אוהבים מונופול?

gesus

New member
אוהבים מונופול?

אם כך, מעכשיו אנחנו מונופול!!! תאמינו או לא אבל גם להם נמאס, מה שאומר שבקרוב יגיעו כמה עולים חדשים.

G45

New member
רגע! כמה נדרוש בשביל הגירה לפורום?

עכשיו, אחרי שארה"ב, אופס, פורום קנדה בynet סגר את שעריו בפני טרוריסטים, טרוריסטים בפוטנציה וסתם אנשים חפים מפשע... נותרנו אנחנו... אני מציע שזה יעשה בשלבים שונים: א. מינימום ניקוד דרוש להצטרף לפורום, הכולל בחינת סלנג אינטרנטי ב. תשלום פתיחת הבקשה (כתיבת שיר הלל לרן פורסט) ג. קבלת בקשה לבדיקות רפואיות למחשב (משתמשי מק, יקבלו פטור) ותעודת יושר מהפיירוול ד. בקשה להפקדת כתובת הIP ותשלום ההגירה (בצ'ק בנקאי וירטואלי לקניית אופנוע חדש לדודו) ה. הכתיבה בפורום תעשה עד שנה מיום הבדיקות הרפואיות ואלו שלא יקבלו את הניקוד הדרוש, נאפשר הגירה דרך פורומים אחרים בתפוז - פורום בריטני ספירס או פורום תאולוגיה ודתות שונות. אלו שילכו דרך הפורומים הללו מתחייבים להשתתף שם לפחות שבוע לפני שיוכלו לעבור לפורום שלנו. אני מציע שפרלמנט הפורום יתכנס בהקדם ויקבע את חוקי ההגירה. G45

drz400e

New member
הוצאות אדמיניסטרציה - אני מבקש....

ויש לי כבר אופנוע חדש , אז אולי ברוח החורף הבא עלינו לטובה אפשר להשתמש בכספים כדי לארגן מפגש פורום לחברים בויסטלר (כמובן , נאלץ לשלוח לשם את מנהל הפורום) , שמרגישים כל כך מוזנחים שהם אפילו לא רוצים לכתוב כאן....

maxkob

New member
שאלה

אם אתה זוכר אותי יש שאלה אליך אם וכאשר מהגרים לקנדה ובני הזוג לא מוצאים עבודה בחודשים הראשונים האם מקבלים אבטחת הכנסה מסויימת על אשר מוצאים עבודה.

dannyk27

New member
לא חושב

אם אני לא טועה יש מן דמי אבטלה רק לאחר כ שישה חודשי עבודה

libimom

New member
הי דודו עד שאני טורחת ומגיעה ל-

מונט טרמבלן בינואר אתה מבקש שכולם יגיעו לוויסטלר?

libimom

New member
זה כל הכיף......................

לדאוג שמישהו יחמם אותך...חחח

drz400e

New member
נקים עוד ועדה

בשביל זה יש תמיד כסף , כמו בכל אירגון פקידותי טוב

tricia

New member
תתכונני ל-30.

היתי שם פעם בפברואר ובהטחתי שלא יראו אותי יותר שם בחודשי יאנור - פברואר. חשבתי שאני נשארת ללא אף. הוא כמעט קפה למוות. כאבים כאלה עד לא חשתי בחיים בזמן סקי. יחד עם זאת היתי שם בשנה שעברה בMARCH BREAK והיה מצוין.

EB2

New member
אני מקווה שהעולים החדשים

ימצאו להם תעסוקה אחרת מאשר לשפוך את זעמם אחד על השני.אני תקווה שהם לא יבואו לכאן לעשות בלאגנים כמו בווינט. חבל מאד שכך זה נגמר וההפסד כולו של אלה שרצו לקבל מידע על קנדה.

mikki01

New member
זה ממש היה מתבקש

היה אדם אחד שם שהתחזה תחת שמות שונים וממש הרס כל חלקה טובה בפורום חבל אבל האשמה היחידה הוא של YNET, ללא הנהלה חזקה וחסימת הגורם המקלקל אין סיבה לפורום כזה להתקיים - הרי מר סבג ניסה גם כאן לקלקל ונבעט החוצה ע''י נעל גדולה בדיוק מה שהיו צריכים לעשות ב YNET חבל אבל כאשר ההנהלה לא טובה הפורום גרוע

למעלה