אוגרה בשם סו

אייבורי

New member
אוגרה בשם סו

ואתמול היא התקשרה, לא בבכי תמרורים מפונק, לא בכעס או קול ילדותי אלא בקול רועד של עצב עמוק. "אבא, האוגרה והגור שלה מתו, אמא פיזרה רעל כי היה לנו עכבר בבית, האוגרה הביאה אותו לכלוב והיא והגור מתו" ורעד לה שם הקול מעצב, עצב כלכך נקי שרק ילדים עצובים באמת מסוגלים לייצר הבעתי כמובן את השתתפותי בצערה הבטחתי שנקנה אוגרה חדשה אז איך תקראי לאוגרה [הלבקנית המהממת] אהמממ, לא יודעת, אולי אתה תתן לה שם? מה דעתך על סיוון ? לאאאא, אוגרים לא יכולים להיות עם שם של בני אדם. אז? אולי אוגרית, או אוגרלה אוגריטוש אני לא חושב שזה שם כלכך מוצלח, אולי שמות אחרים. מה אתה חושב על אור ירח או קרן כוכב. אחלה שמות בחרת [שכחתי לומר לה, אולי נקרא לאוגרה בשם סו] האם יש לכם חיות מחמד ? האם גם אתם מרגישים לא נוח שחיית המחמד לבד ומעדיפים זוגות זוגות ? האם סו זה לא שם מהממם לאוגרה? ולמה בעצם אני מגדל חתול הומו בשם ג'ורג [גורי בלשון הילדות] ?

יערית

New member
משפט סיום

כל התשובות בפעם הבאה בפרק של "אייבורי מכה שנית
".

Motekookoo

New member
../images/Emo46.gif

לא עונה לך !!! אני כרגע בסלון הכלות...לך תתחתך כבר,יש לנו חתונה הערב
(לא מתמסד עאלק
)

../images/Emo6.gif

תגידי לא אמרת שאת שולחת את הפגר?? החלטת לבוא במקומו
<כבר מחליפה לך סדינים תיהי מעוניינת בשוקולד על הכרית?
>

Motekookoo

New member
../images/Emo3.gif

הבאתי לך אישית את הסודני... שלא תדיגי שאני לא אחראית
(במקום שוקולד אפשר להניח לי לעצב מחדש את הגוויה לפני טקס האשכבה?
)

משום מה

כשקראתי טקס אשכבה קפץ לי משהו אחר לראש <אבל בטח זו רק אני ולא את . . .>
תסתפקי בסוכריה על מקל?

Motekookoo

New member
לעולם...

אל תחליפי ט' ב-ס'
בהחלט,תני את אייבו הצ'וקר על מקל...זה יספק אותי

../images/Emo107.gif ../images/Emo108.gif חיות או לא להיות

רק לא ג'וקיםםםםםםםםםםםםם
חיות זה דבר מדהים ואני מקבלת על זה הוכחות כל יום מחדש הן עושות נפלאות לבן שלי מרגיעות אותו בצורה מדהימה לעיתים גם אצלנו הוא החליט לקרוא לחתולה בשם של ילדה (תמי) יש לי הרגשה שזה קשור למישהי מהכיתה שעשתה לו שליכטה בלב
הכלבה הותיקה נקראה על שם הרכב הישן שלנו (סתם כי לא מצאנו משהו אחר באותו רגע) ולמרות שפחדנו בהתחלה מהשילוב של כלב וחתול, אחרי שבוע של הסתגלות הם מדהימים ביחד ואין ספק שהם מספקים לנו לעיתים סטנד אפ קומדי :)) תגיד ג'ורג' פנוי?

אייבורי

New member
../images/Emo171.gif

בחיי, הכי קשה למצוא שם שיתאים לחיה. [אימצתי את השליכטה בלב
] בוודאי שג'ורג' פנוי, כל ההודעה הזאת היא מודעת שידוכים לג'ורג'

אני

אשאל את גב' תמי מה דעתה בענין
<בינתיים הדג קרב שלנו באקווריום מחשב את קיצו לאחור . . .>

irit 123

New member
גו'קים?!!?../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

כשאני רואה ג'וק יורד לי שם איזה שלטר כזה.. איזה כפתור, לא יודעת להסביר. אני מתחילה לצרוח, לוקחת את הילד ובורחת מהבית. מקסימום מקסימום יוצאת מתחבאת בשירותים....

irit 123

New member
יש לי בלה ( ../images/Emo107.gif )

היא אהבלה ברמות לא נורמליות... רודפת אחרי חתולים גדולים ממנה, נובחת על אמסטפים. לפני לא מעט זמן הלכתי איתה ברחוב בדרך לגינה של הכלבים. היא התחילה לרדוף אחרי ציפורים ומייד אחרי זה בספרינט לאיזה כלב גדול-ענק. בקושי הבעלים הצליחו להחזיק אותו. אני... כבדרך פלא הסתובבתי והייתי בשוק ביחד עם שאר קהל הבעלים של הכלבים שעומד ומסתכל על הכלבה הקטנה והמכוערת הזאת שנובחת על איזה בטהובן שלא שם עלייה. שאלו... "של מי הכלבה הזאת?" אני מסתכלת ימינה ושמאלה ושואלת "באמת של מי הכלבה הזאת!?" בסוף היא נדבקה לעגלה... לא הייתה לי ברירה להודות שהיא שלי. אבל פעם היא הביאה לי עכבר מתנה! (
)

../images/Emo45.gif

אכן כן רק לקחת בחשבון כמו אתמול למשל כשהתעוררתי ולקחתי אותי ואת עצמי להכין קפה במטבח גיליתי על הדרך פגר של אחד כזה, די מפורק, אבל כל החלקים היו קרובים אחד לשני
ועדיין מעדיפה לאסוף בעיניים עצומות ולהשליך לאלף עזאזל מאשר להתמודד איתם במצב הצבירה הנושם שלהם

irit 123

New member
עיניים עצומות?

במצב כזה אני עם עיניים עצומות בורחת החוצה. מגששת את הדרך לאט לאט... יאוו אני רק חושבת על גוקים ואני חוטפת צמרמרה רצינית בגוף!

../images/Emo214.gif "סו" זה לא שם של בני אדם! ../images/Emo8.gif

אחלה שם !!
אהבת חיי היא חיות... הוא עשה לי "דווקא" ואת שתי הכלבות שלי החליט שהוא לא נותן לי (בתאכל'ס, יש לי תחושה שמאוד בקרוב הן יחזרו אליי..) אבל את הכלב הקטן יותר שעושה לא מעט צרות ואוכל לו כל דבר אפשרי (הם כנראה מרגישים...) הוא ממש לא רצה להשאיר אצלו, ומאז.. חזרתי לבית של אמא, יש פה ארבעה כלבים כעת. שתי גולדניות מדהימות, כלבת פינצ'ר שמצאנו אחרי התעללות ברחוב וכלב תחש... "בייגלה", שהוא הכלב שלקחתי מהדירה. הכלבון הזה פשוט לא עוזב אותי, ישן איתי כל לילה.. וזה פשוט מדהים, לא סתם אומרים שכלבים הם החברים הכי טובים. בכל מקרה, תמיד טוב שיש חבר/ה לחיית המחמד, ככה שיוצאים לעבודה/ללימודים.. החיה לא נשארת משועממת :) ואני ממש בעד "סו", כבר אמרתי?

למעלה