אובססיה...

אובססיה...

זה הולך להיות ארוך, אז תתאזרו בסבלנות, בבקשה.

קודם כל היכרות קצרה (וחיונית להבנת הסיפור):
אני בן 49. קיימתי יחסי מין בפעם הראשונה בגיל 17, היו לי 3 התנסויות מיניות עד לגיוס.
היה לי "חזון" לעתיד, בו אני שוכב עם *הרבה* נשים, חווה הרבה התנסויות מיניות, לפני שאני מתמסד, אבל זה לא קרה.
במהלך השירות הכרתי "אותה", ומאז היינו ביחד, 4 שנים כזוג ואח"כ נשואים מעל 25 שנה.
מעולם לא בגדתי (למיטב ידיעתי גם היא לא, פרט למשהו שעליו אספר בהמשך). במהלך כל השנים האלה לא עזב אותי הרצון לממש את ה"חזון", לשכב עם נשים אחרות.
הסקס היה מצויין, שלא תחשבו אחרת. גם עבורי וגם עבורה. אבל תמיד העיב, מבחינתי, העניין של ה"נשים אחרות".

ידעתי שאני לא הגבר שמוצא מאהבת, אני לא הטיפוס שילך לז**ן מאחורי הגב. לכן, ניסיתי ליצור סיטואציה בה אני נוסע *לבד* לחו"ל, בגישה ש "מה שקורה בחו"ל נשאר בחו"ל".
מצידה של אישתי הייתה תמיד התנגדות שנומקה בכל מיני ווריאציות ל-"יללה, אחלה רעיון בוא ניסע ביחד"...
עם השנים, האובססיה לא פחתה. הייתי באתרי הכרויות (הכרתי כמה נשים שם אבל לא מימשתי כלום וניתקתי מגע מאד מהר), "למדתי" בכל מיני אתרים ומקורות איך להתחיל עם נשים (לא השתמשתי בזה מעולם), וכל הזמן חיפשתי דרכים והזדמנויות ליסוע לחו"ל או
לאן-שהוא כדי "לפרק" את האובססיה הזאת.

בהתחלה עוד הרגשתי שיש לי נתונים שיאפשרו לי לפגוש נשים ולשכב איתן, הייתי עדיין צעיר (יותר), היה לי יותר שיער על הראש (קרי: ביטחון עצמי), הייתי יותר חסון וספורטיבי. בשלב מסויים קלטתי שגם זה כבר לא קיים. "קהל המטרה" שלי היה נשים צעירות יותר (לא
רציתי "תואמת" אישתי, רציתי נשים כמו אלה ש"פספסתי" כשהייתי בגיל 20-25...) ולגבי קבוצת הנשים הזאת כבר לא היה לי שום דבר להציע.

הבנתי שהסיכוי היחיד הריאלי שנשאר לי, לשכב עם נשים צעירות הוא לשלם עבור זה.
מכיוון שארצנו כל כך קטנה, וכל אחד מכיר מישהו שמכיר מישהו שמכיר מישהו, הרעיון ללכת לנערת ליווי לא נראה לי בכלל. מה גם שהמחירים בשמיים...
אחוז באובססיה שלי, שהלכה והתגברה, "גיליתי" שיש מקומות בעולם בהם הסקס בתשלום הוא זמין וזול. תאילנד, פיליפינים, הקאריביים, חלק ממזרח אירופה ועוד.
למדתי את הנושא. התמחיתי בזה. איפה, כמה, מה ואיך.
וכמובן שלא יצא מזה כלום. לא הצלחתי לצאת לחו"ל לבד.
שלא תבינו לא נכון: כש*היא* רצתה לטוס לחו"ל לשבוע-שבועיים עם חברות (זה קרה פעמיים) אני פירגנתי ותמכתי בזה. לפני כשנתיים היא נסעה למזרח לחודש וחצי עם חברה, הן נפרדו אחרי מספר ימים. היא המשיכה לבד, והתחברה לכמה חבר'ה אירופאיים. מהסיפורים שלה *היה* לה
"כמעט" קטע עם מישהו מהם (זה מספיק שהיא ידעה שהוא לא-נימול?) אבל (לפי מה שהיא סיפרה) היא הפסיקה באמצע ולא *באמת* היה שם משהו, סיפור על בחור אחר בחבורה היה כל כך מלא חורים וסתירות שאני ממש לא בטוח ש*שם* גם כן לא קרה כלום...
ואני לא גבר קנאי. מבחינתי, כמו שכבר כתבתי, "מה שקורה בחו"ל נשאר בחו"ל", ואכן כך קרה.

ה"דיבוק" שלי לא עזב. הוא התגבר מחודש לחודש, משנה לשנה.
לפני כמה שנים כבר התקשתי להפריד בין חיי המין עם אישתי לבין האובססיה.
במהלך הסקס הייתי מדמיין שכל מה שקורה זה עם תאילנדית קטנה או עם שחרחורת קאריבית או...לא משנה, אני מניח שהבנתם.
הסקס הלך ודעך. הרצון *שלי* לשכב איתה פחת ופחת. וכתוצאה מזה גם ההנאה והתשוקה *שלה*...

אט אט נוצרה בעיה חדשה: אימפוטנציה.
אל תטעו, כשאני "עם עצמי" הכל עובד תקין לחלוטין, כלומר אין כאן בעיה פיזיולוגית.
אבל איתה זה פשוט לא הולך, לא עומד...כן, ניסיתי כדורים וכאלה, אבל אז הלכה הספונטניות ומעבר לזה, הטיעון שלה (טיעון נכון כשלעצמו) שעומד לי בגלל הכדור ולא כי אני חושק בה.

שלא תהיה אי-הבנה: אני אוהב את האישה הזאת! אני אוהב אותה כבר 30 שנה, והלוואי שיכולי להגיד שאני רוצה להזדקן איתה.
הטירוף הזה, ה"תשוקה" הזאת לממש את ה"חלום" שלי תקועה כמו עצם בגרון!
במשך השנים, היו *הרבה* פעמים בהן הרצון שלי להגשים את ה"פנטזיה" לפרק את האובססיה, הביאו אותי להתחלת צעדים של פירוק הנישואין.
כבר מספר פעמים פתחנו תיק ברבנות (תמיד עצרנו בשלבים הראשונים אבל הכוונה הייתה שם), כמה פעמים עזבתי את הבית כצעד ראשון לפרידה,תמיד ראיתי בגירושין פתח להגשמת האובססיה.

כשאני חושב על השאלה "האם אתה רוצה לנטוש את האובססיה?" התשובה שלי, שנובעת משנים על גבי שנים שפמפמתי אותה לעצמי, אני לא *יכול* להגיד "כן!". זה כל כך טבוע בי, זה כבר כל כך חלק ממני...
מצד שני, אני לא *באמת* רוצה לפרק את הנישואין.
אני רוצה לאכול את העוגה ולשמור עליה שלמה....

עכשיו, ה"הפרעה" שלי קיבלה תפנית חדש: אישתי מארגנת לנו טיול לחו"ל. ליתר דיוק - תאילנד.
היעד שכל כך הרבה זמן סימנתי כמטרה לטיול ז**נים שלי, המקום אליו גברים טסים בעיקר למטרות סקס...
אני מרגיש כאילו ש"הסנדוויץ' לוקח אותי למסעדה" (אתם בטח מכירים את הבדיחה).
אני "נדרש" לתכנן את הטיול (יחד איתה כמובן), לבצע הזמנות, לקרוא על מקומות אליהם רציתי להגיע בלעדיה!
אני חושב לעצמי "איך אני אמור להסתובב שם, עם כל הפיתויים שכל כך ייחלתי אליהם, בלי יכולת להנות מהם"?

תראו, אני מחפש תשובות. ברור לי שחלקן לא יהיו נעימות, ברור לי שחלקן יהיו לכאן וחלקן לשם. אבל מכולן יחד אני מקווה להעזר, לפתור את הסיוט הזה.
כמו כן, מה הייתם ממליצים לי? טיפול בעצמי? טיפול זוגי? אתם מכירים מטפל\ת טוב\ה?

תודה מראש לכל העונים.

newron26

New member
שלום לאובססיה.

מה שאתה מתאר מאוד מוכר, ומאוד הגיוני, גם לי.

אתה לא רוצה לנטוש את האובססיה, ואתה רוצה להישאר נשוי, לכן לדעתי יש לך את האפשרויות האלה:
1. לצאת לבלות בתאילנד - ולתכנן יום שבו כל אחד עושה מה שהוא רוצה, אתה יכול לבחור לך לטייל באיזה שהוא אי, או לבחור איזה טרק משעמם - שבו היא ואתה מטיילים לבד - ואז לממש את החלום ...
2. כמו שנמע מכאן, אישתך לא עציצה (מלשון עציץ), ונראה לי שאם היא זורמת באירופה עם חבורה של "לא נימולים" - אז אולי היא תרצה להצטרף אלייך לפנטזיה ? - אני טועה בכלל ... כי נראה שהיא לא ממש דואגת לבודד את עצמה... - יש מצב שאחרי שאתם מסתובבים בארץ החטאים ורואים ומתחרמנים כל היום וכל הלילה, היא לא תזרום עם עוד בחורה שתגיע למלון שלכם ?
3. סע לתאילנד - תהנה מהנופים, ומהציצים, וכשתחזור למלון לא תצטרך כדורים...
4. לדעתי חו"ל זה תירוץ ... לזיין מאחורי הגב זה נכון כאן, וגם בחו"ל .... תשקיע 200 ש"ח ותוריד לך את האובססיה עם איזה בחורה מתחנה מרכזית (קח בחשבון שזה לא ממש יוריד אותך מהפנטזיה ... התעסקות אובססיבית במין - לא ממש אפשר לפתור), אבל לפחות התפרקת.

יש פתגם יפה שאומר" אבר קטן יש לו לאדם, מרעיבו - שבע, משביעו - רעב," - אם תמצא דרך לא להתעסק בזה, ולמצוא דברים אחרים לעשות בחיים - תעדכן אותי - גם לי זה יכול לעזור,

בהצלחה !!

sharpantie

New member
בא נניח לרגע

שתצליח לממש את הפנטזיה. מה יקרה אחר כך? זה יספק אותך או שרק יגרום לרצות עוד ועוד?
האם זה שווה את המחיר? האם תוכל לחיות בשקר ולהסתיר את זה מאשתך? הרי אתה אוהב אותה...
ואם הדבר יתגלה לה? איך תגיב?? שווה לך המחיר שתצטרך לשלם?

אתה אולי תהנה לזמן קצר בסגנון ''מים גנובים ימתקו" אבל תצטער אחר כך. חבל.

איבר לו לאדם בגופו...

מרעיבו שבע - משביעו רעב.

קשור למוח ולא לזין

ה"קטן" שכתבת לא נמצא במקורות.

הכוונה בפסוק היא שאם שאדם ממעיט לעסוק בדבר מה (מרעיבו), הדבר לא מעסיק אותו (שבע) וככל שאדם מרבה לעסוק בדבר מה (משביעו), כך הרצון והצורך שלו לעסוק באותו עניין רק מתגבר (רעב).

הכל עניין של בחירה. אתה בוחר במה להתעסק ובמה לא.
כפי שבחרת לחשוב או לעסוק מדבר מסויים, אתה יכול לבחור שלא לעסוק בו.

newron26

New member
וואלה ? אני הולך לבדוק ...

אבל אם הילד לא יתעסק רק בסקס כל היום - זה לא יעסיק אותו ... אז אני בכיוון !

הוא לא ילד...

הוא בגילך פחות או יותר.

מה שהבחור מחפש זה צידוק לאובססיה.
הוא מחפש לקבל לגיטימציה לאובססיה.
הוא רוצה להרגיש טוב עם עצמו שכך הוא חושב.
הוא לא מקבל את זה בבית או מעצמו - אז הוא בא לכאן כדי שאולי כאן, תבוא הישועה. אולי כאן יבינו אותו.

כמה דרמה...

לך כבר לנערת ליווי בת 20, תשלם את ה-500 שקל (תראה בזה שכר לימוד) ותגלה שלקבל סקס עבור כסף זה הרבה פחות כייף מלפנטז על אסייתיות קטנות מהאינטרנט.

מריוס זכריה

Member
מנהל
תתנצר

זה על משקל הבדיחה הידועה:
אחד בא לרבי ומקטר לו שעה שלמה על אישתו, כמה היא לא טובה.
בסוף הרב אומר לו: אם כל כך רע לך, תתגרש.
וההוא מסביר לו עוד שעה כמה בעצם אישתו טובה, וזה לא אשמתה, והוא לא יכול לעשות לה את זה.
אז הרב אומר לו: טוב, אם ככה, אלל תתגרש.
עוד שעה ההוא מסביר לרב כמה הוא בכל זאת סובל, למרות שהוא אוהב את אישתו ומבין אותה, ובכל זאת חיים רק פעם אחת וכל זה.
אז הרב אומר לו: אם ככה אתה מרגיש, תתגרש.
וההוא שוב מסביר לו שעה למה הוא לא באמת יכול ורוצה להתגרש, למרות שנורא רע לו.
בסוף הרב אומר לו: אתה יודע מה? אם ככה, תתנצר.
וההוא: ואיך זה יפתור את הבעיה שלי?
הרב: זה לא יפתור, אבל תזיין את המח לכומר ולא לי.

--

במלים אחרות, לא הבנתי מה אתה רוצה.
יש לך אובססיה, ואני לא חושב שאף אחד מהפתרונות ה"טיפוליים" יחלץ אותך מזה.
ומבחינת הרפתקאות, כידוע לכל אופציה יש את המחיר שלה - אז מיע אנחנו שנגיד לך מה לעשות ואיזה מחיר לשלם למי?

סטנגה Joe

New member
כמה רעיונות

ניסית לדבר איתה על האובססיה שלך?
אולי היא תפרגן לך?
אולי היא תסכים תעשו דברים יחד/ואו בניפרד? (חילופי זוגות/אורגיות/נישואין פתוחים וכו')

אופציה נוספת שלך היא ..... לבגוד.

ואם לא, תמיד תוכל ללכת לכל מיני טיפולים שאולי יעזרו לך לכבות את האובססיה הזאת שלך.

רק תזכור שמי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה (מאיר אריאל הי"ד)

כל יום

New member
סוזנה מטרייני וסוזנה מלבישות את ישראל

אמרה פעם לאישה כבויה אחת you need to get laid.

לך תזדיין ותגמור עם זה אחת ולתמיד. אבל אתה צדקן, ומעדיף לבלבל לעצמך את המוח 30 שנה מאשר לחסל לך את הפנטסיה בשעה של עונג.

V i n a

New member
חרמן יקר.

במשך 25 שנה אתה מפנטז על סקס עם נשים אחרות, ומה שעוצר אותך זה 200 שקלים?
ככל שאתה מזדקן - כך הולכת וגוברת האובססיה שלך, וכך קטנים הסיכויים לממש אותן בלי לפתוח את הארנק.
גם הבעיות עם אשתך הולכות ומתעצמות: התחלת בפנטזיות במהלך הסקס, עברת לויאגרה, ועכשיו לאימפוטנציה.
מה השלב הבא? הוא יצטמק וינשור?

אם לשפוט ע"פ הפוסט שלך - נראה לי שהבעיה שלך גדולה מכדי להיפתר בסקס עם ליידי-בוי חלקלק ועמוס הורמונים.
אני חושבת שאתה משועבד לפנטזיות עצמן, למבצעים החשאיים שלך באינטרנט, לדמיונות ולרחמים העצמיים שאתה מטביע את עצמך בהם.
הרי בינינו, יכולת בקלות לפתור את העניין הזה כבר מזמן, 25 שנים זה המון זמן, כבר יכולת לזיין חצי ממכוני הליווי בארץ בזמן הזה..

התירוצים שאתה מאכיל את עצמך בהם (מחירים בשמיים, אולי יכירו אותך וכ'ו) - רק מספקים לך את האפשרות להמשיך ולפנטז ולא לעשות כלום בפועל.
בינתיים אשתך היא זו שאשכרה עושה משהו בנדון, ואפילו מספרת לך על כך.. אז מה עוצר אותך בעצם?
יאללה, תסיר את קורי העכביש מהארנק שלך ותשלם 200 שקלים לנערת ליווי רוסיה\תאילנדית\צ'רקסית כאן בארץ ותגמור עם זה.
למרות שלדעתי זה לא יגמר שם, אבל לפחות תוכל להפסיק לזיין את המח על מה שאין לך ותוכל להתפנות לבעיה האמיתית שלך.
חוסר סיפוק מהחיים ואובססיה קשה לסקס.

ממממממממ ביי.

newron26

New member
קרעת אותי מצחוק !

ואת צודקת כמובן בכל מילה ....

אישתו בינתיים מממשת את הפנטזיות שלו !

כמה תשובות, מרוכזות בפוסט אחד.

קודם כל *כולכם*, כולל כולם, פספסתם את העיקר.....
"לך תזיין כבר..." תוציא 200 ש"ח ותגמור עם זה..",
וכולכם פיספסתם את העיקר, הרצון שלי *לפתור* את הבעיה, לא לזיין.........
אני לא צריך ש "מיצי" תגיד לי ללכת לנערת ליווי.....ולא ש"newron" יתן לי רעיונות איך לחמוק ולזיין....והזילזול שלכם פשוט עלוב ובזוי!
הצגתי כאן בעיה, קיבלתי תשובות רדודות, טיפשיות ולא עינייניות בכלל....
אז למה את בכלל פורום? אולי אתם אלה שנמצאים כאן כי אתם משועממים, בלי חיים ומזיינים לעצמכם את השכל!

אל תתטרחו אפילו לענות לזה......
בוווווזזז.....!

אוי, לא היית ברור

אני לא הבנתי בעצמי את מה שאתה כותב כאן, ואני מניחה שגם הגולשים האחרים לא הבינו אותך, כי כולם השיבו מאותה נקודת מבט.

אני חשבתי שאתה כן רוצה לממש את הפנטזיות שלך ובגלל שהבנתי ממה שכתבת שגם בת זוגך לא סוגדת ממש למונוגמיה, הצעתי שאולי תפתחו את היחסים בניכם.

אין צורך לכעוס כ"כ

למעלה