אוגמ"ר 80

avia0911

New member
אוגמ"ר 80

אבא שלי אמר לי שזה בסיס של ג'ובניקים (אני מסופחת לשם החל מיום ראשון) אוופ מה זה רציתי להיות בגדוד או משהו כזההה מישהו מכיר אולי קצת יותר לעומק את המקום ויוכל לנדב לי מידע...? אהה ואיזה חיילות בכלל יהיו שם? כי הבנתי שבאוגדה יש כל מיני חיילות.... בתודה .... אביה :)

ORAN girl

New member
אממ כן

ובכן זה בסיס כ-20 דקות מאילת צפונה על כביש מצפה רמון. בהחלט יש שם המון סוגי חיילות, רוב החיילים שם הם ג'ובניקים שגרים באילת. לדעתי תהיה לך אפשרות לקבל אפטרים לאילת אם זה מעודד אותך.. מה עוד את רוצה לדעת?

אההה שירתתי שם!!!!!

שירתתי שם לפני שנתיים. זאת אוגדה שנמצאת בנסיעה 5 דקות נסיעה מאילת, לכיוון של מצפה רמון. זאת אוגדה של ג'ובניקים מכל החילות: חימוש, מודיעין, קשר, שלישות שבעצם מספקת שירותים לכל הגדודים במרחב הערבה( קרקל, מג"ב) בסיס שכונה בטירוף( ככה היה זמני) 60-70 אחוז איילתים שיוצאים הביתה בשעה 2-3 במקרה הרע.... אוכל מעולה! מרחק נוראי מהבית... אם גרים במרכז ואתם קצינים שלא מקבלים טיסות.... ואוירת שכונה בגדול...

ובגלל ששם השלישות הראשית...

יכול להיות שתבואי לשם ויעבירו אותך לאחד הגדודים או המוצבים במרחב.... כמו גדוד קרקל, מוצבים של מג"ב. כל חדש שבא למרחב עובר דרך האוגדה- ושם מספחים אותו לפי הצרכים של כל המרחב.

avia0911

New member
אוופפפפפ רוצה גדוד

יאו איך לא בא לי אווירה של ג'ובניקיםםם איך רציתי לשרת בגדוד קרבי או משו רר זה מרגיז!!! אבל אתה אומר שיש מצב שיספחו אותי לאיזשהו גדוד שם? לא ממש הבנתי...

זאת אוגדה שאחראית על כל הגדודים באיזור

באוגשה נמצאים המפקדים. שתבואי לשם יבדקו איפה חסרים אנשים בתפקיד שלך( או באוגדה או בגדודים שהם תחת האוגדה) ולשם ישבצו אותך. אם ישלך העדפה למשהו תגידי להם בשלישות.

Krishi

New member
כל חייל בצה"ל יכול לטוס בתובלה צבאית.

בלי קשר לדרגה שלו או לזכאות מסויימת.

RENI1

New member
מאוגוסט

יהיו שם לוחמות מוד"ש אם זה עוזר לך

AdamINC

New member
../images/Emo45.gif

מאוגוסט הבסיס הזה עובר לחיון בכלל ויהיה שייך למוד"ש. אח שלי משרת שם.. אם אפשר לקרוא לעלייה שעתיים לבסיס כל יום שירות - אז סבבה. כמעט כולם שם אילתים... הרוב ג'ובניקים כמובן.

MaD-d0g

New member
הייתי מסופח לשם לשבוע

הבנתי שאילתים לא יוצאים משם יומיות אווירת ג'ובניקים... חדר אוכל בן זונה, חום מטורף, רס"ר אידיוט ובסיס משופע... חחח

AdamINC

New member
בעיקרון לא יוצאים יומיות...

כי זה בסיס סגור מן הסתם. אבל כולם שם בערך מתקמבנים עם המפקדים ויוצאים יומיות חופשי. שלא יעבדו עליכם

אילתים יוצאים יומיות, וצפונים נשארים לישון...

סוגרים את הבסיס הזה והכל עובר לחיון?

harhanegev

New member
לגבי "20 דקות מאילת" שכתבו לך קודם :

אין לי מושג איך מדדו 20 דקות. אם הולכים ברגל, זה לוקח לאדם סביר 30-40 דקות מאילת. 20 דקות זה בריצה קלה (ואם זה מאילת לאוגמר 80 - זאת חתיכת עליה !!!). אם נוסעים ברכב, אז מדובר על לא יותר מ-5 דקות מאילת.

למעלה