אובדת עצות

מריוס זכריה

Member
מנהל
תזכורת

ויכוח ענייני - סבבה. שירשושי 'מחמאות' הדדיים עם כל מיני ירידות - לא פה.
כל השירשורים שבהם אחד יורד על השני לא מקובלים פה.
מי שנמחק, שיראה בזה אזהרה לפני חסימה.
תודה.

pov2

New member
צביעות

תגובות ענייניות שלי ושל מעמקים ללא שום קללות כלפי משמיצי הצד השני- נמחק
שירשורי "מחמאות" נגדי ונגד מעמקים- נשארו פה עד עכשיו, לשביעות רצונו של המנהל שנותן פה הזהרה ל 2 הצדדים עלק.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

מעמקים39

New member
פוב הוא גבר. אני אישה.

לא ייתכן שימחקו דברינו רק כי הם לא בקונצנזוס של החדר, למרות שאנחנו לא מקללים אף אחד. אגב, איתי מההנהלה מכיר גם אותי וגם אותו, אתה מוזמן לדבר איתו בעצמך והוא כבר יסביר לך שאני אישה ופוב גבר למקרה שתמשיך לחשוד בנו שאנו מתחזים. זה שאנחנו מסכימים על דברים לא הופך אותנו לאותו אדם. זכותי להביע דעתי מבלי שיחשדו בי שאני מישהו אחר.

מעמקים39

New member
אגב, מעולם לא החלפתי כינוי ואני גם לא יודעת איך עושים זאת

איני רוצה להתלונן עליך גם כדי לא להביך אותך וגם כי אני מרגישה לא רצויה כאן בכל מקרה, כך שאיבדתי חשק לכתוב כאן ולא ארצה לכתוב ״באישור ההנהלה״ ולכפות עצמי על הגולשים כאן. אני פשוט מרגישה שסתמת פי רק כי אינך מסכים עם דבריי. זה לא הוגן לנהוג כך אבל גם לא מפתיע אותי. אלה הן מילות פרידה מהפורום הזה. לא אעיק עליכם יותר בדעותיי השונות.

אייבורי

New member
תגידי

&nbsp
אתם לא מנהל הפורום הכי חוסם אנשים בתפוז
ואת לא האדומה שם ?
&nbsp
אני בעד חופש הביטוי, נו נו נו למריוס, עכשיו אולי תלכו לתת דוגמא לחופש הביטוי הנרחב
שחררו את כל חסומי פורום פמניסטיות, הפסיקו את החסימות והניטור
&nbsp
ויוה לרבולוסיון

pov2

New member
אסביר לך את הבדלי הצנזורה שפה לאלו שבפ.פמיניזם

פורום פמיניזם נועד לקדם דעות פמיניסטיות
ואילו פורום זוגיות במשבר, נועד לדון במשברים בזוגיות.
&nbsp
לכתוב דעות אנטי פמיניסטיות בפורום פמיניזם- זה פחות לגיטימי
מלהגיב בעד/נגד בעיה שעולה בפורום זוגיות במשבר.
אם הייתי כותב על זגויות מצויינת בפורום זוגיות שמשבר והייתי נמחק- אז לגיטימי להשוות בין הצנזורות.
גם אם הייתי כותב על חתולים בפורום כלבים.
&nbsp
בקיצור- ההבדל בין הצנזורה שביצעתי שם
לבין הצנזורה שבוצעה בי פה
הוא כמו ההבדל שבין "מתבקש" לבין "פסול".
&nbsp
&nbsp
&nbsp

ואני חשבתי שתקנון תפוז אוסר על העברת ביקורת פומבית על

אופן ניהול פורום.
איך עוד לא הראו לך את הדלת, מנהל שעובר ביודעין ובמתכוון פעם אחר פעם על חוקי תפוז- נשגב ממני.

מריוס זכריה

Member
מנהל
תקנון תפוז לא אוסר על העברת ביקורת פומבית על מנהל פורום

פשוט מאוד, אופן ניהול הפורום איננו נושא הפורום. אפשר להקדיש לזה קצת מקום, אבל זה לא יכול להשתרע על מגילות שלמות.

אייבורי

New member
אני לתומי חשבתי

שההבדל נעוץ
ששם אתה חוסם ופה אתה בצד השני של המתרס.
&nbsp
לכתוב דעות אנטי-פמניסטיות לדעתך, זה הכי דיון לגיטימי בפורום פמניזים, מהות של דיון אינטלגנטי
נעוץ בדעות שונות וראיית עולם שונה.
ההגמוניה בפורום פמניזים משולה למוות מחשבתי.
מילא היו כותבים דעות על נושאים אחרים, הייתי יכול להבין מחיקות (שלא נדבר על חסימות גורפות)
&nbsp
בכל מקרה, אתה ואלטר אגו שלך, אינכם מציעים או דנים בדבר הקשור לזוגיות (אולי לשינאת גברים)
והדיון אצלכם מייד הופך לאגנדה פמניסיטית רדיקלית וכמה אתם צודקים.
&nbsp
מריוס לזכותו יאמר, סבלני בצורה חסרת פורפורציה לדעות ורעיונות שונים ומשונים, אם הצלחתם להגיע לקצה הסבלנות שלו.
כדאי שתעשו בדק בית.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אין לי בעיה עם הדעות שלהם ששונות מאוד מדעותיי

יש לי בעיה עם שירשורי ויכוחיפ אישיים שמזבלים את הפורום והופכים אותו לזירת התגושות אישית, על חשבון תפקידו האמיתי.

nowonder

New member
איזה מדנים הן כבר יכולות לעורר?

בסהכ שני ניקים עם דעות קצת קיצוניות. לא ראית פה כאלו לכאן או לכאן?
מכל המעליבים, הנעלבים, השבורים, המעצבנים והעצבניים, דווקא הן מסוכנות לפורום ומעוררות מדנים?
&nbsp
אני די בטוחה שכל הגברים גברים פה, והנשים נשים פה, מסוגלים/מסוגלות להתמודד עם כל ריב ומדון שיזרקו לכיוונם די בקלות.
&nbsp
מעבר לזה, הן מביאות לך רייטינג. תפוז צריך את זה.
&nbsp
&nbsp

מריוס זכריה

Member
מנהל
בבקשה הסבר

הן גורמות למצב שכל שירשור פה אורך 500 הודעות, מתוכן שלושת רבעי עוסק בהן, באי הצדק שנגרם להם, בכמה לא מוכנים לתת להןו לגיטימיות וכולי.

המצב הזה לא תורם לרייטינג של תפוז, אלא הוא נקרא

וברגע זה גם את תרמת בדיוק לתופעה הזאת.
אז אם את חושבת שהנושא של שתי הגולשות הללו כל כך חשוב שהוא מצדיק פורום שלם, את יכולה להקים יחד איתן פורום שיעסוק רק בזה כל היום וכל הלילה.

פה הן לא הנושא.

וזה בדיוק מה שהן מנסות לעשות כאן. ומצליחות לא רע.

nowonder

New member
אני מבינה שעיצבנתי אותך.

לפעמים אני תורמת לתופעות איומות. פעם אפילו נתתי כמה שקלים לאיזה חסיד שהבטיח שיתפלל על הר מירון. אני מקבלת את הביקורת שלך באהבה ועדיין לא מסכימה עם ההסבר שלך. אני חושבת שאתה מבין על מה הערתי, אבל אתה כל כך עצבני, שנשאיר את זה ככה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

נוסעת27

New member
חבל שלקחת את זה לשם

פשוט הבהירו לך שהנה- בדיוק התופעה שמדובר עליה ממשיכה, ואת מוכיחה בדיוק את הנקודה בכך שגם את כותבת על זה וממשיכה את גל ההתעסקות.
&nbsp
ברוכה הבאה לפורום זוגיות במשבר, ובזה הנושא עוסק. אנשים יכולים להביע דעות, לא להסכים, להתווכח, לייעץ דברים שונים. ברגע שבאופן שיטתי יש גולשים שבאים אך ורק להתנגח ולדבר על עצמם, להציף בעוד ועוד הודעות שעוסקות באותה מנטרה קבועה (למשל, כאן ההתעסקות האובססיבית היא בשובניזם, באותה מידה יכול היה להיות גולש דתי שמציף שוב שוב על כך שהכל ייפתר אם מבקשי העצות יחזרו בתשובה.) זה פשוט ספאם מתיש וחסר פואנטה...
&nbsp
והנה.. גם אני תרמתי לתופעה :) מבחינתי שחררתי, נקווה שזה הסוף.

גארוטה

New member
אין כאן שום

העדפה של צד אחד על האחר או כפי שנטען כאן, של רצונו של הגבר על האשה.
יש מצב נתון. שני אנשים שחיים במרכז, גרים במרכז ועובדים ומנהלים חיי חברה במרכז,
התחתנו והקימו בית במרכז. האשה חפצה נפשה לחזור לעיר מגוריה מהלך שדורש עזיבה של
משרות, של ותק בעבודה, מכירת בית, ניתוק מחברים ומשפחה (של הבעל) והתחלה מאפס של חיים
בצפון כשאין שום הבטחה לפרנסה ושהחלום על "המרחבים ואופי המקום" אכן יתגשם.
חייבים להסתכל על התמונה כולה ולא רק על ה"חלום".

tal902

New member
שאלה

ממש רע לך במרכז? בסה"כ בנית את חייך שם ויש לך חברות וחיי חברה.
אולי בעתיד בעלך ישתכנע. כתבת שאת בהיריון. אולי אחרי שיהיה ילד העניינים ישתנו. אולי הוריו לא יוכלו לעזור בגידול הילד (זוגות צעירים צריכים עזרה בגידול הילד). דברי בשפה של הגברים: אולי כלכלית יהיה יותר משתלם אם הורייך (בהנחה שיסכימו) יהיו המטפלת של הילד/ה מה שיחסוך כסף לכם כמשפחה מה שאולי לא יקרה בתל אביב? גברים כשמדברים איתם על הייתרון הכלכלי וכסף מתחילים להסתכל באופן יותר חיובי על האפשרויות.
בקיצור בטוח שלאחר הלידה יהיו שינויים במחשבה גם לגבי המגורים והעזרה מההורים. אולי את תרגישי פתאום שיותר מתאים לגדל ילד במרכז או שהוריו של בעלך עוזרים בצורה מהותית.
ואולי גם לו בסוף יירד האסימון על שינוי בחיים (בעקבות בוא הילד למשפחה)
ואולי לא.
בקיצור חכו עד אחרי הלידה ותראו מה יהיה. הרי בטוח יהיו שינויים

למעלה