אוהדי בית"ר - בזיון!

Shaycus

New member
זה ממש לא קומץ,

זה הרבה יותר מזה, וזה בושה וחרפה. אפשר לא לאהוב את הדרך של יצחק רבין, אפשר לא לאהוב את הבנאדם עצמו, אבל מה שקרה שם זה פשוט בזיון ועל דבר כזה צריך למצוא אשמים, מישהו פה צריך ומישהו פה יקבל בראש.

שניים צועקים, השאר מצטרפים לחגיגה.

לא נראה לי שבאמת כל אלה הריעו לרצח הזה. סתם נסחפו. בורות.

שאפולי

New member
../images/Emo45.gif גמני חושבת..

במגרשים יש אקסטזה!! אם מישו מספיק משכנע היה מתחיל לצעוק הייל היטלר כולם היו אחריו!! <טוב אולי נסחפתי
>

ChilD SouL

New member
מוסיפה ביזיון על הביזיון שלך -

היום, בזמן נאום מר ראש הממשלה, התפרצו מורים ואחד התחיל לדבר, הוא אמר שלוש| שבועות... זאת, פשוט בושה.

ChilD SouL

New member
אולי אותך זה מצחיק, אבל...

אותי זה ממש לא מצחיק שמורים הנלחמים למען החינוך לא יודעים דברים בסיסים שכאלה. אבל היי, כנראה שזו רק אני.

rotesh8

New member
אנ'לא חושב שזה קומץ

זה היה קצת יותר מזה, אבל זה ממש לא משנה. היו, צעקו, קיללו, אמרו אמירות לא ראויות - לא פסדר לגמרי, אבל נגמר. מה שיותר מדאיג אותי מכל העניין הזה זו הבורות בקרב ציבור לא קטן במדינה - וזה גם מתקשר לי עם השביתה הזאת שלא רוצה להסתיים... (היה היום ברפי רשף ראיון עם אחד מהאוהדים שהיו שם אתמול, פשוט התביישתי לראות...) יש כ"כ הרבה אנשים חסרי סבלנות וסובלנות וכ"כ הרבה אטימות במדינה, ומה שהיה אתמול זה רק סימפטום. אז, חינוך כבר אמרנו?...

../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif אחד החזקים ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כמה טימטום יש בטמבל אחד חובה לראות עד הסוף מצטער ליאת אין כאן תירגום, נא לצפות במחשב של אחיך.

../images/Emo6.gif תודה על ההתחשבות..ראיתי את זה בשידור.

הוא הצחיק אותי...אבל יש דברים נכונים במה שאמר.

שאפולי

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח וואיייייייייייייייי וחבר שלי סיפר לי על זה והייתי בטוחה שהוא מקצין~!~!!! בייחוד את הקטע עם התיקים במשטרה
!!!!!!!!!!!!!! "מי שמתעב'ת אני מתע'תו, ואני לא נפגע מפגועים"

Paranoid Eyes

New member
אתם ראיתם בכלל את הסרטון?

תראו את מי מצלמים צועק בוז שם - רמז... זה ביציע של חיפה. אח"כ מראים את אוהדי בית"ר שהתחילו לקפוץ ולשיר שם... אז, למה על חיפה לא אמרו שום דבר?

סתם מחפשים את אוהדי בית"ר.

שיחזרו לחקור את עניין הקזינו של הפועל. יאללללהההה אפילו גאידמק לא מאשים את האוהדים.

Paranoid Eyes

New member
"אין איום סורי ולא איום מאירןו

אין רצח עם בדרפור ואין מלחמה בכורדיסטן אין חמאס , אין פתח' ואין חזבאללה אין שום איום מערביי ישראל, לא בל"ד ולא עדאללה אין קיטוב בין עניים לעשירים, אין שביתה במערכת החינוך גם היום אין אפלייה נגד הפריפריה ואין קסאמים על שדרות, אין "צבע אדום" אין תאונות דרכים, אין זיהום אויר, אין זיהום מים כל הצרות יפתרו אם רק יסגרו את בית"ר ירושלים." *ציטוט של איש חכם*

למעלה