אה ..פאות

angelpoloo

New member
אה ..פאות

אז ככה אני מעוניינת לדעת אם ואיפה אפשר לקנות פאות עם שיער ארוך בארץ כי לא הכי מתחשק לי לפנות עכשיו לאיביי אני אשמח לקנות פאות יד שניה ממי שמוכן למכור D: 2 ~ אחת עם שיער אפור ואחת עם שיער אדום .. וכן טיפים איך הכי טוב לטפל בהן ._. אממ זהו בנתיים ~

SunsRequiem

New member
זה תלוי

בדרך כלל תשלמי הרבה יותר לפיאה איכותית. אחת אדומה יש סבירה בארץ (התאומה של הפאה הורודה שלי, למי שמכיר), הבעיה היא שמעבר ללהגיד לך שזו חנות קטנטנה איפשהו בתל אביב, אין לי מושג. פאות בצבעי שיער טבעיים יותר יש בחנויות לדוסיות, במקרים רבים אי אפשר לדעת אם זה אמיתי או פיאה, והן עולות הרבה יותר. בשביל פאות פחות איכותיות, יש גם את ברוריה בדיזינגוף סנטר, שימליצו לך בחום לא ללכת לשם.

angelpoloo

New member
אמממ

זהו שזה בסך הכל פאות לקוספליים אני לא באמת צריכה שיער טבעי או משהו כזה XD משהו סביר ולא יקר מידי .. אשמח לשמוע עוד פרטים על החנות הקטנטונת אם את יודעת לספר לי .. איפה בערך בתל אביב ~ זאת עיר גדולה כן ? XD בגלל זה גם שאלתי אם למישהו יש פאה יד שניה שמעוניין למכור (..להשכיר ...)

יש ברחוב כפר גלעדי בדרום ת"א

אבל יותר מכך ברחוב מטלון שמצטלב איתו יש חנות מצד ימין, השניה מצד ימין אם לדייק שהיו לו מגוון פאות די מגניב. עכשיו לקראת פורים מביאים את כל מה שצריך לרחוב כפר גלעדי כך ששווה לבקר שם.

למעלה