אוהבת בחורים מנוסים

shirlove

New member
מאוכזבת

אנשים-רציתי להגיד לכם שהתשובות שלכם פה... סבבה-אז כתבתי שטות,וטעיתי,אבל למה לתקוף? למה לא להסביר בעדינות-שזו לא נקודת מחשבה נכונה? למה ישר לתקוף... למה ישר לבוא ולפגוע? לא כולנו מלאכים,סבבה?יכולתם להעביר את אותו המסר,בצורה יותר עדינה...

אחד הדברים...

שצריך לקחת בחשבון כשכותבים בפורום...זה שתשמעי כאן הרבה תגובות שונות של אנשים, שלא תמיד יתאמו את ציפיותייך במושלמות יתר, אם בכלל. בחרת לכתוב? ואלה התגובות.

shirlove

New member
תשמעי

לא אמרתי שאין לכם זכות להגיב-כל אחד ודעתו-אבל מכאן ועד לתקוף, ולהגיד:"את לא רואיה לו ",וכל מיני כאלה...זו כבר לא תגובה,זה הרבה מעבר. זה לא להגיד-"סבבה אין לו נסיון -ותחשבי מה את רוצה לעשות עם זה",או :"את סתם מגזימה-אנחנו לא חושבים כמוך",או כל מיני דברים אחרים בסגנון... פשוט המשפט הזה:"את לא ראויה לא"-מאיפה לכם באמת למי אני ראויה,ולמי לא? בגלל הודעה...? אתם לא באמת מכירים אותי ולא יודעים מי אני-כתבתי פה ספקות ומחשבות-שלא היו בקטע מזלזל,כי זה לא סותר את הערכה שלי כלפיו כאדם-ואתם תקפתם! לא הבעתם דעה-פשוט תקפתם...וזה מה שלא מצא חן בעייני

לדעתי את צודקת

את נשמעת לי בחורה מקסימה והגזימו בביקורת עלייך אני מבינה מה שניסית להגיד ואת באמת צריכה לתת צאנס.. ניסיון יתר-לטעמי יכול להוות בעיה. אני גם בת 17 ואולי היא לא בוגרת בעיניכם אבל לרב הבחורים בני 18 יש הרבה ניסיון..אולי לרב לא טונות של בחורות אבל בדר"כ יותר מאחת ולזה היא התכוונה..זה שזה שלילי בעיניה זה כבר דיעה אישית. ובאמת דיי תקפתם אותה..אני אישית לא הייתי רוצה לקבל כאלה תגובות-הייתי מצפה שתגיבו יותר "בעדינות". להגיד שההתנהגות לא נכונה או משוו אבל לא לקבוע עובדות כי סה"כ אתם באמת לא מכירים אותה..

shirlove

New member
תודה

לזה בדיוק התכוונתי. כי הכרתי בני 18-וביחס אליהם -הוא פשוט קצת פחות חסר נסיון. הם הגזימו בתגובות,אבל ניחא,בסופו של דבר הם לא מכירים אותי-ככה שזה מזיז לי כקליפת השום. על כל מקרה-תודה על התגובה החמימה

שוב...

את מנסה "לחנך" כאן את כולם. לא כולם כותבים ויכתבו לך בדיוק כפי שתרצי כפי שתשאפי. אחד הדברים שצריך לקחת בחשבון שכותבים בפורום שכזה שלא תמיד כל תגובה תמצא חן בעינייך, ולכל אחד ואחת יש זכות דיעה משלו. בעינייך לכתוב שאת לא ראויה לו נחשב כתקיפה, למה? זו אינה תקיפה, זו דעתנו בלבד. אגב, רובנו כתבנו שאת לא ראויה לו בגלל צורת ההתבטאות בה בחרת להציג את עצמך ואת החבר שלך, צורת ביטוי התנשאותית מאין כמוה. את לא מושלמת ואף אחד לא מושלם. גם לא הבחור שלך, אבל אם את מחפשת אותו בקטנות...אז חבל על הזמן.

אני מסכימה.

נכתבו דברים קשים. אבל פה מגיעה יכולת הסינון שלך, שהיא חשובה ביותר. הרי מי שכתב לך לא מכיר אותך נכון? אז למה לקחת ללב? מעבר לזה, כיוון שהתגובות חזרו מכמה כותבים, במקומך הייתי מנסה לקרוא שוב את ההודעה שכתבת וחושבת מה בהודעה גרם להם לראות אותך באור המסויים הזה. אפשר ללמוד מזה המון.

אני מבינה אותך :)

אני רק יכולה להגיד לך משהו כזה. אין הצדקה לכתוב את לא ראויה וכו וכו אלא אם באמת נעשה משהו רע, וזה לא הסיפור, אני יכולה להמליץ לך שאם את רוצה אמפטיה מהסביבה, תצרי אותה במילים שלך. אפשר לספר את אותו סיפור ממקום אחר. יש משהו בפורום, במדיום הזה, שנותן חופש לכאן ולכאן, זה יותר טוב מרע, אני יכולה להבטיח לך שאם תנסי קצת לכוון יותא ופחות להיות..."זורקת" מילים, תקבלי תשובות גם שבאות מתוך הנשמה של האנשים. בסופו של יום אנו יותר דומים משונים.

התכוונתי ש..

אני לא אומרת שכשאמרו לך 'לא ראויה לו' התכוונו שאת שווה לזבל, את מפגרת את ילדותית ברמה שאפילו את ההודעה הזו אינך מסוגלת לקרוא ושבכלל באמת התכוונו לזה, מה שאני מנסה לומר(וגם חלק אמרו פה) זה ש.. מה שנאמר נאמר, הצורה היחידה שלנו להכיר אותך היא מדברייך, אני אישית יכולה לספר לך שיש פה חברים באמת באמת נפלאים בפורום, אולי טיפה הציק הקטע של 'הוא לא מנוסה' וכאלה, כי אם זה קשר אמיתי של אהבה אמיתית זה לא דבר שאמור להוות מכשול.. שלא באמת צריך לחנך צד אחד בקשר זוגי..זה דבר הדדי שנבנה יחד,יותר ללמוד מהאחר, ולא לחנך אותו, ללמד אותו.. הגישה, בונה את ההבדל. לא באים ללמד אף אחד או לצבור ניסיון לאף אחד. ברגע שקשר אמיתי הוא לא זקוק לשום ניסיון, הוא פשוט אוהב. "...אני יכולה להבטיח לך...תקבלי תשובות גם שבאות מתוך הנשמה של האנשים. בסופו של יום אנו יותר דומים משונים" את זה גם אני יכולה להבטיח לך. גם משום שיש לי היכרות עם הפורום(והוא באמת מקסים, אפילו שברגע שלפעמים קוראים הודעות זה נראה שלא..) וגם משום שלדעתי האישית זה פשוט ככה, אי אפשר להתעלם מכך שכשבנאדם כותב לפעמים פשוט שוכחים את מה שהוא כתב פשוט משום הגישה שלו. החשיבה של "הוא לא מנוסה" אני לא בטוחה שהיא נכונה. סה"כ לפני שצברנו ניסיון לא היה לנו ניסיון. זה מזכיר לי מלצרות.. בהתחלה(בחופשים שהיו) הייתי פשוט חוטפת פיק בירכיים כשהמנהל היה אומר לי:"יש לך ניסיון?.. זה חובה" ולא היה לי, והייתי נתקלת בסגירת דלת(אני יודעת שזו דוגמא טיפשית אבל בכל זאת) תמיד חשבתי :"פאקק איזה ניסיון בדיוק יהיה לי ברגע שכל אחד תובע ממני ניסיון?.. אצל מי בדיוק אני 'ארכוש' את הניסיון" ואז חברה אמרה לי פשוט תגידי שיש לך ניסיון. אשכרה צדקה. אמרתי שיש לי ניסיון. את יודעת כמה טעויות עשיתי במהלך המלצרות הראשונה שלי? שאגב הייתה במסעדה מאוד מכובדת בירושליים?..(זה מעיד על כך שאין מקום לטעויות) א-לא זכרתי שום הזמנה. ב-הוצאתי הזמנות לחינם על ימין ועל שמאל. ג-עשיתי טעויות שלא יעשו. ד- לא הבנתי מילה מהתיירים שדיברו באנגלית וכל שניה ביקשתי עזרה. וכו'.. אבל.. הכי הכי מצחיק.. שהבעל הבית אמר לי :"את יודעת אהבתי את העבודה שלך, את מסודרת מאוד" וכו'.. את יודעת למה?.. פשוט משום ששידרתי ביטחון עצמי.. הביטחון העצמי אף הוא אינו דבר מולד, אצל חלקם הוא נרכש.. הבעל בית(במקרה הזה נניח שזו את) נתן לי הרגשה שאני שולטת ביד רמה, שסומכים עליי, שטעות היא דבר אנושי, שגם אם עשיתי אותה לא ישר ישלפו את הנשק הזה נגדי בתואנה של :"אין לך ניסיון" אלא נותנים לי את הביטחון הזה לרכוש את הניסיון גם ברמה של טעות. הביטחון הזה כ"כ חשוב בקשר(ויסלחו לי הגברים, במיוחד אצלם, שזקוקים ל'אגו' ולהרגשה שהם שולטים בעניינים) ואם משדרים:"לי יש ביטחון לך אין" זה בדיוק מה שיבריח את הקשר. אגב, הרבה, מלא, אלפי, מליוני, קשרים של אנשים לא מתממשים בדיוק מהחשש הזה של גבר שאיזה בחורה תגיד להם 'לא' או שתהיה עם ניסיון/ביטחון רב משלהם.זה פוגע.. אין מה לעשות.. לא שאני בקטע שרק בחור יתחיל עם בחורה או משהו(אני אזכיר שאפילו אני התחלתי עם כמה בעבר) פשוט ראיתי על זה תוכנית שלימה.. שהגברים הישראלים היום לא יודעים איך "לאכול" את הקטע הזה של בחורות עם ביטחון(=עודף ביטחון) עצמי.. והם פשוט לא מעיזים להתחיל עם בחורה(אני ממש לא בעד..!!! אם יש מצב אז יאללה-מתחילים.. לא משנה מי.. הגבר/הבחורה) ואגב, זה ממש לא התחנפות(אני נשבעת..!!!) אבל רק שתדעי שדמעה היא אחת הבחורות שאני מכירה בפורום הזה, אומנם את הכרת אותה מהשירשור הזה למס' מילים מצומצם מאוד, אבל שתדעי שבאמת, יש לה תובנות מאוד נכונות לגבי החיים. היא אולי קלטה אותך בדרך מסויימת בגלל כתיבה/גישה מסויימת. אבל האמיני לי, אני הספקתי להכיר אותה, והיא באמת בחורה עם נשמה אמיתית. תאמיני לי שאני לא משקרת. וכמוה הרבה שכותבים בפורום(גם אם אומרים דעות המנוגדות לשלך) אם כי, באמת ישנם שממש נולדו להתנצח ולהתלהם בלי קשר לשום כתב. היא לא אחת מהם. כל מה שנאמר פה(להסכמה/להתנגדות) זה באמת לטובתך האישית. -בהצלחה.

הזוייה

New member
המתלהמים והמתבהמים

אלו אנשים שמאחורי המסך גיבורי-על עם שוט, חרבות ומסכה לעיניים, המסך נותן להם ביטחון. הם יודעים שלא תגיעי אליהם הביתה לתפוס אותם ולכן הם מרשים לעצמם לזרוק רפש. משום מה הפכתי לחסינה נגד אלו בפורומים ובבלוג כי אני מביטה על תגובות כאלו בחמלה. בדרך כלל תגובות של התקפה נובעות מחוסר ביטחון ומאנשים שלא יודעים לקרוא נקי. הכעס שלהם על מה שהעלאת נגע בנקודה הכי רגישה שלהם שהם מיד חושפים טור שיניים שזקוק לשיננית. בקיצור, זה חלק מהחיים במדיום הווירטואלי, אל תצפי לליטופים ואייקונים מחבקים. יש מאחורי המסך מיליוני נשמות חלקן פצועות, חלקן טובות וחלקן לעיתים לא אנושיות. שורה תחתונה. תלמדי לסנן ולהגיב למסר שטומן בתוכו ביקורת שלילית. נ.ב אני מקרה בכמה פורומים מספר מסוים אנשים שפשוט גרים בפורום עד שהם מרשים לעצמם לצחוק על כותבים חדשים שכאילו חדרו לחלקת האלוהים הקטנה שלהם. אלו אנשים שכל רגע יילחצו על האף חמש לרענן את הדף ולראות מה כתבו. הפורום הוא הדם שלהם, האוויר לנשימה שהם לא יכולים בלעדיו. מכאלו צריך להתעלם.

דווקא בגלל ההודעה הזו, זה חזק את דעתי

שאת ילדונת. כ"כ נעלבת שכתבו לך שאת ילדותית, וזה משהו שאת בכלל לא צריכה להעלב ממנו. את ילדונת חמודה שעדיין צריכה לצבור קצת ניסיון חיים וללמוד לא להעלב מאף אחד, ובטח לא מאנשים שכותבים לך באינטרנט. חלק מהבגרות היא לקבל ביקורת רעה, או אפילו ללמוד להתעלם ולשים קצוץ על דברים שלא נראים לך. ורוצה שאני אומר לך עוד משהו? אני כותבת כאן המון הודעות, פותחת הרבה שירשורים ואם תשימי לב אני כמעט לא כותבת לך שם, למה? כי אני לא מתחברת לשאלות "הילדותית" שלך, וזה לגיטימי. ושוב אני אומרת, אל תעלבי מה שאני אומרת, זה לא רע להיות ילדותית, את ילדה!

shirlove

New member
מי אמר

לך שנעלבתי כי כתבו שאני ילדותית? גם לא כתבתי שאני נעלבתי רק שהתאכזבתי(את רואה-שוב לא שמים לב למילים שכתובות) חוץ מזה אם כבר להתאכזב-לא התאכזבתי מזה שכתבו שאני ילדותית אלא מזה שהם חושבים שהם אלוהים שיכולים לכתוב למי אני רואיה ולמי לא,וזה יותר מאשר פגע עיצבן. והאמת שאפילו לא שמתי לב שלא הגבת...

זה בכלל לא אומר שהיא ילדותית.

אנשים רבים נעלבים ממה שנכתב ברשת. אנשים באופן כללי נעלבים כשאומרים דברים פוגעים, וזה טבעי. עם הזמן לומדים להתחשל. לא חושבת שזה בהכרח קשור לגיל אלא להתנסות. חבל,בכל זאת, שהיו גולשים שבחרו לומר פה דבר כל כך קשים. אני ראיתי בתגובות יותר את הכותבים ולא את כותבת ההודעה הראשית ואת דבריה.

adi1331

New member
אכן כך- לא מגיע לך אותו

תעזבי את הבחור המסכן לנפשו, מי שלא רצינית - זו את. עזבי אותו. סתם תכאיבי לו.

shirlove

New member
כבר נמאס לי לחזור על

עצמי כמו תוכי. בא לך תגובה להודעה הזו-תמשיכי לקרוא את שאר ההודעות שלי שם

למעלה