אה...אני פה רק שאלה....

Alife

New member
אכלוסיית הערסים היא ללא ספק קבוצה

מקופחת. אדם שיציג את עצמו כ'ערס', לא יקבל אותן תגובות כשם 'פריק'. לעולם לא תשמעו את איציק אומר ש"חיים הוא בכלל לא ערס, במקור קראו לו בכלל רענן ואמא שלו מצביעת שינוי, הוא סתם רצה להכנס לנרגילה." מהיום אמרו 'רענן-בכלל-לא-ערס!'. (וזה בהמשך לתוכניותו של ניב', למען פורום פופוליסטי יותר. I'm fuckin' kidding) נפ - ג"ג - טיימ טו קיל.

The Raver1

New member
פרחות קטנות וצעקניות-פקצות../images/Emo12.gif

זה גאוני

ThE RhythM

New member
לא בדיוק

פקצה= פרחה קטנה צועקת הרבה
בואו נסגור את הדיון הזה כאן, אוקיי?

Another Girl

New member
לדעתי זו גישה מוטעית

הדבר האחרון שכדאי לעשות בפורום, בין אם רועש או רועש פחות, הוא לשקוט על השמרים. תמיד רצוי שהמטרה תהיה הרחבת הקהילה והבאת אנשים חדשים,גם אם זה צריך להיעשות בדרכים כמו פרסום שרשור מסויים במומלצים. אז אוקיי,יגיעו כמה אנשים שאוהבים את עופרה חזה/איירון מיידן/אטומיק קיטן (כל אלו כבודם במקומם מונח,הם פשוט לא הכי שייכים לכאן) אבל אולי גם יגיעו כמה אנשים שאשכרה שייכים לכאן, ימצאו כאן עניין ויעשירו את הקהילה. לדעתי זו טעות להסתגר בתוך ה"קליקה" הדי סגורה שהתווצרה לה כאן לאחרונה ולהתעטף במעין "מעטה" של סנוביזם מסויים (הכוונה לא אלייך בכלל,חלילה) שכולל גם ואולי בעיקר את הצ'אט. (שהוא עצמו כולל כמה אנשים שחושבים שהם יכולים להגיד שם כל מיני דברים בלי חשבון,אבל זה כבר נושא אחר.) בקיצור-נסו לראות בזה את הצד החיובי כהשקעה בפורום במקום להתבכיין. מי שלא מתאים לכאן-לא יישאר.

The Raver1

New member
soft machine. משהו להתחיל איתו

שירשור כזה לא בא כל יום אז קשה לי לא לנצל אותו עם איזה אלבום כדאי להתחיל את סופט מאשין? ואיפה אפשר לקנות אותו כי בצליל ליד הבית שלי לא ראיתי... ואין לי ממש כוח לנסוע לתל אביב עכשיו :/

אממממ שאלה טובה...

אני מכירה את 4 הראשונים. הייתי ממליצה השלישי,הכי מוכר והכי מומלץ שלהם. האמת? לא יודעת אם חיי היו נראים כמו שהם נראים בלי moon in june מכיוון שהוא הכי מוכר אני חושבת שתוכל למצוא אותו... אח"כ ספר חוויות!

Alife

New member
באיזה עולם?

אני מניחה שהתשובה די מתבקשת. עם האלבום הראשון, שהוא בעצם גם השני (דהיינו, הידד). ובהמשך תעבור לשלישי, עודד. הראשון הוא פסיכדלי-פופ מושלם, השני נוטה לכיוון פרוג (..ABCDEFG), ובשלישי הוא בכלל ג'אז עם סאונד ששווה לתחת. שלושתם נהדרים ומומלצים בחום.

yushii

New member
חייב למצוא שיר של פול מקרטני

אני אשאל את השאלה הזו גם בפורום זיהוי שירים וגם בביטלס, אבל על מאגר הידע שיש לאנשים כאן אני יותר סומך... בתכנית שהיתה ב-88 בשישי אחה"צ של שירי ביטלס (כנראה תכנית שבועית), הושמע שיר אקוסטי של פול מקרטני שכל מה שאני זוכר ממנו מלבד היותו מדהים זה שצמד המילים SOME DAYS הופיעו בו כל שורה שניה. אני חייב לשמוע את השיר הזה שוב, נא עזרו לי...

melancholy man

New member
אני חושב

שאתה מתכוון לשיר somedays מהאלבום Flaming Pie, אם כי לא שמעתי את התוכנית אז אני לא יכול להיות בטוח. אגב, אכן, מדובר בתוכנית שבועית

למעלה