אוגרה בשם סו

בשלב זה

היא אוכלת לי ת'ראש. ונותנת כמה ביסים הגונים בתקציב החודשי של הבית... מזל שלפחות הפקח העירוני מכיר אותי. חסך לי כבר שני דו"חות של אלף ש"ח עד כה. האסקית מטורללת יצאה לי.

נשבעת

משום מה את האסקית ראיתי כהאקסית
<נראה לי אני צריכה רופא עיניים בהקדם!!>

ye44

New member
אלוהים מה נהיה ממך ?

עד כדי כך הפרידה השפיעה עלייך שאתה מנסה לפתוח כל רגע פוסט בסגנון מה ללבוש היום? חולצה עם שרוול קצר או ארוך
מה נהיה ממך? אך אך היכן אייבורי הישן והטוב אייך פרידות משפיעות על בני אדם דחוף אבל דחוף

אייבורי

New member
אתה ילד גדול

תתמודד נ.ב. תגיד, אתה לא אמור לדגמן לנו זוגיות "חיה ותן לחיות" למופת?

ye44

New member
../images/Emo6.gif אני צריך להתמודד ?

אתה מתחיל להתדרדר מרגע לדודלי
זה פשוט לא אתה
אתה ורגישות לא הולכים ביחד
כנראה רק שאתה מקבל
בראש מאיזה
אתה מתרכך, מעניין אם היא עוקבת אחר הפורום
נ.ב. תמורת 2000 ש"ח לסדנא אתן לך שעור בזוגיות של "חייה ותן לחיות "

אייבורי

New member
אני רואה שאתה ממש מודאג

הכינותי מראש פוסטר אייבורי הקשוח אייבורי מכה שנית ואייבורי והאימפריה ככה תוכל לתלות על דלת התן לחיות שלך. ותמורת 2000 ש"ח חמודי, אני קונה XBOX עם קינקט

ye44

New member
עכשיו אתה מבין

מה סדרי העדיפויות ב"חייה ותן לחיות " ? כשאתה רוצה XBOX עם קינקט אתה לא צריך לחכות לפרידה

אייבורי

New member
נו טוב, רק בשבילך

אתה עדיין נודניק מעצבן כמו מסטיק משומש על מדרכה חמה. נ.ב. שמור וגזור והדבק ליד הפוסטר של אייבורי הקשוח

ye44

New member
חשבתי שאתה הקשוח

אם הצלחתי לעצבן אותך, כנראה שקלעתי בול באבחנה שלי לגבייך

שרשירית

New member
אשת חתולים אנוכי

היו לי מליוני חתולים, לכל הזכרים קראו ג'ינג'י ולכל הנקבות מיצי, עד שחשבתי שהגיע הזמן להיות מקוריים. לג'ינג'י אחד קוראים צביקה ולאחיו התאום קודי ועכשיו התווספה פחתולית קטנה שמחפשת שם, אולי אקרא לה אוגרה.

אולי היא צריכה לקרוא לה פיצה ../images/Emo13.gif

אני בעד חיות בזוגות. את שתי חיות המחמד העיקריות שלי אתה מכיר. יש ביניהן הפרש של שנתיים (ועשרה ימים.. אבל חוץ מהם אף אחד לא סופר). מאוד נחמדים לי, השניים האלה. יחד אליהם מצטרפת כלבה שמשאילה את עצמה מההורים שלי אלינו ובחזרה, בהתאם לרצונה. הבית החדש כנראה יגיע בילט-אין עם חתולה (אלא אם כן בעלי הבית יתקשו להיפרד ממנה וייקחו אותה איתם).

יערית

New member
שנה בדיוק ../images/Emo16.gif

יימלאו למותה של החיית האדם הכי מדהימה שהכרתי, היא זכורה אצלינו כמו בת משפחה שהלכה לעולמה בטרם עת <בת 5> ואין כמוה בעולם כך שאין לה תחליף! אתה יכול לקרוא לה קוקה?

למעלה