אוהבת בחורים מנוסים

MaybeLyn

New member
את מצפה שבגיל 18 הוא יהיה "מנוסה"??

יש מילה בשביל בנות שבגיל 17 הן כבר עתירות ניסיון... בגיל 18 זה היה גם לגיטימי אם הוא בחיים לא נגע באף אחת ולא הייתה לו שום חברה בחיים, בגיל 17 הייתי מצפה שגם את תהיי עדיין בבתוליך מכל הבחינות (או לפחות חלק) ואם את לא, מותק, אז את הקדמת את הזמן שלך ולא הוא מפגר מאחור. וקרעת אותי מצחוק עם הקטע של עיוורון צבעים שעובר בגנים, את בת 17 ואת כבר מחפשת מישהו שיעשה לך ילדים בריאים וחסונים? את סתם מחפשת על מה להתלונן כי את מעדיפה לשקוע בפנטזיות על האקס שלך כמו שעשית עד עכשיו במקום סוף סוף לפתוח את הלב למישהו חדש.

shirlove

New member
חחחח

הקטע של העיווורן צבעים-זה שטויות.זה לא מטריד אותי בגרוש. וד"א-מהאקס שכחתי לגמרי-וזה בשיא הרצינות-אני אפילו עובדת איתו-כבר חודש- וזה לא מזיז לי בגרוש. טוב אולי קטעים לשלול...שימעי-ההודעה הזו דבר ראשון כבר לא רלוונטית-כי באמת זה שטויות,מנקודת מבט אחרת. ראסמי הכל טוב ויפה-אין סיבה לשלול. אני אגיד לך מה העניין-אולי כי פשוט-את יודעת, אולי אני פשוט רגילה לחבר'ה בסגנון שונה... אולי כי האקס היה בן 20-ושאר הבחורים שהכרתי היו הטיפוסים האלה-את יודעת ,מין "מופרעים" שכאלה... ושוב-הבחור הזה איכותי ברמות-ולא נראה לי שאני אעזוב-יותר נכון בטוח שלא! מה שכן-סוף סוף קיבלתי הודעה לעניין-ולא סתם תקיפה... על כל מקרה,תודה

דבר ראשון- ההודעה שלך נותנת הרגשה של

התנשאות מעליו בגלל שלך יש את הניסיון- הוא החסר ביטחון, חסר הניסיון- את זאת שתלמדי אותו, תנחי אותו. בתור מישהי שרק בקשר הנוכחי הפכה ל"בעלת ניסיון" אני יכולה לומר לך מניסיון שגישה כזאת לא נכונה בכלל, כי דווקא אם תראי שזה לא issue מצידך, זה יתן לו יותר ביטחון עצמי והוא פחות יחשוש בקטע הזה. אל תלחצי מזה שהוא חסר ניסיון, תלמדו ביחד, תלמדי אותו מה את אוהבת אבל לאט לאט, הוא יכיר מה הוא אוהב וילמד אותך- והדגש פה הוא על הביחד, ולא אני אלמד אותו כי אני יודעת יותר טוב ממנו. וזאת לא ביקורת נגדך, זאת פשוט הדרך שאני מסתכלת על הדברים בתור מישהי שהייתה בתולה עד גיל הרבה יותר מאוחר ממנו.

shirlove

New member
אממ

דבר ראשון-זו ביקורת בונה-ושוב-אני לא נפגעת. כשהתכוונתי לנסיון-לא התכוונתי בקטע הפיזי. התכוונתי..לא יודעת,לנסיון כללי כזה. גם חוסר ביטחון-לא לזה התכוונתי...אלא לחיים שלו בכלל.זה לא שהוא חסר ביטחון-מגמגם ולא יודעת מה. הוא בחור סבבה-וכשהוא מכיר מישהו הוא מתחבר אליו. העניין שלו הוא..הוא סיפר לי למשל,שאם הוא עושה משהו "גדול"-הוא לפני כן יחשוב אלף פעם מה יהיו התוצאות ומה זה וזה... הבנת למה אני מתכוונת?-ואני חושבת שבנושא הזה אפשר לעבוד על זה...שזה דבר שאפשר לעבוד עליו. זה לאו דווקא חוסר ביטחון בקשר-אלא בכלל בחיים עצמם... וזה לא בצורה בומבסטית-זה בקטנה כזה-אבל עדיין

elena20

New member
"אם הוא עושה משהו גדול הוא יחושב על זה אלף

פעם לפני שיעשה את זה" וזה דבר רע כי......???? הוא נשמע בחור עם כתפיים על הראש, את אומרת שיש לו חוסר נסיון בחיים, ברור שיש לו, הוא רק בן 18!

shirlove

New member
כן נסיון חיים

בא עם הזמן,אבל ביטחון עצמי זה חשוב...צריך לעבוד על זה גם.טוב אולי אני סתם מגזימה...אבל זה כי הוא הסביר את הדברים בצורה מוגזמת

elena20

New member
הילד בן 18, איזה נסיון אמור להיות איתו? את

בעצמך רק בת 17,הוא נשמע בחור טוב, חבל לפספס אותו.

דיקלה21

New member
אין בעיה. צאי החוצה, קר שם בחוץ...

אז כמה דברים- 1. "המנוסים"..אלק....תמצאי לך מישהו עם בטחון, אחד כזה שאחרי שבוע יעבור לבחורה הבאה.... 2. את לא צריכה ללמד אותו כלום, הוא לא פרויקט, הוא חבר שלך, לא ידעתי שצריך נסיון/ידע כדי לאהוב מישהי...
3. בקיצור תגידי תודה שיש לך גבר טוב ולא שחקן, לא כולם ברי מזל. וזה שהוא עיוור צבעים לא אמור להוות שום בעיה. גם לא לילדים, אם יהיו שלכם....

shirlove

New member
וואלה

אני באמת מודה. חיפשתי הרבה אחד כזה-ואני לא מזלזלת.ממש לא. הכרתי המון בחורים מכל מיני סוגים-מקווה שזה האחד הנכון... אממ אבל לא כל אחד עם ביטחון יעבור לבחורה אחרת אחרי שבוע...מנסיון.

Mine Only

New member
מה נסגר איתכם??

אני יודעת שאני לא כותבת פה בפורום אבל אני קוראת אותו לעיתים קרובות והדבר היחיד שיש לי לומר על התגובות פה הוא שעברתם כל גבול. יש לי הרגשה שכמה מגיבים קראו קודם כל את התגובות השיפוטיות של חבריהם לפני שהם בכלל טרחו לקרוא את ההודעה. מקריאת ההודעה של הבחורה הרושם היחיד שקיבלתי הוא של בחורה שטיפה מתרגשת מקשר חדש ומשתפת אותכם במחשבות שלה. נקודה. נכון שהיא הביעה כמה "חששות" כביכול לגבי העובדה שאולי הבחור קצת חסר ניסיון לעומת מה שהיא רגילה אבל אחרי כל טיעון שכביכול נראה שלילי היא אומרת שזה באמת לא חשוב וכנראה ישתנה... בקיצור, לעזאזל - לא צריך להיות פסיכולוג כדי להבין שאין פה שום יחס "מתנשא" אלא בחורה שמשתפת בחששות וכן, אולי מחפשת קצת חיזוקים לגבי העניין... וגם אם לא מתחשק לכם לחזק ולעודד אותה זו עדיין לא סיבה לפגוע ברגשות שלה. תרגיעו.

למעלה