אוהבים מונופול?

אתה חוטא ומחטיא

שים לב שגם בהודעה הזו אתה אומר "תחת". זה ממש לא נעים. אני מרגיש כמו ב־YNET.

mikki01

New member
אתה מתכוון אני מחטיא את

התחת של הטרול (עם הנעל הגדולה)

vhkv7

New member
רן היקר- ומה עם "מתחת לסלע צומחת

לפלא...."- מה אסור לשיר את זה תחת המקלחת??? ועוד אחד (לא התאפקתי), מוקדש במיוחד בשבילך- בלי גסויות ביצוע: יוסי בנאי מילים ולחן: ג'ורג' בראסאנס גירסה עברית: דן אלמגור עוד מימי העריסה שנאתי כל מילה גסה ולא הוצאתי כלל מפי גם מילה כמו פיפי אך היום כדי להתבסס אני מוכרח להתגסס כי בלי לכלוך ובלי חוצפה אין שום קופה. בלי גסויות קשה לחיות מילה גסה זו פרנסה. בכל יום א' בוידוי אני נשבע בלב גלוי שלא אומר עוד על במה מילה גסה כמו תחת אך כשאני פתאום חושב על כל זמר שמת רעב תיכף אוסיף לחרוזים קצת עכוזים. בלי גסויות... אם פתאום אתחיל לשיר סתם על פרחים שדה וניר תיכף אדום ומעוצבן קופץ האמרגן די הוא אומר אם מוכרחים שוב לזמר פה על פרחים שיר על פרחי רחוב בלונדל מול הבורדל. בלי גסויות... כן, לו השמעתי רק שירה על אהבה זכה טהורה מזמן יכולתי לענוד אות לגיון הכבוד אך הבוס אומר אהבה חבל זה לא מושך היום קהל ואם אהבה אז רק כזאת בין שתי זונות. בלי גסויות... האנשים המהוגנים בכל לב מאמינים כי אשלח בבוא היום ישר לגיהנום אך הוא שברא את הבריות הוא לא נבהל מגסויות הוא כך יאמר לי, ידידי, שב על ידי. בלי גסויות...

mikki01

New member
תראי לפי מיטב ידיעתי כל הבעיות

נוצרו בגלל שני אנשים, אחד שגר בקנדה ממורמר עד עמקי נשמתו, ואחד שניסה להגר לקנדה אבל לא התקבל, שניהם כתבו תחת שמות משתמשים שונים ואף החליפו שמות אחד עם השני ליצור בילבול. כאן זה לא יעבוד - שילוב של ניהול חזק + ממשק הרבה הרבה יותר יעיל ימנע מהשניים למכור כאן את "מרכולתם"

drz400e

New member
זה בסדר....אני כבר עושה את זה

בין שלוש לעשר פעמים כל יום....

בשביל זה אתה מקבל את הבוחטות

אז אל תבכה לנו פה. אדרבא, היות ואתה מקבל פר-טרול, אז עכשיו יהיו לך יותר הכנסות.

סתם אהבלים

במקום לבנות אפשרויות סינון יעילות (כמו בתפוז) הולכים כל מערכת פרוצה ואמונה בטוב ליבם של הגולשים.

feldman9

New member
דודו, שמור על הפורום!

לפחות לחודש הקרוב, תסנן משתמשים חדשים ביתר נוקשות EVERYONE IS A SUSPECT

drz400e

New member
אני פה../images/Emo61.gif

היי! מה אתם מציצים בפנים?

drz400e

New member
אני חושב שזה עצוב מאוד../images/Emo10.gif

כי זה היה הבית של הרבה מאיתנו לפני שפתחנו את הפורום הזה. חבל שלא הצליחו להתמודד עם הבעיות שם כל כך הרבה זמן. בכל אופן - כאן מאחורי הקלעים אנחנו ממשיכים במסע בלימה נגד הטרול , ואין מה לעשות , סביר שמידי פעם הוא יסתננן פנימה.הגישה הנכונה היא כמובן לפנות אלי. אנחנו מצויידים בכלים הרבה יותר מתקדמים , והסתננויות מטופלות באותה נחישות כמו ביום הראשון של הפורום הזה
. יום עצוב , כי טרול מכוער במיוחד ניצח , אבל אין מה לעשות וצריך להמשיך הלאה. לסיום - כמובן שכולם מYNET מוזמנים לכאן , אנחנו מפלים לרעה רק על בסיס אחד - אי כיבוד רגשות הזולת.

mikki01

New member
לדעתי כלל לא ניסו ../images/Emo31.gif

הנהלת הקהילו לא מנעה ואף אפשרה מצב בלתי אפשרי של שימוש בריבוי ניקים ומאפשר "קרקע" פוריה לטרול למעשה לחבל בפורום עד עפר. חבל שהם בעצם נכנעו

rinam

New member
Well I always said that Ital is

not and doesn't know how to be a manager. This shit that they had there they could kill like Dudu killed it here before it hit us, but you need to be a manager and with all the respect Ital was far from knowing how to manage, the forum gave her a good pablicity but she didn't know how to maintain it. R

Rasty James

New member
סוף טוב הכל טוב

פורום שמרשה לעצמו להפוך לזירת איגרוף בין מטורפים וירטואלים, מאבד את זכות הקיום שלו. מה גם שנראה לי שהמנהלת כבר נמצאת בקנדה, כפי שהצהירה בעבר. בגלל האופי השונה הם צריכים מישהו שינהל אותו מישראל ולא מכאן. היכונו לביאת המטורפים, התחזית, יהיה שמח.

Rasty James

New member
בגלל הפרשי השעות, זה למה?

כשהיא סוגרת את המשרד והולכת לישון, הטרול מתעורר וממלא את העמוד בפוסטים על כל הודעה והודעה, עד שהוא דוחק למטה את שאלות רלוונטיות שנדחקות לעמוד הקודם. כשהיא באה למשרד בבוקר, יש לה רק למחוק את הבולשיט שלו, אבל ההודעות שנדחקו לאחור כבר לא חוזרות והשואלים מתייאשים ובאים לשאול את רן פורסט מפורום תפוז.

אבל אבל אבל

בתפוז יש סינון מוקדם. אילו היה להם את זה... אז לא היתה בעייה. חוצמזה, כל זכות הקיום של הפורום ההוא היתה בשביל לעשות פרסומת למנהלת, ברגע שהמנהל הוא לא תאב פרסום לצורך הכנסה אז באמת שאין לו מוטיבציה - ואחת היא אם הוא יושב בקנדה, ישראל או אלקטרז.

למעלה