אה!

• פותח הנושא s n r
  • פורסם בתאריך

bobby6killer

New member
להוסיף עוד תזכורת בפלאפון

לא רק להרביץ לטמיר אלא גם לחברים המפגרים שלו

JACKASS 4 LIFE

New member
לא יפה...

לא לימדו אותך לא להרביץ/לצחוק על אוטוסטים?! סתם סתם אני צוחק...

מ מ מיתר

New member
כן אבל אתה יודע מה עוד יותר ענק?..

הזין שהכנסתי לאימא שלך אתמול?!?! וקודם כל לא אמרתי לחבר שלי כלום פשוט הוא שונא הומואים והוא רשם הודעה פה ואמרתי לו שיש רק הומו אחד שיענה והופה צדקתי!!! נאי ישים לעצמי תזכורת בפא' להתקשר לקו בגאווה הבן לאומי ולהגיד להם שלכללל הקוקסינלים וההומואים יש מלך ומי זה?.. אתה!!! אז יאללה לך תאונן על גאולה אבן יא אידיוט! יא מקבל דיסקים לצריבה בתחת!! otesteam rules!! Euthanasia until the death

MiNUsH

New member
מה כאילו ממש משעמם לך???

אתה אשכרה מחפש לריב! אני לא מבינה את הקטע עזבת את הפורום עשית הרבה רעש יופי אחלה גבר מה הקטע בלחזור ולהתחיל לקלל ולהתנהג כמו ילד קטן?!?! זה מממששש מעורר רחימים זה מה שאני יכולה להגיד..ילדותי ומעורר רחמים...

bobby6killer

New member
וכרגיל מיני צודקת

אתה אידיוןט ומסכן וחבל שאתה מוציא את הפרצוף שלך מהבית... אולי זה מצחיק שתקעת את אמא שלי אבל אמא שלי מתה אם לא ידעת אז יאללה עוף עוף יא אפס

bobby6killer

New member
סתם זה לא מצחיק לא יפה ומגעיל

אמא שלי לא מתה אבל אתה תמות ביום שאני יראה אותך יא ילד מסכן... חזק מאחורי מקלדת נראה אותך פעם בת"א אני אישית יהרוג אותך ואל תראה את זה בתור איום אלא בתור הבטחה!

bobby6killer

New member
חוןצמזה אתה ממש מעליב

אתמול כל היום לא יכלתי להפסיק לאונן על גאולה אבן! אין ידעת? ואתמול גם קיבלתי דיסקים לצריבה בתחת (WTF) משכן שלי... איך ידעת טמיר? אתה כלכך חכם ויודע הכל... אתה מלך טמיר! תחזור לפורום כלכך משעמם לנו בלעדיך!

מ מ מיתר

New member
מצטער אמרתי שאני לא חוזר ואני יקיים

את זה. בעעעעעע עד שיגיע יום ותבינו כמה הפורום מת בלעדיי!!.......... " יבוא יום וסארון מלך הספרים יבוא." חחחחח טוב יאללה אני יוצא מהפורום ולא לא משעמם לי כל מי שחושב אני רק קורא בפורום מדי פעם........................................................................................................................................................................................................................................ ואחי אני לא באמת אמרתי שאתה מקבל דיסקים לצריבה זה היה אמור להיות ירידה אבל יכול להיות שקלעתי בול(בול)

bobby6killer

New member
לא טמיר

אנחנן כלכך רוצים שתחזור כי אנחנו לא יכולים בלעדיך! הפורום פשוט לא אותו דבר! אתה השפיץ של הפורום, מחיה הפורום בזכותך הפורום חי טמיר אל תלך!!! א-ת-ה י-ל-ד ט-י-פ-ש אף אחד לא רוצה שתחזור והפורום כלכך יותר נחמד בלעדיך... פשוט לך טמיר!

מ מ מיתר

New member
פשוט לך טמיר! חחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח חחחחחח זה קרע אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחח פשוט לך טמיר! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היה חזק.... ואיך אתה יודע שאני טיפש אבל חבל שאני לא.. מצטער שאני אכזבתי אותך.... טוב אני פשוט ילך... חחחחחחחחחחחחחחח

bobby6killer

New member
טוב טמיר יש לי משהו רציני להגיד לך

עומד לי חחחחחחחחחחחחחחחח יא מעפן מסכן וטיפש אל תלך, אתה שם לב שאתה לא רצוי פה אבל אתה בטח רגיל לזה מהבית שלא מתייחסים אליך ושכולם שונאים אותך...

omni96

New member
הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי!

הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!! הוא זכאי !!!

sweet 666

New member
הוא זכאי!!! הוא זכאי!!! הוא זכאי!!!

הוא זכאי!!! הוא זיכא!!! הוא זכיא!! הוא כאיז !!! הוא יאכז !!! הוא יכאז!!! הוא זיאכ !!! הוא יזאכ !!! הוא יכאז !!! הוא איזכ !!! הוא איכז!!הוא זיאכ!!! אוה יכאז!! והא זאיכ!! ואה יזכא!!! ...רגע, מי?

מ מ מיתר

New member
העומד לי היה חזק אבל השאר לא..

ו" לא רצוי".. תזכיר לי בדיוק על מי אני צריך לשים?.... ואני לא רגיל לזה מהבית חחח אפילו משהו מגניב אין לי מה להגיד פה כי זה היה ממש דבר מטומטם... מילא עם הייתה מכיר אותי הייתה אומר משהו בסגנון אבל אתה לא אז אל שטויות.. ועזוב אותך אין לי כוח לריב למה אני סתם ימשיך להגיב ולהגיב... פששששש יצא חרוז

למעלה