה עם התרנגול? הוא לא מסכן? ברור שהוא מסכן,ובנוסף הוא נמצא בשכונה, ואם הוא לא נותן הצגה כמו שצריך הוא מסיים את הקריירה ב"שיפודי התקווה"! אז די עם השטויות... לא רק אוהדי הפועל לא בסדר! ועוד משהו ל-איזמרגד טבלת הגזענות הזאת יכולה להכנס לי ל... המשך יום טוב לכווולם!