אודישנים

sha 007

New member
אודישנים

היי לכולם! כבר כתבתי הודעה אחת על שהצתרפתי לפורום אבל עכשיו הייתי רוצה לברר אם יש כאן גם ילים ואם מישהו יודע איפה אני יכולה לקבל מידע על אודישנים לילדים(בת 14).....

Awaken

New member
ככה

תתקשרי ל-144, תבקשי שיתנו לך מספר טלפון של אודישן, ומשם הדרך ממש קלה.

sha 007

New member
מזתומרת?!!!

פשוט להתקשר ולהגיד אני מחפשת מספר לאודישן????? ישאלו אותי לאיזה אודישן....לא?

Awaken

New member
נכון, זה לא מצחיק.

אבל כבר נמאס שכל יום בא מישהו ומבקש את זה. אין דרךך קסמים להשיג אודישן- מחפשים! מתאמצים קצת.

sha 007

New member
../images/Emo2.gif

אז זהו שאני לא יודעת מאיפה להתחיל לחפש וביקשתי עזרה ואם אתה לא רוצה לעזור אז אתה לא חייב ופה זה גם נקרא לחפש אתה לא חושב? חוץ מזה הפורום הזה הוא גם בשביל הדברים האלה.... לא סתם קוראים לו פורום אומנויות הבמה!

Awaken

New member
תבדקי עובדות לפני שאת מדברת.

הפורום לא נמצא כאן במטרה לעזור לך למצוא אודישן. הפורום פה בשביל לתת מענה לדיונים בנושא אומנויות הבמה, אז אלא אם כן יש לך איזושהי תיאורה או מחשבה או נקודה לדיון שנוגעת לסוכנויות... אין מקום להודעה שלך.

R O O L Y

New member
יש בזה משהו, אבל...

במקום ישר לשאול, היית מסתכלת קצת בדפים של הפורום, בקישורים לשרשורים וכל מיני, והיית רואה הסברים על כל הסוכנויות, אודישנים וכולי...

sha 007

New member
תודה

וסליחה על השאלות אני פשוט לא מעודכנת וחדש לי הכל אז לא הכרתי שאפר לחפש ככה.... בכל מקרה לא צריך להתרגז.....

תריצי חיפוש בפורום

דיברנו לא מעט על זה ועלו מספר קישורים ומספרי טלפון. וכמובן דובר לא מעט על סוכנויות - תראי בטאגליינס.

sha 007

New member
עוד שאלה...

איך זה בדיוק הולך עם סוכנות כי אני לא ממש יודעת.... ולאיזה כדי לנסות להרשם?

לי אישית, אין מושג

ואם תסתכלי בשרשור סוכנים-סוכנויות (שאין לי כוח לתת לך פה קישור אליו ב2:46 בלילה) שמופיע בטאג ליינס, תראי שיש שם חוות דעת והמלצות של אנשים שרשומים בסוכניות.

Awaken

New member
תגיד לי מר מנהל

האם לא כתוב באותיות גדולות גדולות ואדומות בראש דף הפורום: הפורום אינו במה לפרסום או חיפוש אודישנים ומבחני בד. נא להעביר את ההודעות הללו ללוחות הפורום ???????? אז למה ההודעה הזאת לא נמחקת?!

שלום../images/Emo70.gif אני מחפשת אודישן לסדרה!

חחחח... סתם סתם
אני חושבת שיש משהו במה ש-AWAKEN אומר. אבל אני עדיין לא חושבת שצריך לתקוף את החדשה..

טוב מה מציק

הכותרת הופיעה רק אתמול בשעות הצהריים. ונחש מי הוא זה שהעלה אותה לשם... ההודעה הזאת נכתבה כמעט 24 שלפני והיו כבר 5 תגובות, לכן ראיתי לנכון להתעלם. עידו, תקרא את זה פעמים: אתה לא יודע על ההודעות שאני מוחק (בגלל שאני מוחק אותן), אז אל תתלהב כשהודעה אחד (שאתה בעצמך הגבת לה) נשארת פה. בממוצע אני מוחק כ 3 הודעות כאלה ביום, אז אל תעיר לי, במיוחד כשאר אתה מגיב לאותה הודעה.

Awaken

New member
קודם כל

תרגע מהר ואל תגיד לי "אל תתלהב"ץ דבר שני, אם לא שמת לב, (כלומר אם בכלל קראת את ההודעות ששרשרתי פה) אז כתבתי הודעות שמבקשות למחוק את השרשור/ הודעת עצבים על המחבר. נמאס כבר מההתנשאות שלך של "תקרא את זה פעמיים" וואו גיא, אתה כל כך שנון.

TV MODEL

New member
../images/Emo124.gif אין אודישנים בלי סוכן רציני

כדי להגיע לאודישנים את חייבת להיות רשומה בסוכנות, זו הדרך הכמעט יחידה, היום כבר לא ממש מפרסמים אודישנים בעיתון וכו' רשימה מלאה של סוכנויות התפרסמה כאן בעבר, זה בעצם התפקיד של הסוכן, לשלוח אותך לאודישנים, ולא לכל אודישן, אלא לכאלו שמתאימים לך, את צריכה להבין איך זה עובד: חברות הפקה פונות לסוכנויות הרציניות, ולרציניות בלבד, עם רשימת דרישות, הסוכן שמכיר אישית את כל המיוצגים והמיוצגות שלו שולח כמה מתאימים על כל תפקיד, אגב, חשוב לי לציין, שלפני שבוע ישבתי עם המפיק שלי, על רשימה כזו, ופסלתי פניה לסוכנות מסויימת, רק בגלל שכאן בפורום קראתי שרשור שעסק בהם ולא ממש החמיא להם,,, אני מספר לכם את זה בשביל שתבינו שאם לא בסוכנות רצינית אז חבל לכם על הזמן, כי כל מי שרציני בתעשייה הזאת לא רוצה ששמו יקושר לאיזה סוכנות שמרמה אנשים, אני לא יזמין מהם, אם יכול להיות שהם ישתמשו בזה כדי לגבות כסף מאנשים תמימים ניצבים, למשל, זה רק TAKE2 גם אם נקבל הצעה טובה יותר מסוכנות אחרת ומישהו שיותר מתאים אני לא אקח אותו עם הוא רשום בסוכנות לא רצינית שוב כדי שהם לא יעשו בזה שימוש לרעה, אז לכו רק לסוכנויות הרציניות, אין לכם מה לחפש במקום אחר,

למעלה