אה...אני פה רק שאלה....

The West Star

New member
דייר סטרייטס ומארק קנופלר

דבר ראשון, שלום לכולם, אני לירי, ואני אוהב מאד את פינק פלויד, ג'אז, דייר סטרייטס, ג'נסיס והדלתות.. ועכשיו לשאלות שלי: מישהו יכול לתת לי קצת מידע על הדייר סטרייטס ומארק קנופלר? מישהו יודע קצת על המוזיקה שעשו בסרט Loacl hearo?

נרוו

New member
אני רוצה לדעת קצת יותר על...

הלהקה aperfect circle אם מישהו מכיר?

melancholy man

New member
קצת מיידע

ממש כאן (יש עוד במאמרים וגם במדור הקישורים המוקדש ללהקה), אגב כמה שאני זוכר, ודייאר סטרייטס זה ממש לא כוס התה שלי, את "גימור מקומי" עשה קנופפלר לבד.

melancholy man

New member
אם אנחנו מתכוונים לאותו דבר

אז פורום רוק אלטרנטיבי יתאים יותר.

yushii

New member
יש למארק דיסק של שירים לפסקולים

ושם מופיע 'גיבור מקומי'. אבל אם זה שיר שלו בלבד, איך זה מופיע בדיסק האוסף של דייר סטרייטס? אנקדוטה לגבי 'גיבור מקומי': מאחר ומארק הוא מניוקאסל, ואין לעיר הזו הרבה גיבורים, אוהדי קבוצת הכדורגל של ניוקאסל אימצו את הנעימה הזו והם שרים אותה כל שבת (או ראשון בעצם). תארו לעצמכם, אצטדיון ענק ששר: נה נה נהנה נהנהנהנה. מדהים.

melancholy man

New member
אה...אני פה רק שאלה....

לא זוכרים איך קוראים לבחור הנחמד שמנגן Jimi Hendrix Experience, שכלתם מי היו החברה האלה מליברפול שכולם דיברו עליהם בשנות השישים?, ומי חברי אמרסון לייק ופאלמר?, תשובות לשאלות אלה ואחרות בשרשור השאלות (כנראה ננהיג את זה כמהו קבוע)

melancholy man

New member
אמאלה כמה שגיאות

עוד לא התעוררתי כנראה...
היה צריך להיות: לא זוכרים איך קוראים לבחור הנחמד שמנגן גיטרה ב Jimi Hendrix Experience, שכחלם מי היו החברה האלה מליברפול שכולם דיברו עליהם בשנות השישים?, ומי חברי אמרסון לייק ופאלמר?, תשובות לשאלות אלה ואחרות בשרשור השאלות (כנראה ננהיג את זה כמשהו קבוע)

לא נצטרך להנהיג את זה כמשהו קבוע

אם לא נפרסם את עצמנו במומלצים
אגב בוס, אתה מנושל רשמית מהירושה!

melancholy man

New member
מאיה שימי לב לתאריכים של השאלות

זה לא קשור לפרסום בכלל. וגם לא קורה כלום אם אנשים שואלים שאלות אנחנו פה גם בשביל זה פה. באופן טבעי אנשים עוזבים פורומים, אם לא מפרסמים את הפורום הוא עלול להפוך למשהו סגור ולא כל כך מעניין, מה שאהבתי בפורום בתחילת דרכו לא היה דווקא עודף הידענים אלה ההיפך, הרצון של אנשים שרק עכשיו מכירים סוגים חדשים של מוסיקה לשאול שאלות, איכשהו זה נעלם לנו וקצת חבל. בלי פרסום אני חושש שהפורום יגווע לנו בעתיד. אם המחיר של זה הוא שרשור אחד עם 10 הודעות לא קשורות, אישית אני יכול לחיות עם זה. בקשר לירושה, קודם שיהיה שם משהו, אח"כ אני אתחיל להתחנף

melancholy man

New member
ועוד משהו

נראה לי שאנחנו מכירים מספיק זמן בשביל שהביקורות תגיע ישר אלי במסר ולא על גבי הפורום, לא?

פרסמתי את זה על גבי הפורום כי

הבנתי שזה נגע לעוד אנשים בפורום {שלי אין מושג אם פנו אליך במסרים} ולפי דעתי במקרה כזה , זה לא שייך למידת ההיכרות שלנו
אם לחצתי על נקודה רגישה ! קבל את סליחתי!

melancholy man

New member
אני את הרגישות שלי

איבדתי לפני 10-15 שנה, אולי בגלל זה יש לי זמן לצ'אט כל לילה ואני לא עסוק בחיי חברה סוערים... אני יודע שזה הפריע דיברתי אתמול עם כמה חברה בצ'אט (שוב מיתרונות העדר חיי חברה
). בקיצור לא נקודה רגישה, אבל נראה לי עדיף שדברים יהיו במסרים או בצ'אט, מאחר וזה לא בהודעה חדשה אלה בתוך שרשור אני מניח שאין נזק ואולי עדיף לה לביקורת שתיהיה שקופה לכולם.

מאיפה לך שאין שם כלום?../images/Emo3.gif

אין לי בעיה עקרונית עם פירסום הפורום אלא להיפך, לאחרונה באמת נוצר הרושם שהפורום הוא מעין מועדון סגור.. גם אני שאלתי פעם מה זה פרוג (אומנם זה היה מזמן והייתי ממש קטנה אז
) אבל פירסום שקשור באופן ישיר לנושא הפורום ולא נושא כמו מה אתם אוהבים לשמוע בבוקר... שאנשים שיכנסו לפורום יתעניינו בנושא הפורום וירצו להישאר בגלל נושא הפורום ,ולא כאלה שיכנסו לפה יכתבו הודעה שלא קשורה בכלל לנושא הפורום וימשיכו בסדר היום שלהם! שוב אני רוצה להדגיש שאין לי בעיה עם פירסום השאלה לאיזו מטרה!

melancholy man

New member
אוקי נעשה את זה כאן

קודם כל אם היה איזשהו סיכוי שהמלצה של יקי על הסטרובס הייתה מגיע לשער של תפוז אז היא הייתה שם (תאמיני לי ניסתי כמה פעמים) הבעיה היא, כך גליתי אחרי המון ניסיונות ובקשות (ואני עדיין מנסה כשאפשר, תמיד ללא הצלחה) שיש סוג מסויים של הודעות שיכולות להגיע לשער, בעיקר כאלה שעשויות לעניין כמה שיותר גולשים, מש מסוג ההודעה שאנחנו מדברים עליה. הרעיון בפרסום כזה הוא שכמאה עשרות אלפי גולשים עוברים דרך הדף הראשי של תפוז מידיי יום, מרביתם מתעלמים מההודעות, חלק קטן נכנס לקישורים וחלק קטן עוד יותר מגיב להם, מתוך אלו שמגיבים, סביר שמרבית ההודעות לא יהיו קשורות אבל אולי כמה אנשים (לצורך העניין גולש אחד) יקראו גם את הפורום ויצטרפו לקהילה והיא תגדל, אם "הקנס" שצריך לשלם על הגולש או הגולשים הוא 10 הודעות לא כל כך שיכות בתוך שירשור אחד, לי זה נראה שווה את זה, תמיד כמובן יכול להיות שאני טועה אבל נדמה לי שאני לא.

noosh

New member
פרסום הוא פרסום

והוא תמיד מתחיל מדברים קטנים מטרת הפרסום היא לא להגיד - "יש פורום אגדות רוק, כדאי לכם לבוא!" המטרה היא למשוך אנשים לפורום, וזה נעשה באמצעות הודעות שמפורסמות בפורום, פונות לקהל רב של אנשים ולא מצריכות ידע רב בנושא כלשהו. רק ככה אנשים יכנסו, יגיעו, ואולי מעט מהם גם ישארו לקרוא הרי זה ברור שלא כולם יישארו כאן.. כמו במקרים של שרושרי-הכרות, שפתאום כולם משתתפים אבל רק מיעוט באמת נשאר, לפחות לתקופת-מה. אבל כמו שהבוס אמר מעליי - אם פרסום הודעה כזאת בעמוד הראשי גוררת 10 תגובות שלא קשורות ומישהו אחד שנכנס לפורום, רואה את הנושא, אומר לעצמו - "וואלה, נשמע נחמד... אולי שווה להשאר", ומתחיל להתעניין, אז זה שווה את זה. זה כיף שיש מועדון סגור, אבל זה גם כיף כשיש עוד אנשים חדשים שמצטרפים אליו. וזה בכלל כיף כשיש עוד אנשים שמתעניינים בנושא ומתחילים הכל מחדש.. או שהם כבר מכירים את הנושא מעולה ויכולים לתרום מהידע שלהם חוצמזה, יש עוד הרבה דיסקים של לאב למכור, הגיע הזמן ללקוחות חדשים

כנראה שזו תעלומה !

חחחח יש לי הרבה שאלות מהשירשור הזה שהצליח לבלבל אותי כהוגן! התחלתי לחשוב על משמעות המושג פאקצה לעומק,עדיין לא הגעתי לתשובה סופית...

Alife

New member
פאקצה - פרחה לבושת מותגים.

(זה לא דורש אפילו את הזמן שנכתבה ההודעה.)

ידעתי מה זה אומר ..

מילולית אני חוקרת מאיפה הגיע הביטוי... אגב מה תגיד על פרחה אחת שאומרת לשניה פאקצה?

למעלה