אובד עצות

אובד עצות

אני משרת כרגע בבסיס פתוח ועושה יומיות.
כל בוקר אני עולה להסעה של אנשי קבע לבסיס בסביבות שבע.לאחרונה,החליטו להתיר את ההסעה לאנשי קבע בלבד
וחילים יצטרכו להגיע בעצמם. מה שזה אומר לגבי שאני צריך לקום בחמש בבוקר כדי להגיע לבסיס בזמן.
בנוסף לכך יש לי אישור עבודה, יחד עם העבודה שלי אני לא מצליח לישון מספיק ומרגיש על הפנים כל יום מחדש.
ההורים שלי לא ממנים לי שיחות טלפון,בגדים, הכל נופל עלי ועל העבודה שלי.

האם זאת סיבה מוצדקת להגיש טופס 55 ולעבור לבסיס שנמצא קרוב יותר לבית שלי?
איך הצבא יכול לבוא לקראתי כאן? אולי לערב קבן כדי לעבור בסיס ?

תודה.

barbie girl41

New member
לצבא לא ממש איכפת שאתה קם ב5 בבוקר.

כמה דברים :
כדי שאת הטופס שלך אשכרה יקחו ברצינות (אי שם במיטב נדמה לי..) הוא צריך להיות עם בסיס הרבה יותר חזק מזה ולא כי קשה לקום בבוקר.
ואתה כבר ביומיות אז קשה לי להאמין שיעבירו אותך לבסיס יומיות אחר שקרוב לך פשוט לבית.

אני מציעה פשוט לפתור את עניין ההסעה. גם לנו רצו לעשות ככה והרמנו מרד בבסיס ודיברנו עם מלא מפקדים והגענו עד לאלוף משנה שלנו. וחזרנו לנסוע עם ההסעה לבסיס.

ואם אתה ממש גם רוצה לעבור בסיס, אני הגשתי 55 עם סיבה "מוצדקת" של בעיות ת"ש וכדומה והחזירו לי אותו שלילי, אז שלחתי שוב והחזירו חיובי. הכל יכול להיות (רק שאצלי זה היה מסגור לפתוח). תדבר עם המשקית תש שלך (בקשר לכסף שיגדירו אותך כחייל בודד אם אתה עדיין לא מוגדר כך, מידי פעם בחגים גם מביאים שי מיוחד לחיילים שקשה להם כלכלית בבית - זה נראה לי בתנאי שיש תש כלכלי) או עם המפקד/ת שיתחשבו בך אם תאחר פעם ב.. או יתנו לך יום ד' וכדומה..

בהצלחה ואל ייאוש - הצבא זה רק תקופה (ארוכה) אבל יש לה סוף. :)

למעלה