אוהבת את

ניצת.....השושן

איך...איך...איך.....נעצת את דברייך ישר בבטן הרכה ברגישות ממקום כל כך חם ובריא המון חיבוקים ואהבה

היי חופשיה בואי הנה מהר

ה ת ג ע ג ע ת י

הי....אלחש לך בסוד....../images/Emo23.gif../images/Emo121.gif

גם אני... העלית חיוך גדול על פני
מחכה לפעם נוספת שם...במקום ההוא, או אחר.. ואגלה לך סוד נוסף... תתקרבי עוד קצת
החלטתי.. ובעוד פחות מחודש אני על ה
בדרך לארץ ה
וה
ה ו ד ו here i come

ophra

New member
הודו.......... וואוו.....

איזה כיףףףףףףףף לאן? לכמה זמן? כל כך רוצה לחזור לשם הפעם האחרונה שלי היתה לפני כמעט שנתיים באותה נסיעה התמקדתי בפונה.... מ-ד-ה-י-ם חוויה נפלאה מאמינה ובטוחה שתעשי חיים... איפהשלאתהיי (אפילו מקנאה קצת... )

הודו?

חלום חיי לפני 4 שנים שלושה ימים לפני הטיסה ביטלתי הכל בליית ברירה (כנראה שעוד לא הגיע הזמן) אמרו לי פעם שכשאגיע להודו ודאי לא אחזור אז אולי זו הסיבה... ובקשר לפעם נוספת ,הרי את יודעת שתמיד אני זמינה ועכשיו ביחוד שביתי מטיילת לה ברחבי המדינה.

עוף כנף

New member
וברקע, דיסק רומנטי...

מקשיבה לדיסק (מהפחות מוכרים) של יגאל בשן, וכל שיר ושיר נוגע... ובכל שיר שם,- פשוט לקנא במי שעבורה נכתבו המילים.... והרגש שבו הוא שר... ועכשיו מתנגן לו השיר: הו הלילה... אז המילים (גם כן של יגאל בשן): הו הלילה, הו הלילה, אני חי ונושם בשבילך, הו הלילה הזה בלי צל של ספק אני אמות בתוכך. הו הלילה, כן הלילה אני בא עד לפתח ביתך הו הלילה הזה לי צל של ספק אני אמות בתןכך. הו, בלילה כזה, כן בלילה כזה, החוטאים מבקשים רחמים, ואני מבקש מחילה של צדיק בשביל שנינו בפני אלהים. הו הלילה הזה, כן בלילה כזה סקסופון מנגן בשבילי ובחדר שלך כשהיין נשפך התקליט שוב נשבר בגללי. הו הבוקר הזה, כן בבוקר כזה כשהשמש תחדור אל ליבך ומחר יום חדש הוא יהיה מקודש ואני אהיה לצידך... וגם, איך אפשר בלי ה להיט: איתך איתך, ובלילה תמיד איתך, ורוצה לאהוב רק לך עד שבוקר יעיר אותך. איתך, ובלילה תמיד שלך ושומר על אהבתך את ליבי שם בתוך ליבך נרדם,- איתך. כמה שנים לפנינו ביחד רק שזה לא יגמר אני לא רוצה שתחיי לי בפחד לפעמים זה שובר. תני לי לחלום, לדמיין שביחד נחיה שם עד סוף החיים, בבית קטו בגינה ישחקו ילדים. אולי זו פנטזיה רומנטית אולי זה, סתם ספור שעובר אולי אהבה היא מילה ששייכת לעוד משורר גם אם אני נשמע לא אופטימי גם אםם אני מהרהר רוצה שתדעי שעלייך אני לא מוותר...

ניצתי -גם אני מיציתי ושבעתי../images/Emo140.gif

קפצתי לבקור, שמחה לראות את כולכם.

אלונההההההההההההה

טוב שבאת לבקר דאגנו לך קראנו ב
ואת לא הגעת מקווה שהכל בסדר יקירה

כלנית 2

New member
ניצתי יהייה בסדר....../images/Emo45.gif

מתוקה, ולא לא יספר לך כי יבוא כי את הרי יודעת, עם כישורים כמו שלך ברור שיבוא.. ואיך הייה בדבוש?..מאז לא התראינו
...

זאת הבעיה כלנית ../images/Emo8.gif

הם כולם מספרים לי כמה אני מדהימה מתוקה ומה לא? אבל
או שלא רוצה אותם או שלא רוצים אותי... אבל יודעת ,בטוחה כי קרוב היום בו יתגשם החלום כי עכשיו אני בשלה יודעת בדיוק מה רוצה ומזמנת אל חיי אהבה

כלנית 2

New member
סבלנות נשמתי סבלנות....../images/Emo23.gif

למראה הפלא האהבה מגיע דווקה כשלא קוראים לה הידעת? בטוחני שעוד יגלו אותך ואת את הנסיך המיועד שמחכה רק לך הנסיכה.... ותאמיני לי שזה נכון.....

../images/Emo6.gif מוצאת

מה זו רוח השטות שנפלה עלייך? וכיוון שרק עכשיו הגעתי אז שבוע טוב לך ולכולנו

*יערית

New member
אל תשברי לי.......

מכירה את ההרגשה של כולם אומרים אבל..... והנה אני מרגישה את השינוי שחל בך מהיום שהכרתי אותץ, זו לא אותה אחת שאמרה שיבוא יומה לרצות את הביחד, והנה זה הגיע,הגוזלים פורחים מהקן וההרגשה מקננת בך יותר, החיבוק וההתקרבלות בלילה זה דבר שקשה לוותר עליו ..כמובן בהתאם לנסיבות..והשתיית קפה,והשיחה עד לשעות המאוחרות, והמוכר והידוע....והרצון לעשות יחד דברים,והרצון ללבד בתוך הביחד, הנה אמרת את התפילה הטובה ביותר שיש לאישה: "בטוחה כי קרוב היום בו יתגשם החלום כי עכשיו אני בשלה יודעת בדיוק מה רוצה ומזמנת אל חיי אהבה ".....הוא יגיע קשה לפספס אותך
אני אישה ואני מרגישה כך..אז מה גבר

יערית

אל דאגה איני נשברת בדיוק כמו ענף ברוח מטלטלת לאן שהיא נושבת עונה לך ו...... עדיין נרגשת מהדברים שכתבת

למעלה