אוהבת את השקט והרגוע

אוהבת את השקט והרגוע

פעם נלחמתי בזה , נפגשתי עם זה ועם האחר ניסיתי למצא אהבה כתבתי כמה רוצה את היחד , את אהוב חיי , חלמתי על היחד , כתבתי לו שירי אהבה סוערים , כמה אני כמהה לנוכחות האהוב בחיי לאחד והיחיד אוהב אהוב ומאהב , בסדר הזה מאז שאמי ז"ל נפטרה ואני נכנסתי לשנת האבל עליה ולהלחם על חיי קשה לי היתה הפרדה מאמי ז"ל שאהבתי מאד כל חיי ,תמיד הייתי לימינה לה הקרבתי את מיטב שנותיי, כילדה וגם כנערה וגם כאשה בוגרת ואחראית אמי הבינה את זה ומיוזמתה הלכה לבית אבות סעודי , שם היא פרחה לה זאת בכדי שאני אהיה פנויה יותר , להקים לי בית עם אהוב משלי , ניסיתי אבל לא הצלחתי למצוא את האחד ויחיד בשנה אחת התמודדי עם צינטור ללב סרטן בשד ותאים טרום סרטניים ברחם שלא ניתן להסיר בניתוח ונאלצתי לעבור טיפולים שהחמירו את בעיות הראיה וכמעט אבדתי את הראיה בעין הימנית תודה לאל העיניים התייצבו , ראיה השתפרה מאד , הרחם החלימה וגם השיוני התזונתי סוף סוף הסתדר והגוף נרגע מהמצוקה שאליו נכנס התמודדתי לבד עם הגוף שבגד בי בגדול , תודה לאל שיש שקט עכשיו כיום התרגלי לשקט , ללבד, לדממה שלי , מתנהלת בחיי בשקט , מאד בשקטה ורגועה , מחוברת למוסיקה שאני אוהבת אולי השקט הפנימי הוא שעוזר לי גם שהגוף נכנס למצוקה , אז מאזנת אותו מהר ,ויוצאת מהמצוקה , ואם לא מצליחה קוראת לשח"ל לעיתים קרובות אפילו בלי לבקש עזרה ממוקד המצוקה , או מאדם אחר , למדתי להסתדר לבד ,עבדתי קשה להגיע לשקט הפנימי שלי , להיות רגועה ותודה לאל הצלחתי למצוא את המקום שלי בבית , כיום יכולה לומר הבית שלי ובכדי להתחבר למחזר שלי צריכה להגיע אליו , איך אומרים ביתי הוא מבצרי ושם אני נמצאת רוב הזמן , בקושי יוצאת מהבית . בניתי לי כלא נעים ומרווח יש טוב ביחד בזוגיות אבל אין מספיק חופש אישי ,לכן עבורי זוגיות זה בעיה מצב מחייב נאמנות לאחד ,מה גם שלעיתים קרובות נדרשת פשרה בין השניים קשה לי לשנות השגרה שלי , לא מסתדרת טוב עם שינויים בחיי דבקה ברווקות ובלבד ,לא כמהה התחתן כלומר להפגש ברבנות ולא עם הרבנית מעדיפה לחיות לבד, במילא ילדים אני כבר לא אלד בגלגול הזה , בשום מצב עכשיו טוב ושקט בבית שבניתי לי ,ממש לא ממהרת להכניס בן אדם נוסף לחיי, מעדיפה להיות ציפור דרור , לרחף חופשיה ,כמו פרפר להתעופף מפרח לפרח לרחף לי מפינה לפינה בחיי , מבלי להתחשב באף אחד או אחת , אין כמו החופש האישי לחיים טובים אפילו שחיה לבד , ולפעמים זה קשה מאד אבל השכלתי לבנות חברים ורטואלים המחליפים את קשרי המשפחה שהיו לי הפורמים והצט גורמים לי לחיות לבד אבל לא לגמרי בודדה כותבת וככה מדברת עם המשפחה הורטואלית שלי ,שלא כולם מכירים זה את זה אילו האנשים שממלאים את הלב באהבה , חיה לבד ומוקפת באהבה ורטואלית ושאני לא בבית אז מגיעים אלי בפון , עוטפים אותי באהבה שחפשתי

על שקט ואהבה ../images/Emo23.gif

אהבתי את ההשלמה שלך עם הרווקות, זה רק מחזק, נסיכה יקרה, כמה את אדם חזק, יותר ממה שאת חושבת. אני האמת אוהבת רעש סביבי, אולי זה מסביר את הבחירה לעבוד עם ילדים ועוד בגן ילדים אבל אין כמו לחזור הבייתה לשקט הזה שעוזר להסדיר את המחשבות ולפעמים אני קצת שמחה שהבחור חוזר אחריי שיש לי את הזמן הזה.

ההשלמה באה רק עכשיו

תמיד חלמתי להתחתן עם אלמן ויחד לגדל את ילדיו הבנתי לאחרונה שזה לא יתקיים כי אני לא מספיק חזקה ובריאה לקחת מחוייבות עלי ככה שאני לא אחראית על אף אחד, הבריאות הדרדרה בחודשיעים האחרונים לצערי !!!אז עדיף להיות לבד אם אני עייפה יכולה להשאיר בלגן , ולהזרק למיטה, יותר מאוחר לקום לסדר ,שיש ילדים לא ניתן לעשות את זה לכן גם את האחיינית המתוקה שלי לא מביאה אלי לאחרונה אלא אם יש לה לווי , שאם קורה משהו היא לא תשאר לבד זה קטע של אחריות שצריך לקחת על הקטנים שהייתי חזקה יותר היו לי אמא סעודית ו3 ילדים על הראש אבל הסתדרתי מעולה , תפעלתי אותם כמו בגן הם נהנו לבוא אלי לפינת היצירה שלהם פה , התחננו לבוא כולם יחד לסבתא לציורים של צבעי מים כל שבת ,

למעלה