אודי; חזרה על אות

קשה לראות הרבה, אנסה להתייחס אם

תשלח לי למייל סריקה טובה יותר של כל העמוד (בצבע, רזולוציה של 300 DPI).

sneakers

New member
מצרף קטע נוסף

שימו לב: 'א' ב'אני' 'י' בכלכלנית 'כ' ו-'ד' במשרד וגם מחיקת טיפקס בסוף המלה. 'ק' ב'לוגיסטיקה'

זה נראה לי משהו סביב הדימוי

העצמי, חוסר ביטחון, פגם/ליקוי כלשהו שהיא רגישה להופעתו, שלא נוח לה אתו, כאילו מסתכלים, אולי מגחכים, כדוגמת גמגום, אולי ליקוי שמיעה, צריך לחשוב על זה. יש גם קווי כיסוי. נראה לי שהדגש הוא על הצורך לתקן, לשפר משהו ובכך לטשטש חולשה/מעידה מביכים. זה כרגע.

TIME4U

New member
סניקרס, יש לי הפתעה בשבילך

בגלל שהיית כזה רגיש וחמוד לאחרונה, החלטתי להעניק לך 'מתנה' צנועה שתהייה לך לעזר רב, מדובר בחומר רגיש ועדין שקשור לאופי השרשור, אני מקווה שאצליח להעביר לך אותו למייל בשעה הקרובה, אם לא ..אז עד יום א'. שבת שלום לכולנו וסופשבוע נעים.

sneakers

New member
וואוו, שייקה תוסיף קצת פרשנות

בכתב הזה הרי כמעט כל אות שניה היא כזאת. איך מתיחסים לתופעה של המלה "פעלו" שם למעשה אני מתרשם היא נכתבה על גבה של מלה אחרת. גם המחיקות החזקות והבלתי אסטטיות ראויות לפרשנות. ממתין בדריכות סניקרס

TIME4U

New member
סניקרס, אתה יכול להצליח בגדול!!

יש לך את כל הכלים לזה כרגע, שב על זה ונסה את מזלך, אני בטוחה שזה רק יביא אותך לשלב האכותי יותר תוך שתצעד צעד אחד קדימה, וגם בטוחה שהחבר'ה המקצועיים כאן ידעו לכוון אותך , לך על זה!! ותראה שבסוף לא יהיה מישהו 'מבסוט' ממך.

sneakers

New member
TIME4U, טוב אז שייקה כבר הקדים

והתשובה ניתנה כבר לפני השאלה ואכן אנו עדים לטיפוס הסובל מ-OCD (התנהגות טורדנית כפייתית) בצורה מוקצנת.

זוהי דוגמה קלאסית שבה רלוונטי

כל מה שכתבתי למעלה. דווקא הכתב שאתה הבאת מורכב יותר. התופעות אינן כה אינטנסיביות והן אפילו מעט מסוות, ויש סתירה סויימת בין המעצורים בכתב לבין זה שיש בכתב תנועיות מסויימת (למעשה זהו כתב שדה-גובינו תקרא לו "צץ", כלומר, יש תחושה של תנועה אבל הכתב לא באמת מתקדם לשום מקום).

ורד9

New member
שיקה,"הכתב לא מתקדם לשום מקום"

אפשר לקבל הסבר יותר מפורט על הנושא הזה

זה מתייחס לסוגי התנועה של דה-גובינו

הלן דה-גובינו חילקה את סוגי התנועה בכתב לחמש: 1. סטאטית 2. צפה 3.זורמת 4. מעוכבת 5. דינמית. אפשר לראות בקצרה את התיאור במאמרה של דניאל דימונט ב"גרפולוגיה" מס' 13, החוברת האחרונה של האגודה לגרפולוגיה מדעית , אבל הדברים ברורים הרבה יותר במקור הצרפתי שנקרא בתרגום לעברית "הגנטיקה של כתב היד ומחקר האישיות - חיבור על גרפומטריה". זה קצת מסובך להיכנס לפרטים, אבל בתמצית, זה עוסק בביטויים השונים של הדינמיות בכתב, כאשר תנועה צפה, היא "כבר אינה סטאטית, אבל אינה באמת מתקדמת ימינה (בכתב לועזי - הערת תרגום). היא נראית כעומדת במקום בצורה מהוססת... התנועה הצפה ניכרת בעיקר בכך שהיא מנוגדת לכל דרגות התנועה האחרות: אין לה לא הנוקשות של התנועה הסטאטית , ולא התנופה וקלות התנועה של הכתבים שבהם קיום התנועה אינו נתון לויכוח" (תרגום חופשי מהיר שלי מעמוד 183-184 בספר).

ורד9

New member
הכיצד ניתן להשיג את חוברות האגודה

וכן את ה"גניטיקה של כתב היד" הכל נמצא בתנועה של כתב היד ולכן התחום שהזכרת מענין וחשוב מאד.

למעלה