אה.. היי?

JamesMarstres

New member
אה.. היי? ../images/Emo9.gif

קוראים לי ג'יימס (בינתיים נשאיר את זה ככה..) ואחרי חודשים שאני מתחבט בשאלה.. ואחרי התייעצות עם חבריי הטובים ביותר, שלא נדבר על "זמן עם עצמי" שלקחתי כדי להיות בטוח (וזה כולל להיכנס פה ושם לדכאונות). אז נראה לי.. לא! אני יודע שאני בי-סקסואל. אני מרגיש שאני נמשך לבנים ולבנות (גם כן?) אז אני מקווה להפוך לחלק פעיל בקהילת הפורומים הזאת ובכלל להכיר אתכם(/ן) . אנשים ואנשות נחמדים ונחמדות.. מקווה להתראות, אז סופ"ש נעים לכולם. with a Big Big love!
James Marstres

resputin

New member
Well well, another Buffy fan ../images/Emo8.gif

מה שלומך, ג'יימס
? הכל טוב? למרות שאתה שומר די על אנונימיות, רק שתדע, שאם תרצה לספר לנו קצת על עצמך, או לשאול שאלות בכל נדון- אנחנו כאן בשבילך. אני שמח שהתחלת לקבל את המיניות שלך, ושלא תכנס לדכאונות יותר
. כן אני מקווה שתהפוך לחלק פעיל בפורום, ושנכיר אותך גם. אנחנו כאן לכל מענה, צרה או שאלה. אם אתה מכיר או לא מכיר כבר מפורום באפי, אני רביב\ראס, אחד המנהלים של הפורום -אבי'לה(שרימפי) הוא השני שאני בטוח שיציג עצמו עוד מעט גם כן ושיהיה לך גם סופ"ש מהנה
.

JamesMarstres

New member
חחחחח.. מעניין..

הממ קצת על עצמי, הולך? אז ככה: באפי, באפי, ושוב באפי.. סתםם.. אני צוחק.. אני אוהב לצייר , לקרוא מחזות (קצרים. כי לארוכים אין לי כח.) וקומיקסים זה שולט (אני מכור..) כל מקרה.. דכאונות לא היו לי כבר מספר ימים וזה דבר טוב (תמצאו אתם את הקשר, לא הייתי בבצפר מספר ימים ולא היו לי דכאונות. הממממ מעניין מאוד :p) אני שמח לדבר בפורום עם אנשים בגילי עם "בעיות" כמו שלי.. (זו לא באמת בעיה, כי אם בעיה שהחברה מגדירה אותה כבעיה.. איישת, אני מקבל את זה כמשהו נורמאלי ולא כ-בעיה .. אני יכול לנהל דיונים במשך שעות אם למישהו בא לנסות..) - מקווה שלא הפחדתי אפחד אז נמשיך להתכתב ונתראה.. James אה.. ונ.ב. נכון שג'יימס פשוט גררר סקסי בטירוף?? חחחחחחחח... תודו שכן.. (הלוואי שהייתי נראה כמוהו בגיל 42).

JamesMarstres

New member
אה.. לא..

אניא היה בפנטזי, מיי אולד פרייד. אבל יכול להיות שאני אהיה בהקרנה הפעילה של באפי בסטאר דאסט.. כי זה לפני פנטזי. James

הממ כן!

המשפט הזה פשוט דבק בי, אני משתמש בו ללא קשר לזכר/נקבה. יותר כמו: ברוכה ההגעה. אבל מה אני יודע? 67 בבגרות בלשון.

buffy2

New member
היי אני אהיה בסטאר דאסט!!

כמובן שלא אפסיד את המיוזיקל האגדי... ואתה? :)

JamesMarstres

New member
ברור שאני לא אפסיד את המיוזיקל...

פשוט כעיקרון אני היה בפנטזי קון! http://fantasy.sf-f.org.il ואני מציע לאפחד לא להפסיד את הפרקים המצוינים שעומדים להקרין שם. בס"כ הולך להיות ע-נ-ק! אה.. וגם יש בפנטזי את הפלנטיר! שזו אחלה הצגה.. ולמי שלא ידע- פלנטיר זה הצגה על שר הטבעות בצורת רוקי הוררו פיקצ'ר שואו - שזו יצירת מופת משל עצמה. אז שבוע כיף ומהנה. :) James

detleth2

New member
חזרתי אחרי שנה בערך והיי

סליחה שאני מתפרץ ככה פתאום אבל ככה אני תמיד. לא הייתי פה כמעט שנה ומי שזוכר אותי מפעם או מהמפגש בחופש הגדול היי ומי שלא, שלום. אני כנראה אבוא למפגש אם לא יהיה לי משהו באותו יום ומה זה הדבר הזה שמקרינים בו את רוקי, מתי ואיפה? אחלה ליום לכולם, כמה מוזר לכתוב פה שום:)

ג ו צ יי

New member
היייי מותק...

אני ריקי נעים מאוד מאמי... בהצלחה לך פה.
בקשר לבאפי ההיא שחשה ציידת ערפדים. אין לי מושג מה ננסגר איתה לא ראיתי. אני ראיתי סקס והעיר הגדולה(אויי סמנתה הסקסית הזאת חולה על התחת שלה). יו כמה אני מדבר. וחברה ייאלה לברך אותו על כניסתו לפורום. או שאין סקס חודש.
חודש זה יותר מדי. רק יומיים.

ברוכה הנמצאת! ../images/Emo6.gif

כמה הודעות "ברוך הבא" בלילה אחד
והצרה איתן שתמיד צריכים להיות מקוריים
ג'יימס, המון
ו-
(אבל בלי להגזים... אני נשוי באושר ובלי צורך בעושר
) או בקיצור - ברוך הבא!

למעלה