../images/Emo124.gif אין אודישנים בלי סוכן רציני
כדי להגיע לאודישנים את חייבת להיות רשומה בסוכנות, זו הדרך הכמעט יחידה, היום כבר לא ממש מפרסמים אודישנים בעיתון וכו' רשימה מלאה של סוכנויות התפרסמה כאן בעבר, זה בעצם התפקיד של הסוכן, לשלוח אותך לאודישנים, ולא לכל אודישן, אלא לכאלו שמתאימים לך, את צריכה להבין איך זה עובד: חברות הפקה פונות לסוכנויות הרציניות, ולרציניות בלבד, עם רשימת דרישות, הסוכן שמכיר אישית את כל המיוצגים והמיוצגות שלו שולח כמה מתאימים על כל תפקיד, אגב, חשוב לי לציין, שלפני שבוע ישבתי עם המפיק שלי, על רשימה כזו, ופסלתי פניה לסוכנות מסויימת, רק בגלל שכאן בפורום קראתי שרשור שעסק בהם ולא ממש החמיא להם,,, אני מספר לכם את זה בשביל שתבינו שאם לא בסוכנות רצינית אז חבל לכם על הזמן, כי כל מי שרציני בתעשייה הזאת לא רוצה ששמו יקושר לאיזה סוכנות שמרמה אנשים, אני לא יזמין מהם, אם יכול להיות שהם ישתמשו בזה כדי לגבות כסף מאנשים תמימים ניצבים, למשל, זה רק
TAKE2 גם אם נקבל הצעה טובה יותר מסוכנות אחרת ומישהו שיותר מתאים אני לא אקח אותו עם הוא רשום בסוכנות לא רצינית שוב כדי שהם לא יעשו בזה שימוש לרעה, אז לכו רק לסוכנויות הרציניות, אין לכם מה לחפש במקום אחר,