אוגדה 463 - עזה (?)

הדר6

New member
אוגדה 463 - עזה (?)

סיימתי קורס משק"יות קישור (תפקיד מאפן אני יודעת........!) אני אמורהלהיות באוגדה 463 בעזה אם מישהו יודע פרטים על האוגדה הזאת בבקשה להגיב!!! איזה חילות יש שם ? איך האנשים? התנאים? מומלץ..........?

a_goa

New member
בואי אני יספר לך קצת....

אוגדת עזה נמצאת בגוש קטיף(דרומית למחסום ארז) הכניסה לשטח היא דרך מחסום כיסופים והאזור שם כולל את רפיח,רפיח-ים ועוד כמה ישובים קטנים ממול האוגדה נמצאת החטיבה הדרומית(שם שירתתי פעם). באוגדה עצמה אין יותר מ250 איש לדעתי....המקום עצמו הוא חרא(בלי לבאס) רואים רק חול ובתים של ערבים בסביבה...במשך היום שומעים תפילות של הערבים וחוץ מזה האזור מאוד מסוכן(מן הסתם) בכל אופן אני ממש לא אהבתי את כל האזור וברחתי משם אם יש לך שאלות ספציפיות את מוזמנת לשאול אבי

הדר6

New member
תיקון

קבל תיקון על מספר האוגדה אני הולכת להיות באוגדה 643 (לא 463 כמו שחשבתי בהתחלה) אתה דיברת על האוגדה הזאת? 643? למה חרא? מה אתה עשית שם? אני הולכת להיות מש"קית קישור אז אני מניחה שאהיה במפקדת האוגדה - גם שם מסריח?

a_goa

New member
אותה אוגדה.....אוגדת עזה

הייתי שם אפסנאי... כרגע אני בקריה...מש"ק משמעת

איכסה פיחסה

מש"ק משמעת בקריה? לא אוהבת אתכם. אתם אנשים רעים, תופסים תחת(מצטערת על השימוש במילה שהיא איבר בגוף, זה הרי ידוע שלמלים כאלו יש קונוטציה לא הכי טובה. גם במקרה הזה זה ככה). רדו מהעץ שעליו טיפסתם. מצד שני, יכול להיות שביסודך אתה אדם טוב. אולי היית כזה עד שהגעת לקריה והושפעת מהרס"ר שלכם(שאיך נאמר-הוא לא האדם הכי מבריק שיש.....). שום דבר אישי כמובן, אני שונאת אותך כמש"ק משמעת, מי שלא תהיה. לא כבנאדם בחייך הפרטיים (ואני אכן מקווה בשבילך שיש הבדל)

a_goa

New member
דבר ראשון את אכן צודקת,יש כמה מש"קי

משמעת שהם מניאקים ואני מכיר אישית.... בכל אופן אל תכלילי את כולם!!! אני ממש נחמד לבנות(אני מש"ק של 200 בנות בערך ועוד 50 קצינות) וזה אחלה תפקיד לידיעתך אבי

למעלה