אוהדי בית"ר - בזיון!

אוהדי בית"ר - בזיון!

לשרוק בוז לראש ממשלה מנוח ולצהול לטובת רוצחו, זה פשוט בושה. אני יודע שלא כל האוהדים שלהם כאלה, אבל הקומץ המסריח שעושה הכי הרבה רעש צריך לחטוף בראש. הם מגעילים אותי

שאפולי

New member
כן..

לא ברור בעליל, כולה משחק כדורגל למה לגרור את הפוליטיקה (במובן הרחב של המושג) גם לשם?..

צר לי לנפץ לך את הבועה

נתחיל זה רק קומץ קטן (ומטומטם) מאוהדי בייתר כפי שאתה כבר יודע. והדבר החמור הוא: אני כמעט בטוח אילו היו מתקיימים טקסים בכל המגרשים בכל משחקי ליגת העל, היית לצערי שומע שריקות בוז ברוב המגרשים. רק שמקרה הזה, יד מכוונת (לדעתי האישית,אמן שאני טועה) דאגה שיהיה טקס במשחק של בייתר, וכאן אוהדים הלא כל כך חכמים בלשון המעטה נפלו במלכודת שטמנו להם.

אני לא יודע אם זה היה מתקיים בכל מקום

זה לא מפתיע כשמדובר באוהדי בית"ר ויש לזה סיבה...הם (הקומץ) הצליחו להוכיח את עצמם בעבר כבבונים פרימיטיביים ואלימים. אני לא מספיק מעורה בעולם הכדורגל אז קשה לי להגיד אם זה משהו שהיה יכול לקרות בכל מקום. והפסקה האחרונה שלך נשמעת לי קונספירטיבית משהו...

יכול להיות יש קונספירציה בין האירועים

יום הזיכרון לרבין מצויין ע"פ הלוח העיברי שזה היה השנה בחודש שעבר. למה אז לא בוצע טקסים במגרשים?

Paranoid Eyes

New member
בנוסף

עד כמה שאני זוכרת/יודעת , בית"ר היא היחידה שבמשחקי בית שלה עומדת דום לשמיעת התקווה. עכשיו לגבי הטמטום הזה של הדקה דומיה..וקריאות הבוז הטיפשיות: נמאס לי לקרוא על זה.. אני בהלם פשוט בהלם איך בכל פורום מדברים על זה.. תפוז כבר פעמיים אם לא שלוש פעמים היום שמו הודעות שונות על זה בעמוד הראשי!!!!! אני בהלם!! אם רבין היה חי והיו צועקים בוז זה פחות נורא? כשהקהל צועק בוז לאחד השחקנים זה פחות נורא? כשסכנין מביאה ומנפנפת לה דגלי חמאס במשחקים מול בית"ר זה פחות גרוע? ובכלל, מה פתאום עמדו דקה דומיה לזכרו במשחק כדורגל? למה לערב פוליטיקה בכלל? רק חבל שהקומץ הזה של האוהדים הם כאלה טיפשים ופתיים, זה מה שחבל. שורה תחתונה, תמיד התקשורת אוהבת לתפוס את הקומץ מפגרים האלו ולכתוב שהם מייצגים את כלל האוהדים, לעשות מזה טררם.. YNET חנקו לגמרי, אבי לוזון המפגר הזה בכלל מעצבן אותי, כל תפוז מלא בהודעות כאלו על בית"ר... במוסף הספורט של מעריב העמוד הראשי כולו בצבע צהוב , כמובן מגנים את מה שהקומץ עשה, בכותרת של העיתון אפילו זה כתוב!!!!!!!!! די די כבר!!!! כולם שכחו שאוהדי חיפה השאירו עד היום אוהד שלהם צמח.... אין ספק שלבית"ר יש מיעוט אוהדים דביל. אני לא אתחיל לתת דוגמאות נוספות ודומות מאוהדים של קבוצת אחרות (ויש הרבה) כי זה לא משנה.. רק שיפסיקו לבלבל את המח על זה! גאד, אפילו כאן מדברים על זה!@!!

שאפולי

New member
רגע,פוסיט,שניה

מה באמת הקשר בין הדקה דומיה למשחק? כאלו אל תעני לי כאוהדת בית"ר אלא באופן כללי, בכל המשחקים באותה שבת היתה צפירה? ובכלל כל שנה יש צפירה ביום הזיכרון שלו וזה? לא צפירה,נודקה דומיה והסרים של "די לאלימות" על המדים.. כשחושבים על זה זה אבסורדי
, כי בטח מישו רצה לרמוז לאוהדים שזה בס"הכ ספורט ולכן הביאו למגרשים את ה"די לאלימות" והנה,פעועל,ממשיכה האלימות(מילולית אמנם..אבל עדיין)

Paranoid Eyes

New member
לא יודעת מה הקשר

המשחק יצא ביום ה4.11 , בגלל זה. משחקים אחרים לא היה. בקיצור עזבי, כבר נהייתי חולה מזה..כל מקום שאני הולכת, או עיתון או פורום.. חופרים על זה. באמת וואו.

שאפולי

New member
ל תקחי דברים כאלה קשה!!!!

מה את המייסדת של ביתר?? יאללה, שילכו אנשים לחפש, העיקר שאת לא כזאת...זהו שכל אוהד שהיה שם יתגונן בעצמו.

../images/Emo45.gif

רוב אוהדי בית"ר (שלא לקחו חלק בשטות הזאת) לא צריכים לסנגר על המיעוט הטיפש

בשאר המשחקים יושבים ב"זמן התקווה"?

ראשית, המנון מיועד למשחקים בינ"ל, בית"ר מתחזקת בלאומנות שזאת זכותה המלאה. ולגבי שאר השאלות: אם רבין היה חי והיו צועקים בוז זה פחות נורא?
לא, אבל זה לא ביזוי המת לפחות כשהקהל צועק בוז לאחד השחקנים זה פחות נורא?
לא, כנ"ל כשסכנין מביאה ומנפנפת לה דגלי חמאס במשחקים מול בית"ר זה פחות גרוע?
גרוע גם כן, במיוחד שחמאס מוגדר כארגון טרור ובכלל, מה פתאום עמדו דקה דומיה לזכרו במשחק כדורגל?
כי ב4 בנובמבר הוא נרצח, (התאריך אתמול) למה לערב פוליטיקה בכלל?
למה כמה מאות (ומדובר בכמה מאוד) לא יודעים לסתום את הפה במשך דקה? מדובר במיעוט (שאגב שווה בכמותו לכל אוהדי מכבי פ"ת למשל),אבל מיעוט לעומת מאות אלפי אוהדי בית"ר בארץ. לדעתי התקשורת כן הגזימה, ניפחה את העניין ונתנה במה מיותרת לחבורת טיפשים נ.ב עדיין לא הבנתי איך אמיר רנד (שיהיה בריא) קשור לעניין.

Paranoid Eyes

New member
לא לא יושבים בזמן התקווה ../images/Emo3.gif

אני לא אוהבת את עניין הבוז..בכלל! אבל במשחק כדורגל,, תמיד יהיו אלה שלא סותמים ת'פה..סביר להניח שזה סתם איזה אחד או שניים ואחרים סתומים נסחפו, בדיוק כמו שליאת אמרה. בדיוק כמו שיש כאלה שבצפירות בבתי ספר פתאום מתחילים לצחוק.:\ זה שאתמול היה התאריך זה עדיין לא אומר שצריכים לעמוד דקה דומיה. לדעתי. על כל מקרה : "לדעתי התקשורת כן הגזימה, ניפחה את העניין ונתנה במה מיותרת לחבורת טיפשים " -אני מסכימה, וזו בעצם כל הנקודה שלי. לגבי אמיר רנד (שיהיה בריא), פשוט כל המדינה חושבת שבית"ר זה הרע בהתגלמותו, זה ה-אלימות. ושוכחים מקרים אחרים..שוכחים שכל הליגה וכל האוהדים בסופו של דבר.. אותו זבל.

שאפולי

New member
תגיד ת'אמת

ביזוי המת? זה מה שצורם לך? נניח אם הם היו שורקים בוז לבגין או גנדי או הרב כהנא זה היה מפריע לך באותה מידה?

ת'אמת?

היה מפריע לי, אבל לא הייתי לוקח זאת באותה צורה נ.ב בפעם הבאה שישרקו בוז לגנדי או לרב כהנא תספרי לי, ואז אני אדע איך להרגיש

למעלה