אובייקט מיני, זנות וסרסרות פדופילית

בדקות תוכל לקבוע פגישה און ליין

כל הומוסכסואל מתחיל וגם אחד שאינו הומוסכסואל אבל לא מתנגד להתחכך בגברים שאוהבים גברים. יודע כי ניתן להכיר גבר למטרות סקס בדקות אחדות של שיחת צ´ט. תנסה בעצמך ותראה כמה זה קל, כמה זה פשוט וכמה זה מהיר. כנ"ל במועדונים, פאבים ו... גולת הכותרת עשרות בתי פגישות, שנקראים "סאונות" בהם גברים נפגשים עם גברים במקום עצמו למטרת יחסי מין מידיים. כי... גברים יודעים מה גברים אחרים רוצים! אין בזבוז זמן, הרצונות והמאווים נקבעים מראש! סקס זמין, מהיר וקל ביותר. תנסה... כנס לצ´ט, תבדוק בעצמך באיזו מהירות שואלים אותך על העדפותיך והדרך הלאה קצרה מאוד... ולא... לא צריך להיות "אישה" כדי לקבל הצעות, לא צריך להיות הפסיבי, האפשרות לאקטיביים להכיר, זהה לאחר. עובדה. (נבדק!)

אינני הומו אז אני לא מעוניין לנסות

אבל נראה לי הגיוני לשער שהאפשרות לקבל סקס תלויה גם באיך שאתה נראה ,ובשאלה אם הרצונות שלך תואמים את הרצונות של האחר. בכל מקרה העובדה הידועה לי מיחסים בין המינים היא שגברים יחסית רוצים סקס מידי יותר מנשים אבל זה לא אומר שאין גם נשים שרוצות סקס מידי (אני לא כולל זונות ממין זכר או נקבה בדיון זה).

חזרנו להתחלה

אתה נורא מתעקש להיות צודק, גם כאשר ההוכחה מונחת לנגד עינך. זכותך... ואני שמח שהעלית את הנקודה של מראה חיצוני... זה חשוב מאוד! אבל דרך הצ´ט לא רואים את המראה החיצוני ועדיין תוכל לקבל הצעות מפתות. גברים יותר "חרמנים" כי נשים לימדו והתנו אותם לכך.

אלוני.

New member
ינשוף

בהודעה שלך טמונה התשובה לטענותיך. אם כללי המשחק בצ´אט של הומוסקסואליים (או בפאב כזה) הם כאלה המיועדים למציאת מין מזדמן הרי שהכללים אמורים להיות ברורים לכולם, ואז אין לי עם זה בעייה. אותו דבר לגבי גברים ונשים הנכנסים לצ´אט מסוג מסויים שאני לא מעוניין להזכיר את שמו כרגע, זו המטרה ולשם זה נועד אותו צ´אט. על מה אתה מתלונן בעצם? שהנשים שולטות או על זה שגבר לא יכול לשלוט ביצריו?? תראה את השהידים, הולכים להתאבד בתמורה להבטחה שכמה בתולות יחכו להם בגן העדן. אגב, כשאתה אומר נבדק למה אתה מתכוון????

נשים הפרו את הכללים

כעת גבר צריך לעשות חושבים לפני שהוא מוציא מילת חיזור מהפה. ונשים העלו את רף הנועזות והפיתוי! יחסי הכוחות משתנים כי גברים לא עומדים על דעתם, מאחר והם פוחדים כי דיבור כנגד דעתה של אישה, ימנע מהם זיון פוטנציאלי. שופטים פוסקים לטובת הנשים, כי הם פוחדים שיאשימו אותם בשוביניזם. גברים נענשים כי נשים מחפשות שעיר לעזאזל. ואני לא מכליל! באשר להומוסקסואלים וחרמנות שהרי הם חוברים כמקשה אחת. לגבר קל להשיג מין עם גבר אחר, הרבה יותר קל מאשר להשיג סקס עם אישה. ובמילה קלות אני מתכוון לדקות מעטות בלבד. גבר לא מתבייש לומר לגבר אחר "רוצה מציצה?"... בצ´ט המדובר. אבל בצ´ט רגיל נימה כזו עלולה לגרום לסילוקו משם. בשורה התחתונה אנו עומדים בפני מערכת משומנת של ניצול הגבר כארנק, המצב הגיע לכדי כך שחזון אחרית הימים הגיע... ולגברים נסתם הפה... ואין פוצה פה ומצפצף. קח לדוגמה את ההודעה הראשית שלי... היא נמחקה מכמה פורומים שנוגעים במעמד האישה. וזה סתימת פיות. כאן בתפוז אסרו עלי לכתוב בפורום פמיניזם ע"י חסימה. זה מעיד על מגמה שבה גברים יוכלו קש אם הם ימשיכו לשתוק. אני לא שותק...

אלוני.

New member
../images/Emo35.gif

וכאשר אתה עובר בשדרת אוכל אז אתה גונב אותו?? לא! אתה קונה או חוזר הבייתה לבשל.

זה תלוי

אם יש לי כסף ואני כאחד האדם, אני לא אעיז לגנוב. אבל אם אני מורעב, וכבר הרבה זמן לא בא מזון לפי.... אני מאמין שאקח לי ביס או שניים. מה גם ששדרת אוכל היא דוגמה גרועה בשבילך, כי אני זוכר את שדרת האוכל, יען השולחן הארוך שנפתח לישראלים לפני שנתיים בחוף הים, גם הלא מורעבים פשטו כארבה וחיסלו את הכל עד הייסוד בדקות ספורות.

אלוני.

New member
אתה שוב טועה

את נושא האוכל אתה נתת כדוגמא, ונושא השדירה ההיא נועד כדי שאנשים יאכלו, מכאן שאין לי בעייה אם יש פסטיבל שמטרתו להופיע בכל לבוש או בלי לבוש והמטרה המוצהרת היא סקס. הבעייה מתחילה כאשר גונבים מהקונדטוריה כי הריח גומר אותך. ו....לא הבנתי מה נושא ההומוסקסואלים קשור לדיון, ממש לא. לא שמעתי אותם מתלוננים (או כופים עצמם) על גברים ההולכים בלבוש חשוף.

למעלה