אודישנים!!!

• פותח הנושא D I L
  • פורסם בתאריך

D I L

New member
אודישנים!!!

דרושים: רקדנים מקצועיים בגילאי 18+ שרוצים לרקוד עם רוני סופרסטאר. האודישנים יתקיימו ב‭9-‬ במרץ בסטודיו "דאנס סיטי" שבהרצליה סוקולוב 81 בין השעות ‭10:00‬ ל‭.14:00-‬ האודישן יבחן בסגונות היפ הופ גאז וטכניקה קלאסית. יש להביא לאודישן קטע ריקוד בן דקה באיזה סגנון שבא לכם, קורות חיים ותמונה. בהצלחה!! פרטים נוספים באתר של רוני ובסטודיו דאנסיטי

amitush26

New member
../images/Emo187.gifדי לא יפה]:

הרקדנים שלה ממש חמודים
המורה שלי להיפ הופ היה אצלה עד לא מזמן:]

Only Dance

New member
הרקדנים שלה...

יש לה שתי בנות ושני בנים שמלווים אותה בקביעות לפי מה שהבנתי, והם חברים שלה מבי"ס, הם רוקדים זוועה, אני לא מאחלת לאפחד לראות את רוני סופרסטאר מנסה לעשות פירואט במגף פלטפורמה שחור. קאטי.

maholnikit

New member
ממש לא נכון מה שאמרת...תבדקי קודם

לפני שאת סתם אומרת דברים...

תקשיבי מאמי...

דבר ראשון-אל תכלילי... זה ממש לא נכון... אני מכירה את אחד מהרקדנים...הוא בכלל לא מכיר את רוני..הוא לא הכיר אותה קודם.... וד"א..זו עבודה...זה הכנסה.....לא הייתם מעדיפים לעבוד בזה מאשר בפיצה או מקדונלד'ס? למה לקנא?!

Only Dance

New member
לא מקנא ולא אמרתי שזה רע...

וזה אחלה פרנסה! אין לי בעיה נגד זה אני פשוט אמרתי שארבעת הרקדנים שאני ראיתי הם היו חברים שלה מבי"ס.. שני בנים ושתי בנות. במופע שאני ראיתי זה היה כך אז מאיפה לכם לדעת איזה מופע אני ראיתי? אני לא מכלילה דיברתי על הרקדנים שאני ראיתי!. אז אל תתוכחו עם מה שעיני ראו.. ואתם לא. קאטי.

amitush26

New member
../images/Emo187.gifואי../images/Emo12.gif כתבת נח בעשר שגיאות.

תבדקי לפני שאת אומרת. יש לה הרבה יותר מארבעה רקדנים, כולם עברו אודישנים ללא פרוטקציות. המורה שלי הוא אחד מהם והוא ממש לא מכיר אותה מהבצפר, וכמו שאני יודעת רב השאר גם לא ממש. הא, ויש לה שם רקדנים מדהימים. אחד אחד. על המורה שלי אני אעיד בעצמי שהוא מדהים, יש את מקס שהוא בסופה, וכבר מזה תסיקי מסקנות. יש את תות, שהתקבלה לקולג' רשמי למחול בלונדון, יש את אדם, שהתקבל ל16 הרשמיים של נולד לרקוד, ויש את נטלי שהתקבלה לגלגל הצלה של נולד לרקוד... הם ממש מדהימים, אחד אחד, לדעתי.

Black Star

New member
אני לא יודעת לגבי השאר, אבל...

אם שופטים לפי נטלי הרמה ממש לא גבוהה. ראיתי אותה בשיעורי בלט, אין לה טכניקה, הכתפיים שלה באוזניים, והיא מאוד מאוד לא מרשימה. אבל אני לא עושה הכללות, ואני בטוחה שלרוני יש גם רקדנים טובים, לסוג הריקוד הזה. בכל מקרה זה עדיין לא עושה אותם בעלי טכניקה אדירה, כריזמה בימתית משגעת, או אמנתיות מאוד גדולה.

SoulDancer

New member
אישית

לא מתה על רוני, אבל הרקדנים שלה הם באמת רקדנים טובים. [חוץ מזה שהם אחלה סיבה לא להסתכל על רוני
]

Vitamin Chick

New member
חחחח

לא חייבים לרצות לרקוד איתה, אפשר ללכת ולרקוד איתה בתור התחלה וכניסה לעולם ליווי האמנים וכו'... אני יודעת שאם הייתי בגיל המתאים הייתי בשמחה הולכת

dance fr3ak

New member
לעולם ליווי האמנים?

כאילו רקדנים הם לא אמנים הא?.. אז לא רוני, ליד מי תרקדי? שרית חדד? ממש להיט... ועם כל הכבוד לליאור ציוני או לכל אחד מה"מהממים" שרוקדים\רקדו איתה, זה עדיין החלטורה הכי גדולה שרקדן יכול לעשות, ומישהו שרוצה להיות רקדן, לא יעשה דברים כאלה, אין פה שום חשיפה לאנשי מחול, ולא בתחום שיכול לקדם אותך...

סיקל

New member
למה להתרגז?

גם אם זה חלטורה וגם אם לא כל עבודה מכבדת את בעליה אני לא חושבת שצריך לזלזל בזה גם אם זה רק חלטורה, רננה רז היא כוריאוגרפית בפני עצמה וגם רוקדת בפיג'מה בפרסומת לאינטרנט. זה לא חלטורה? חוצמזה יש רקדנים באנסמבל בת שבע/ בלהקה (אני לא סגורה על זה) שרקדו גם עם בריטני למה שזה יוריד מערכו של מישהו?

Vitamin Chick

New member
ובכן

כל אחג שואף להגיע למשהו אחר. כמו שיש זמרות פופ וזמרות רוק והפופ נחשב בעיני ה"יוצרים המכובדים" ל"זבל מסחרי". (אני לא בעד אף אחד מהצדדים ,אני אוהבתא ת שניהם). השאיפה שלי היא כן להגיע לליווי אמנים ולרקוד עם זמרים, במחזרות זמר וכו'. אם זה רדוד בעיניך, אל תעשי/ה את זה. אני מצטערת בעיני זה לא רדוד אלא סוג של שיא. כל אחד והשקפתו. וחוץ מזה, רקדן עם כל הכבוד לאמנות ולכל האמנים המיוסרים שנמצאים אי שם צריך להרוויח כסף. זה שאני מתמחה בסטריט ג'אז לא הופך אותי לרדודה / לא אומר שאין לי טכניקה קלאסית ושאני לא רוקדת קלאסי ומודרני / וגם אם כן זה לא שעכשיו אני רקדנית יותר מוערכת. כל אחד והסגנון שלו ודעותיו. ושוב, בעיני ליווי אמנים זו לא חלטורה.

D I L

New member
אז ככה:

בתור אחת שיודעת עובדות. א. זאת עבודה, ועבודה טובה. כסף יותר ממעולההה, כריאוגרף חדדדדדדדדדדדדדדדדש!!! שהוא עמר שטייר שכל מי שמכיר או שמע יודע שהוא הכריאוגרף של סטרייט הכי טוב בארץ! ומנסיון שלי בחול אז ממה שהספקתי לראות גם בחול! ב. הרקדנים שלה הכירו אותה אחרי שהם עברו את האודישן אחד אחד והם מדהימים!! אז תכנסו לאתר של דאנסיטי www.dance-city.co.il ותראו בווידיאוים בעצמכם שהרמה שלהם גבוהה!!! זה הכל. חוץ מזה כל אודישן זה אודישן וזה נסיון וזה טוב לכל רקדן לא משנה איזה סגנון הוא רוקד. אני אישית ממליצה. אני אהיה שם!

למעלה