אודישנים!!!

• פותח הנושא D I L
  • פורסם בתאריך

LiRoNi18

New member
מישהי הולכת ??

ואוף למה זה רק עד 14:00
?!

D I L

New member
האודישן מתחיל

הוא מתחיל ב10. אי אפשר להגיע מתי שרוצים עד 14:00... כל מי שרוצה להבחן צריך להגיע איפלו לפני 10 כדי להתחמם..

LiRoNi18

New member
את איכשהו קשורה לאודישנים?

או שסתם ראית את זה באתר ופירסמת ?

Seventh Element

New member
דווקא לי אמרו שזה ממש חרא כסף...

מה אתם חושבים שכל הכסף הולך אליכם אם אתם רקדנים של רוני? ממש לא... כמעט הכל הולך אליה... אמרו לי שרקדנים שלה מקבלים איזה 150 ש"ח להופעה... בקושי! חרא של כסף... לא שווה את המאמץ אפילו...

dance fr3ak

New member
אוקיי גילוי נאות..

"לרקוד עם אמנים" זה חרטה ברטה בפני עצמו. רוני, וה"מוסיקה" שלה, זה זבל אחד גדול בלי קשר לכלום... לקנות שירים שכבר נטחנו לפני עשרים שנה, לעשות אותם אלקטרוניים, נשיים, וחסרי כל מסר, לא נקרא בדיוק מוסיקה איכותית... בקיצור, מי שיש לו דיסק של רוני בבית, סביר להניח שהוא עוד משחק בברביות...

סיקל

New member
אתה מלא חשיבות עצמית הא?

קשה לי להאמין שמישהו שומע את רוני חוץ מילדות בנות 12, אבל למה לרקוד עם אמנים זה חרא? הרקדנים של מדונה יכולים לעשות לכולנו בית ספר, ולא רק שלה חוצמזה, מי שמתמחה בסגנונות הסטריט למיניהם (אני לא בקיאה בז'אנרים) מוצא הרבה פעמים שליווי אמנים הוא מקום שטוב לא בו. חוצמזה שכסף זה כסף וכמו ששחקנים מחלטרים עד שהם מגיעים לפריצה הגדולה, אז רקדנים יחלטרו לעד כי תכלס אין בזה יותר מדי כסף

D I L

New member
אז בואי אני יגיד לך משהו

הרקדנים של רוני מרוויחים הכי הרבה מתעשייה הזאת בארץ. ובואי נגיד שקחי את הסכום שאמרת ותחפילי ב4 בערך...

LiRoNi18

New member
מי הולך?

אבל לא ברור .. למה זה עד שעה כזאת מוקדמת! הם לא חושבים שיש צבא ?? או בית ספר ? או עבודה ???

dance fr3ak

New member
לרקדנים שמחפשים...

לעשות כסף מחלטורות- והם מודעים למצבם , זה אחלה אבל תאמיני לי שאם תלכי לעשות אודישן ללהקה שמכבדת את עצמה, וברזומה שלך תכתבי "רקדתי לצד רוני סופרסטאר" זה לא יוסיף לך הרבה.... "לאוהבי הז'אנר" זה סבבה.. ואני מאוד, אבל מאוד מאוד מאוד מבקש ממך לא להשוות את מדונה לרוני סופר סטאר. משתי סיבות שדיברנו עליהן: 1 מדונה עוד איכשהו עושה מוסיקה, רוני חייה על פלייבקים שקונים בשבילה... 2- הרקדנים של מדונה מקבלים מעמד של רקדנים, בארץ זה סתם ניצול כדי למלא במה...

סיקל

New member
לא בטוחה

בוא נקח את בריטני למשל שתכלס אולי היא עושה יותר כסף מרוני סופרסטאר והיא יותר מוכשרת באיזושהי צורה של כשרון לא ממש ברור הרקדנים שלה הם רקדנים טובים מאוד

למעלה