אוהבים אתכם!!!!

אוהבים אתכם!!!!

אהלן אהלן חברים שלנו אנחנו יודעים שהתגעגעתם, גם אנחנו התגעגענו אליכם מאוד. לאחר חופשה קצרה החלטנו לחזור לשידורים. אם אתם שואלים למה לקחנו חופשה זה בגלל שרצינו לתת גם לאחרים צ´אנס להתבטא ולהתחבב עליכם (רצינו לראות גם זיונים) חיחי אחרי שעשינו סבב של כמה ימים בבלוגים הגענו למסקנה שאולי חסר קצת תוכן (חוץ ממין) אנחנו רוצים שיהיה מעניין ושיהיו תכנים מעניינים חוץ מסקס (שמעניין כמובן את כולם) והחלטנו לפתוח תכניות קצת יותר יצירתיות, נשמח לשמוע ולקבל מה הייתם רוצים שיהיה בבלוג כדי שיהיה נחמד לכולם אפשר לכתוב לנו כאן או במסר האישי כל רעיון יתקבל בברכה לטובת כולם אוהבים אתכם ומתגעגעים מאוד נחזור בקרוב מאוד

beutifull

New member
התגעגענו...

זה לא יפה שנעלמתם ככה.... כדי למנוע רדירות אני הייתי הולכת על סטייל של y בלילה אם אתם מכירים את התוכנית, שהגולשים יכתבו לכם שאלות ואולי תוכלו לייעץ להם.. בגדול יש לכם תוכנית מעולה אין על הצחוקים והכיף.... תמשיכו לעשות טוב את מה שאתם יודעים לעשות.. אוהבת אתכם המון................

אדם יא לא רציני שכמוך!

חיכיתי חיכיתי ציפיתי ציפיתי.... יש לי כמה דברים להגיד לך מאמי דבר איתי בהזדמנות חולה עליך ועל אישתך !!! מוואה נשיקות לפיטמות של שניכם

l l i a t

New member
לא הבנתי את המשפט הבא:

"רצינו לתת גם לאחרים צ´אנס להתבטא ולהתחבב עליכם"

ס נ ד י 1

New member
גמני לא ממש הבנתי את המשפט

"רצינו לתת גם לאחרים צ´אנס להתבטא ולהתחבב עליכם" בעצם אתם לא ממש חסרים חברים סנדי

:)

יותר נבי... נבי ... וכמובן נבי..... נבי אוהב אותך אוזניים שלי....
ולגנוב הרבה.... לגנוב זה רייטינג... בשידור חוקר.. חחחחחחחחחחח

אין ליפההההההההה../images/Emo141.gif

אמרת שהסתפרת לא? מה קרה חזרה הליפה? חולים עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

BARBI2003

New member
התגעגתיייייייי

אדםםםםםםםםם חוהההההההה נשמות שלי מה קורה איתכם?????. אני מקווה שהכל אחלה וסבבה מה אופו נעלמתם לי אהההההההה!!!!!!!!!! אני מאוד מתגעגת אליכם ולצחוקים וסבבה ושאני מספרת שטויות והגוף המדהים שלכם והמגרה...... וואלה אולי תחזרו כפרות עליכם מזה פה הלכתם באו כאלה סתןמים יש זוג עוד לא הכניס לה אותו כבר גומר מנסה שוב לא עומד מביא את הויברטור אז בחייתתתתתתתתתתתתת נשמות שלי תחזרו אני משתגעת משיעמום בילעדיכם תחזרוווווווווווווווווווווו ואני מבטיחה עוגה חדשה שלכם ברבי 2003

לערוך תחרות מיס בלוג טי וי

welcome back אדם ןחווה.... אני מציע לערוך תחרות מיס בלוג טי וי ....דהיינו לבחור את הנערה היפה ביותר מבין הגולשות בבלוג טי וי.... אתם=אדם וחווה תהיו צוות השופטים.....כל נערה שתרצה להשתתף= תירשם אצלכם...אני בטוח שתגיעו ל15-20 גולשות שירצו להשתתף....ואולי יותר.....כל גולשת תגיע אליכם לשידור ישיר ותענה לשאלות שלכם וגם של הגולשים/צופים בבלוג טי וי...כל אחת תקבל ניקוד.....גם מהצופים בבלוג וגם מכם השופטים...אתם יכולים לזמן כל ערב נערה אחרת לראיון, או כמה נערות בבת אחת....ברור שהנערה תופיע בבגד צנוע, או בגד ים (לא בעירום) וגם תענה לשאלות הצופים...ולשאלותיכם כשופטים....ואולי כל אחת תבצע קטע קצר של ריקוד........לשלב השני תזמנו את 5 היפות העולות לשלב הגמר....ואז כדאי לקבל שיתוף פעולה של תפוז....אולי תפוז רוצה להציע איזה פרס ל"מיס בלוג טי וי..." בטח יהיו ספונסורים מבחוץ....אולי עיתונות שתסקר את זה...ולתת ל"מיס בלוג טי וי"איזו טיסה לאילת, אולי ללונדון...תלוי בתקציב.... אם זה היה תלוי בי= הייתי עושה תחרות נוספת של "מיס בלוג טי וי הנטורליסטית...." ולמי שמבין = miss NUDE blog tv דהיינו-מיס בלוגים אך בעירום, וכמובן בשעות הלילה ולמבוגרים...יש נערות שיסכימו להופיע בחוטיני....ואז אתם כשופטים ובשיתוף הגולשים נותנים ציון לכל אחת... מינימום חוטיני....מי שתרצה בלי= עוד יותר טוב....והכל באתר שלכם ואתם אדם וחווה שופטים....אם תפוז מממן את הפרס= ויפרסם את התחרות= בין אם בלבוש (מיס בלוג טי וי) או בחוטיני למבוגרים (מיס נטורליסטית בבלוג) אין לי ספק שהתחרות תתפוס תאוצה...והרבה עיתונים יבואו לסקר...אולי גם טלויזיה....ואז ספונסורים יעמדו בתור.....תלכו על זה...אתם שופטים... ויהיה לכם קהל גדול.....גם למועמדות בבגדים=מיס בלוג טי וי = יהיה לכם קהל גדול.....רק שיתנו איזה כרטיס טיסה לתאילנד כפרס ....לתפוס ראש טוב... וואללה....אני את שלי אמרתי....ושיהיה לכם חג אהבה שמח....ושבת שלום.....happy valentines day שפן של הצאט 13.2.2004

../images/Emo28.gifשפן שלנוווווווו

כל הכבוד על הרעיון וההשקעה אנחנו מעריכים את הזמן והמחשבה ויכול ליהיות שזה יקרה דווקא כי נורא אהבנו את הרעיון מה אתה אומר על תחרות החולצה הרטובה? ותגיד עוד שאלה: רוצה ליהיות שופט איתנו? יהיה מגניבבבבבבבבב וכל מי שרוצה להשתתף אנחנו נשמח לקבל אותה תוכלו בנות להרשם אצלנו ע"י שליחת מסר או שתציגו את מועמדותכן בחדר שלנו בפרטי וכמובן יאללה בלאגןןןןןןןן

חולצה רטובה=מצויין , אם תפוז יאשר..

תחרות חולצה רטובה יהיה מצויין, השאלה אם תפוז יאשר......כי הבנות שיגיעו בלי חזייה.... (ויהיו כאלה...) אז תפוז יגיד שהן "מתערטלות...." ויעביר את זה לשעה 2200 ואילך....למבוגרים...... אשר לגבי הרשמה= תבקש מתפוז שיבצע פירסום והרשמה ויקציב פרס לראשונה ויתן אפשרות להצביע בחלון מיוחד....כמו שעושים בתחרות מרוץ להוואיי... הרעיון על הכיפאק....אבל תן לתפוז לארגן את זה....בתקציב לפרס...באירגון מערכת ההצבעה בתוכנה...וגם שיפרסם כמו שהוא מפרסם בשיתוף יאס yes .... בדף הראשי..... אתם תהיו שופטים....אני סומך עליכם....כולנו סומכים עליכם.... תעביר לתפוז את הרעיון....אפילו תשב איתו ביחד לעבד את זה לתוכנית כמו שצריך..... אז יאללה....שיהיה בהצלחה....ותעביר את הרעיון לתפוז....אתם אדם וחווה תהיו שופטים בלעדיים.....אני סומך עליכם 100% ! צריך להרכיב תוכנה מיוחדת להצבעה,של הגולשים.. תבדוק מי בתפוז עושה את זה.... שבת שלום.....יש לי בעיות עם המחשב....כרגע תקוע....אפילו אי אפשר לאתחל...אבל מקווה להסתדר.....היום יום שישי ה-13....מפחיד... אתם על הכיפאק אדם וחווה... שפן של הצאט 13.2.2004

../images/Emo59.gifפצצות אחים שלנו פצצות../images/Emo59.gif

יאללה בלאגןןןןןןןןןןןןןן
יום אהבה שמייח ואורגזמיסטי לכולםםםםםםםםםם היום היום היום כן כן היום אנחנו באים לעשות לכם באלגן בחדר שלנו
תבואו בהמוניכם תפוצצו את האמא של השרת ותכנסו בווווווווווווווווו
תן לו בראשששששש היום בערב בערך ב23:00 נפתח את החדר במיוחד בשבילכם כדי שתפסיקו להתלונן
אז כדאי לכם לבוא כי כמובן אנחנו שם ובחיאת זום זום רוצים הרבה הרבה בלאגן היום אצלנו בחדר (בלי קללות וילדים קטנים
) ניתן לכם בראש תנו בראש גם
יהיה צחוקים
וכמובן אהבההההההההההההההההההה

פילפילון שלנוווווווווו

התגעגענו נורא לצחוקים שהיו איתך הלוואי והבלוגים יעלו רמה שנוכל להמשיך לשדר

למעלה