אה!

• פותח הנושא s n r
  • פורסם בתאריך

bobby6killer

New member
ואללה

איך ידעת? זה אמור להיות סוד כמוס... יאללה עופו מפה שניכם וחבל מאוד אתם עוד יעני משחקים אותה שאתם סתם באים לפה: טמיר רואים שאין לך חיים ואתה מת לחזור לפורום וחבל כי אתה לא רצוי פה...לך לפורום דוליז שם יותר מתאים לך!

מ מ מיתר

New member
אני לא מת לחזור לפורום פשוט החלטתי

לא לשים על ילדים כמוך עזוב אתה לא תבין.. יופי קלל כמה שאתה רוצה תיהיה בוגר זה לא מזיז לי את השערה שתלשתי כרע מהביצים....

bobby6killer

New member
אוקיי

מישהו פה מרגיש מושפל לא? אחרי שזיינת את אמא שלי חבר שלך אמר שיש לי קטן וקיללת כמו איזסה מכונה אתה פתאום בוגר שלא שם על ילדים קטנים? פיייחחחחחחחחחחח קרעת אותי... יש לך אינטלגנציה של ג'וק ממש... אתה משפיל את עצמך בכל הודעה שאתה שולח...חחחחח

bobby6killer

New member
חח לא

העיקר זה שאתה מרגיש בוגר עם עצמך כי כולם פה יודעים שאתה ילד קטן ומסכן
אבל לא לא טמיר אתה בוגר!!! בוודאי !!! אתה בוגר

מ מ מיתר

New member
וואי מה קשה לך לקלוט?!

בסדר אני בוגר אתה לא יופי יאללה די כבר מה אין לך חיים שאתה יושב ומקלל אתה רוצה בוא קלל אותי באיסיקיו כמה שאתה רוצה 330-875-993 זה המספר

bobby6killer

New member
אבל טמיר

אתה בוגר מדי בשביל לדבר איתי באיסיקיו! אני לא מדבר עם בוגרים...ואתה ממש ילד בוגר!

JACKASS 4 LIFE

New member
חחחחחחחחח...

בן..."כלכך יותר נחמד בלעדיך..."-???? חחחחחח lol.... וחלאס לריב! זה כבר ניהיה משעמם..

s n r

New member
אני לא מבין אותך

כי שבאת לפורום בן כל הזמן ירד עלייך מה עכשוי אתה מתחנפ אליו אולי ההודעה בלי קשר אבל אל תיהיה שמח זה השפלה להתחנף

s n r

New member
"זה כי השלמנו"

כן פתאום השלמתם כנראה אתה אוהב שמתחנפים אלייך שיט אל תקרא לי "מעפן"

bobby6killer

New member
ואל תקרא ליוני חנפן!

יוני לא מתחנף אליי... רק אתה חושב ככה..אנחנו פשוט איך נומר צוחקים עליכם ביחד

s n r

New member
טוב אתה מנש מידי

תשמע אתה לא רוצה להרגיש אפס אז אתה אומר שאתה חבר שלו גם אל תשאל כמה אני בוכה מהקללות המפגרות שלך לפחות לפני שאתה מקלל תחשוב כי יוצא לך סתם שטויות שרק אתה צוחק מהם

למעלה