וברקע, דיסק רומנטי...
מקשיבה לדיסק (מהפחות מוכרים) של יגאל בשן, וכל שיר ושיר נוגע... ובכל שיר שם,- פשוט לקנא במי שעבורה נכתבו המילים.... והרגש שבו הוא שר... ועכשיו מתנגן לו השיר: הו הלילה... אז המילים (גם כן של יגאל בשן): הו הלילה, הו הלילה, אני חי ונושם בשבילך, הו הלילה הזה בלי צל של ספק אני אמות בתוכך. הו הלילה, כן הלילה אני בא עד לפתח ביתך הו הלילה הזה לי צל של ספק אני אמות בתןכך. הו, בלילה כזה, כן בלילה כזה, החוטאים מבקשים רחמים, ואני מבקש מחילה של צדיק בשביל שנינו בפני אלהים. הו הלילה הזה, כן בלילה כזה סקסופון מנגן בשבילי ובחדר שלך כשהיין נשפך התקליט שוב נשבר בגללי. הו הבוקר הזה, כן בבוקר כזה כשהשמש תחדור אל ליבך ומחר יום חדש הוא יהיה מקודש ואני אהיה לצידך... וגם, איך אפשר בלי ה להיט: איתך איתך, ובלילה תמיד איתך, ורוצה לאהוב רק לך עד שבוקר יעיר אותך. איתך, ובלילה תמיד שלך ושומר על אהבתך את ליבי שם בתוך ליבך נרדם,- איתך. כמה שנים לפנינו ביחד רק שזה לא יגמר אני לא רוצה שתחיי לי בפחד לפעמים זה שובר. תני לי לחלום, לדמיין שביחד נחיה שם עד סוף החיים, בבית קטו בגינה ישחקו ילדים. אולי זו פנטזיה רומנטית אולי זה, סתם ספור שעובר אולי אהבה היא מילה ששייכת לעוד משורר גם אם אני נשמע לא אופטימי גם אםם אני מהרהר רוצה שתדעי שעלייך אני לא מוותר...