אוהבת ל&#

or la hotra

New member
אוהבת ל&#

חח אוי'ש ניראה לי אני מחורה לסרטי לסביותת!! כאילו אני לא עושה על זה. ב...... חחח פשוט אוהבת לשכב לי לצפות בזה.. כמו כל סרט רגיל מעניין אותי לראות בת עם בת.. זה כלכל ךטהור עדין ומקסים בעיניי..!! אני לא חושבת שאני חרמנית יותר מדי בגלל זה. אבל .. ז כאילו מוז? חחחחחחחחח תגידיו לי.. חחחח כי אני חושבת שזה מדליק בת עם בת .. (-: כמו שרשמתי חח...... כי אני גם דו בעצמי......

or la hotra

New member
המשך חש&#

אגב גם סרטי קוקוס ובנות מדליק חיחי (-: אבל אין על בת עם בת לא יודעת כנארה אני אוהבת תקטע העדין.. (-: זה כלכלכך יאפההה..... מאז שנכנסתי לעולם הזה והתחלתי להמשך לבנות.. למרות שזה תמיד היהית מון בי.. חחח אני לא יודעת כאילו איך אפשר להיות רק הומו או לסבית ולוותר על העם הנשייי עם סקסי עדין מפטה ומגרה... עם הגוף הזה... והשיער והפנים .. ו.. רר ואיך אפשר לוותר גם על בנים.. עם הגוף וכל שאר הגוף.. ובכלל.. כאילו אני אלא שופטת לסביות ולא הומאים ויש לי חבירים כאלה (ואני חצי כזו חח וזה איפלו יותר.. אממ איך נאמר.. מסובך חח.. )ומתה עליהם .. פשוט לפעמים אני שואלת את עצמי את זה .... אבל.. אני יודעת שזו לא בחירה שלהם אלה זה בגניםםם!!! (-: וכל אחד צריך להיות גאה... במה שהוא ואני שמחה ואוהבת למרות כל הבילבול בין בנים לבנות... שאני דוו כיק'שה לווותר על אחד מהעולמות האלה... (-: ולגביי הגיינה ..בטוטה חחחחחח של בנות כן יש בנות שהן פחות נקייות ויש בנות שהן מאוד נקייות.. והמיטוס הדפוק "ריח טעם של דג",זה פשוט טיפשי ומעליב ביותר וזה מה שהרגיז אותי" לא רוצה להשוויץ אבל אני בחורה מאוד הגיינת אסטטית נקייה חלקה מריחה.. טוב. ו.. טע.. טוף.. ומה שלא יהיהה......... וכיולה לספר המון סיפורים ש. אבל לא לפה חח..... אז לפחות דיי עם השטות הזווווווו.... (-: באהבה מיסיס ומצטערת שחפרתי פשוט הייתי נורא אבל נורא חייבת לשפוך ת'לב ... (ואוא איזו הקלה..)

slider244

New member
חחח חמודה....זה לא מוזר,

חפיף, כל אחד ומה שעושה לו את זה.... ונראה לי שרובנו כאן גם צופים בסוגי הסרטים האלו:p

rotemotek1988

New member
גמני! רק שחברות שלי חושבות שאני גבר

"כי תקייה עם סרטי סקס של לסביות זה של גברים סטרייטים עם שיער על החזה" חיחי לא נורא וגם לי זה נראה יפה ולא יודעת כמה מחרמן בעצם רק שהן מגיעות לאורלי

or la hotra

New member
אמממ

בכללי הסרטיםן האלה נועדו לאוהבי לסביות,ולבנות שנמשכות לבנות.. כאילו לבי וללסביות חח..!! אז ככה.. ש.. (-: זה יאפה חח

drnaji

New member
שמעתי לסביות../images/Emo35.gif

אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
במיוחד בשבילך

or la hotra

New member
יאמי איזזזזזזזזה פ33ות !!!!!!!!! רר

מהממותתתתת סקסיותת הורוסתצ פשוטט!!!

למעלה