הזין שהכנסתי לאימא שלך אתמול?!?! וקודם כל לא אמרתי לחבר שלי כלום פשוט הוא שונא הומואים והוא רשם הודעה פה ואמרתי לו שיש רק הומו אחד שיענה והופה צדקתי!!! נאי ישים לעצמי תזכורת בפא' להתקשר לקו בגאווה הבן לאומי ולהגיד להם שלכללל הקוקסינלים וההומואים יש מלך ומי זה?.. אתה!!! אז יאללה לך תאונן על גאולה אבן יא אידיוט! יא מקבל דיסקים לצריבה בתחת!! otesteam rules!! Euthanasia until the death
אתה אשכרה מחפש לריב! אני לא מבינה את הקטע עזבת את הפורום עשית הרבה רעש יופי אחלה גבר מה הקטע בלחזור ולהתחיל לקלל ולהתנהג כמו ילד קטן?!?! זה מממששש מעורר רחימים זה מה שאני יכולה להגיד..ילדותי ומעורר רחמים...
אמא שלי לא מתה אבל אתה תמות ביום שאני יראה אותך יא ילד מסכן... חזק מאחורי מקלדת נראה אותך פעם בת"א אני אישית יהרוג אותך ואל תראה את זה בתור איום אלא בתור הבטחה!
אתמול כל היום לא יכלתי להפסיק לאונן על גאולה אבן! אין ידעת? ואתמול גם קיבלתי דיסקים לצריבה בתחת (WTF) משכן שלי... איך ידעת טמיר? אתה כלכך חכם ויודע הכל... אתה מלך טמיר! תחזור לפורום כלכך משעמם לנו בלעדיך!
את זה. בעעעעעע עד שיגיע יום ותבינו כמה הפורום מת בלעדיי!!.......... " יבוא יום וסארון מלך הספרים יבוא." חחחחח טוב יאללה אני יוצא מהפורום ולא לא משעמם לי כל מי שחושב אני רק קורא בפורום מדי פעם........................................................................................................................................................................................................................................ ואחי אני לא באמת אמרתי שאתה מקבל דיסקים לצריבה זה היה אמור להיות ירידה אבל יכול להיות שקלעתי בול(בול)
אנחנן כלכך רוצים שתחזור כי אנחנו לא יכולים בלעדיך! הפורום פשוט לא אותו דבר! אתה השפיץ של הפורום, מחיה הפורום בזכותך הפורום חי טמיר אל תלך!!! א-ת-ה י-ל-ד ט-י-פ-ש אף אחד לא רוצה שתחזור והפורום כלכך יותר נחמד בלעדיך... פשוט לך טמיר!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח חחחחחח זה קרע אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחח פשוט לך טמיר! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היה חזק.... ואיך אתה יודע שאני טיפש אבל חבל שאני לא.. מצטער שאני אכזבתי אותך.... טוב אני פשוט ילך... חחחחחחחחחחחחחחח
הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!!
הוא זכאי!!! הוא זיכא!!! הוא זכיא!! הוא כאיז !!! הוא יאכז !!! הוא יכאז!!! הוא זיאכ !!! הוא יזאכ !!! הוא יכאז !!! הוא איזכ !!! הוא איכז!!הוא זיאכ!!! אוה יכאז!! והא זאיכ!! ואה יזכא!!! ...רגע, מי?
ו" לא רצוי".. תזכיר לי בדיוק על מי אני צריך לשים?.... ואני לא רגיל לזה מהבית חחח אפילו משהו מגניב אין לי מה להגיד פה כי זה היה ממש דבר מטומטם... מילא עם הייתה מכיר אותי הייתה אומר משהו בסגנון אבל אתה לא אז אל שטויות.. ועזוב אותך אין לי כוח לריב למה אני סתם ימשיך להגיב ולהגיב... פששששש יצא חרוז