אוהדי בית"ר כנסו!!!!!!!!!!!!

matan_druker

New member
אוהדי בית"ר כנסו!!!!!!!!!!!!

אני באופן אישי זורק חמישה רימוני עשן צבאיים לתוך היציע של בית"ר. ואחרי המשחק אני דוקר 8,9,10 אנשים. כל מי שיבוא. תרשמו ת´שם: ליעוז ברדוגו.

west side

New member
" כלב נובח, לא נושך "

תשמע אחי..גם אני אדום.. אבל אני לא חושב שלדקור אוהדי בית"ר תעשה משהו טוב.. אנחנו לא חיות כמוהם! אז בבקשה..בוא נראה להם שאנחנו קהל בנזונה..שלא מרביץ ולא אלים. אל תבייש את הפועל בזה שאתה הולך"ודוקר" אוהדי בית"ר, זה ממש לא משהו שצריך להתגאות בו. תתגאה בניצחון שיהיה, לא בזה שאתה הולך לדקור מישהו, כי זה בטח לא יעשה אותך גבר.

pentagon89

New member
אממ

אני רוצה לראות אם תזרוק אחד.. ותאמין לי אני לא רוצה להדאיג אף אחד..אבל יהיה הרבה מכות.. העיקר שיהיה משחק מרגש..

חחחח איזה הומו אתה

וגם כולכם ישימו אותכם בצפוני לא כמו מכבי ת"א וחיפה שיש להם יותר ביצים ממכם אז נותנים להם ליהיות במזרחי בצד שמאל לידנו אבל אתם פפחדנים אף פעם לא הבאתם הרבה אוהדים לטדי לא חבל לזיין תסכל ראיתם מה קרה שזרקתם רימון ליציע של בני יהודה בטדי זה יגמר עוד יותר קשה תמיד אתם בורחים אחרי סוף המשחק ו-PENTAGON תירגע אם האיומים שלך כי אתה בעצמך כתבתה שאתה מסתיר את הצעיף של הפועל בכניסה אני הולך בשכונה ובכל מקום אם הדגל ואם הכל כבר מחוץ לאיצטדיון מחוץ לטדי יהיו מכות אבל לא תצאו מזה טוב כמו שאתה חושב תנסו לברוח אם יבואו 15 אלף או אפילו 10 אלף בית"רים אז הסיכוי לצאת מטדי בשלום הוא קלוש יבואו לפחות 10 אלף אוהדים שלנו לדעתי זה יגיע ל-15 אז די לשחק אותה גברים יהיו מכות כמו תמיד תבואו מעט ותנסו לברוח הייתה מת לצאת מטדי גם אם תיהיו4000 זה לא יעזור מה שאני לא מאמין שיקרה בגלל שאתם פחדנים וגם הכמות אוהדים שלכם הרבה יותר קטנה משלנו

pentagon89

New member
אנחנו פחדנים?

למה אתה לא רוצה לבו אחריי המשחק? ועוד אתה אומר שאנחנו פחדנים..ואני לא אמרתי שאני מחביא את הצעיף האדום

matan_druker

New member
אמרתי..

שאני אדקור את כל מי שיבוא וינסה ללכת איתי מכות. לגבי הרימונים. אני אזרוק רק אחד, כי אין לי הרבה כסף. גוב הלביות, תתכוננו לאכול עשן אדום בדרבי. ממני, ליעוז ברדוגו

pentagon89

New member
מתן

אתה חבר של מלמד?או של מושיקו? אני מתערב איתך מאה שקל אתה לא זורק רימון אחד..

matan_druker

New member
אחי,

זה היוזר של בן-דוד שלי. קוראים לי ליעוז ברדוגו. אני לא חבר של אף אחד. אני כן אזרוק אני מתערב איתך.

pentagon89

New member
על כמה מתערבים..

אבל איך אני אדע שזה אתה..כי אני יודע מי הולך לזרוק

matan_druker

New member
תן לי פלאפון...

ואני אתקשר אליך לפני שאני אזרוק... ואז אתה תדע שזה אני....

redron

New member
גועל נפש מרוכז!!../images/Emo31.gif

זו הרוח של אוהדים שלא הייתי רוצה לראות בהפועל, זה הדור החדש המקוקל, שיגרום לכך שכל השונאים יהיו בסוף בצד הצודק..

MrJacKasS

New member
רק רציתי לומר ש...

מטדי לא יוצאים חיים! אנחנו הולכים לכסח אתכם, נזיין לכם ת´צורה יא חתיכת מכוער, תזרוק חמישה רימוניים צבאיים עאלק נביא לך את כל הצבא של בית"ר תאמין לי לא יהיה לך נעים אז תרגע הא?? -וגם רציתי לשלוח את תנחומיי למשפחתו של סבא מאיר, האוהד מספר אחת של בית"ר, שנהרג בפיגוע בת"א. יהי זכרו ברוך!

pentagon89

New member
ועכשיו משהו לך

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מה אתה חושב שאני מפחד ממך? פחח אל דאגה כל שנה הם מאיימים ולא קורה כלום.. צבא בית"ר חחחחחחחחחחחחחחחח,אתה ילד מסכן עם בעיות קשות...

למעלה