התכוונתי ש..
אני לא אומרת שכשאמרו לך 'לא ראויה לו' התכוונו שאת שווה לזבל, את מפגרת את ילדותית ברמה שאפילו את ההודעה הזו אינך מסוגלת לקרוא ושבכלל באמת התכוונו לזה, מה שאני מנסה לומר(וגם חלק אמרו פה) זה ש.. מה שנאמר נאמר, הצורה היחידה שלנו להכיר אותך היא מדברייך, אני אישית יכולה לספר לך שיש פה חברים באמת באמת נפלאים בפורום, אולי טיפה הציק הקטע של 'הוא לא מנוסה' וכאלה, כי אם זה קשר אמיתי של אהבה אמיתית זה לא דבר שאמור להוות מכשול.. שלא באמת צריך לחנך צד אחד בקשר זוגי..זה דבר הדדי שנבנה יחד,יותר ללמוד מהאחר, ולא לחנך אותו, ללמד אותו.. הגישה, בונה את ההבדל. לא באים ללמד אף אחד או לצבור ניסיון לאף אחד. ברגע שקשר אמיתי הוא לא זקוק לשום ניסיון, הוא פשוט אוהב. "...אני יכולה להבטיח לך...תקבלי תשובות גם שבאות מתוך הנשמה של האנשים. בסופו של יום אנו יותר דומים משונים" את זה גם אני יכולה להבטיח לך. גם משום שיש לי היכרות עם הפורום(והוא באמת מקסים, אפילו שברגע שלפעמים קוראים הודעות זה נראה שלא..) וגם משום שלדעתי האישית זה פשוט ככה, אי אפשר להתעלם מכך שכשבנאדם כותב לפעמים פשוט שוכחים את מה שהוא כתב פשוט משום הגישה שלו. החשיבה של "הוא לא מנוסה" אני לא בטוחה שהיא נכונה. סה"כ לפני שצברנו ניסיון לא היה לנו ניסיון. זה מזכיר לי מלצרות.. בהתחלה(בחופשים שהיו) הייתי פשוט חוטפת פיק בירכיים כשהמנהל היה אומר לי:"יש לך ניסיון?.. זה חובה" ולא היה לי, והייתי נתקלת בסגירת דלת(אני יודעת שזו דוגמא טיפשית אבל בכל זאת) תמיד חשבתי :"פאקק איזה ניסיון בדיוק יהיה לי ברגע שכל אחד תובע ממני ניסיון?.. אצל מי בדיוק אני 'ארכוש' את הניסיון" ואז חברה אמרה לי פשוט תגידי שיש לך ניסיון. אשכרה צדקה. אמרתי שיש לי ניסיון. את יודעת כמה טעויות עשיתי במהלך המלצרות הראשונה שלי? שאגב הייתה במסעדה מאוד מכובדת בירושליים?..(זה מעיד על כך שאין מקום לטעויות) א-לא זכרתי שום הזמנה. ב-הוצאתי הזמנות לחינם על ימין ועל שמאל. ג-עשיתי טעויות שלא יעשו. ד- לא הבנתי מילה מהתיירים שדיברו באנגלית וכל שניה ביקשתי עזרה. וכו'.. אבל.. הכי הכי מצחיק.. שהבעל הבית אמר לי :"את יודעת אהבתי את העבודה שלך, את מסודרת מאוד" וכו'.. את יודעת למה?.. פשוט משום ששידרתי ביטחון עצמי.. הביטחון העצמי אף הוא אינו דבר מולד, אצל חלקם הוא נרכש.. הבעל בית(במקרה הזה נניח שזו את) נתן לי הרגשה שאני שולטת ביד רמה, שסומכים עליי, שטעות היא דבר אנושי, שגם אם עשיתי אותה לא ישר ישלפו את הנשק הזה נגדי בתואנה של :"אין לך ניסיון" אלא נותנים לי את הביטחון הזה לרכוש את הניסיון גם ברמה של טעות. הביטחון הזה כ"כ חשוב בקשר(ויסלחו לי הגברים, במיוחד אצלם, שזקוקים ל'אגו' ולהרגשה שהם שולטים בעניינים) ואם משדרים:"לי יש ביטחון לך אין" זה בדיוק מה שיבריח את הקשר. אגב, הרבה, מלא, אלפי, מליוני, קשרים של אנשים לא מתממשים בדיוק מהחשש הזה של גבר שאיזה בחורה תגיד להם 'לא' או שתהיה עם ניסיון/ביטחון רב משלהם.זה פוגע.. אין מה לעשות.. לא שאני בקטע שרק בחור יתחיל עם בחורה או משהו(אני אזכיר שאפילו אני התחלתי עם כמה בעבר) פשוט ראיתי על זה תוכנית שלימה.. שהגברים הישראלים היום לא יודעים איך "לאכול" את הקטע הזה של בחורות עם ביטחון(=עודף ביטחון) עצמי.. והם פשוט לא מעיזים להתחיל עם בחורה(אני ממש לא בעד..!!! אם יש מצב אז יאללה-מתחילים.. לא משנה מי.. הגבר/הבחורה) ואגב, זה ממש לא התחנפות(אני נשבעת..!!!) אבל רק שתדעי שדמעה היא אחת הבחורות שאני מכירה בפורום הזה, אומנם את הכרת אותה מהשירשור הזה למס' מילים מצומצם מאוד, אבל שתדעי שבאמת, יש לה תובנות מאוד נכונות לגבי החיים. היא אולי קלטה אותך בדרך מסויימת בגלל כתיבה/גישה מסויימת. אבל האמיני לי, אני הספקתי להכיר אותה, והיא באמת בחורה עם נשמה אמיתית. תאמיני לי שאני לא משקרת. וכמוה הרבה שכותבים בפורום(גם אם אומרים דעות המנוגדות לשלך) אם כי, באמת ישנם שממש נולדו להתנצח ולהתלהם בלי קשר לשום כתב. היא לא אחת מהם. כל מה שנאמר פה(להסכמה/להתנגדות) זה באמת לטובתך האישית. -בהצלחה.