אוגדה 340

sailor18

New member
נכון../images/Emo70.gif

חברה טובה שלי סופחה לשם ל-4 ימים
והיא התפללה כדי שיחזירו אותה כמה שיותר מהר לפקמ"ז
החיים של הג'ובניקים לא קלים

david603

New member
היא סופחה למחנה חסה שבאשקלון

או למחנה נחשונים שבראש העין?

david603

New member
הבנתי שזה אחלה בסיס, יש לי הרבה

חברים ששרתו במחנה חסה והעבירו אותם למחנה החדש והם מאוד מרוצים. אני עצמי שרתתי במחנה חסה לפני שהוא עבר לנחשונים. יש בריכה, מכון כושר ממש בסיס ברמת חיל האויר.

מיקס מפ

New member
אז זה בסיס טוב?

מז"י החליטו לשלוח אותי לשם ולא נתנו לי יותר מדי ברירות אני שוקלת מחר בבוקר לפני הכל לבוא ולהגיד טופס 55 אני שונאת את הצבא!!

david603

New member
זה אחלה בסיס, יש לציין שאת מיועדת

לשרת בבסיס חדש שאוכלס לפני חודשיים. כל חיילי מחנה נחשונים הנם חיילי מחנה חסה/אוגדה 340/עוצבת עידן. מדובר בבסיס מפואר מאוד ונוח. הכי חשוב הוא, שיש לך מפקדים מצויינים ואני מכיר שם כמעט את כולם הן קצינים והן נגדים. לאיזה תפקיד את מיועדת?

מיקס מפ

New member
להיות חובשת

זה לא עד כדי כך גרוע? כי זה נשמע בחור וזה נשמע מילואים וקבניסטים ושומרים שם הרבה? כי נמאס לי לשמור

david603

New member
לפי מה שזכור לי חובשים לא ביצעו

שם תורניות. אבל בעבר זה היה בסיס פתוח, ונראה לי שעכשוו עם המעבר למחנה החדש זה נהפך לבסיס סגור לפי מה ששמעתי. אבל אני לא בטוח.

david603

New member
כחובשת את תהיי כפופה למפקד המחנה

תנסי להתקמבן איתו ואת תרויחי הרבה מאוד.

לא בריכה ולא נעליים...

מאוד רחוק מלהיות "ברמה של חיל האוויר" אבל שיהיה... ה"חדר כושר" שאתה מדבר עליו בכלל לא נפתח עוד, אני יכול לעשות ספירת מלאי בשקם בלי מחשבון, אלא עם האצבעות, יש הסעות פעם-ב-אף-פעם, ולא משנה כמה שהשירותים/מקלחות והחדרים והמשרדים נראים כמו בית-מלון, עדיין משרתים שם חיילים של "חסה", שדואגים מדי-יום ביומו להשחית כל מה שנוצץ... עצוב, אבל זה המצב. אגב.. מי אתה? בטוח אנחנו מכירים מחסה..

david603

New member
לפי מה שהבנתי מחייל מילואים שאני

מכיר והיה שם, נאמר לו שיש שם בריכה וחדר כושר פעיל. אבל בכלל אין מה להשוות בין שני הבסיסים, זה עולם אחר וזה מגיע לחיילי חסה. מחנה חסה היה ענק מידיי והיה קשה להגיע ממקום למקום. חשוב לשמור על המקום היפה הזה.

אמממ....

הגילדה לא החליטה סופית... תלוי בתצרוכת הסם השנתית. הנושא הועבא לבדיקת פאשידח ה-3. בברכת מים קדושה, תופיר

deathcaster

New member
חמור מאוד !

כנראה לא לקחת את מנת ה"תבלין" שלך היום. אחרת היית רושם פאדישאח ולא פשידח . עכשיו דחוף מהר את היד שלך לתוך הקופסה !!!!!

למעלה