אה! אה! יש לנו חולצות!

נועה00

New member
אה! אה! יש לנו חולצות!

איזה יפות! חבל לכם על הזמן! ביום ראשון אני אשלח אותן...

DushAt

New member
אמ?

את שולחת אותן בדואר, כאילו בתיבת דואר, או בדואר בתור חבילה שצריך ללכת לקחת מהסניף?

2003 SkiPeR

New member
שצריך לקחת מהסניף... ../images/Emo70.gif

זה מה שנקרא גם: "דואר רשום" ולכן היא ביקשה ממכם עוד כסף (לעומת אנשים במחזור השני בהנהגת מרכז... שיכולים לקחת את זה ידנית.... !!!!!!!

DushAt

New member
וואוו!

אז אולי באמת תביאי לי במח"צ????? אני מקווה שאם זה אפשרי באמת תראי את זה לפני שתלכי לשלוח.. ואז תחזירי לי 10 ש"ח?.... ואז אני אפגוש אותך?? אולי נעשה פגישה של הפורום של כל מי שיוצא במחזור השני???

עכשיו היתעצבנתי!

אז ביכלל שלחת לי 20 שקל, אז תגידי תודה שלא אמרתי כלום, ועכשיו את עוד מבקשת 10 חזרה? חברים שלך ששילמו 30 שקל משלמים עלייך, ואת צריכה להגיד להם תודה, וגם לי - כי הוצאתי הרבה יותר מ20 שקל על החולצות האלו. ותיכתבי לי פה או במסר ת'כתובת שלך או של הילי כדי שאני אשלח לאחת מכן את שתי החולצות.

אמממ....... =]

ממממ אני רשמתי לך את הכתובת כבר במכתב אבל לא משנה תשלחי כבר לי: ארבל 8/ב דירה 1 כפר סבא 44370 אני מקווה שזה יגיע עד יום רביעי חמישי חבל להתעצבן אולי זאת הייתה בסה"כ אי הבנה תני חיוך הכל לטובה
ואור שלחה כסף? כאילו את שולחת לה גם?

אור לא שלחה...

דווקא חשבתי שהיא רוצה חולצה, אז דברו איתה, תשאלו אותה אם היא רוצה כי יש לי 2 חולצות אקסטרה...

DushAt

New member
מההה? לא יכול להיות......

תשמעי אני ממש ממש ממש מצטערת מראש... אין לי מושג למה לא קיבלת את ה-10ש"ח שלי.. יכול להיות שהיה חור במעטפה? או שאולי את מתבלבלת או לא שמת לב? אני בטוחה ב-100% ששמתי, ואת יכולה לשאול את הילי אפילו כי היא הייתה איתי כששלחתי את המעטפה, ואני אפילו זוכרת כי היו לי שקלים בודדים ולא רציתי לשלוח ככה אז הלכתי לחנות וביקשתי שייתנו לי מטבע של 10!! אני ממש לא מבינה מה קרה.. איזה שיט.. למה לא אמרת לי?.. ושוב אני ממש מצטערת..

גם את וגם הילי שלחתם 20, זה לפחות

מה שאני קיבלתי, ולא היה במעטפה שום חור, ואני לא עיווורת או משהו, יכול להיות אולי שמישהו הרגיש ת'10 שקל והוציא אותם. לא יודעת, ולא משנה כבר...

DushAt

New member
ממש מוזר

גם הילי שלחה 10 ש"ח... אני בטוחה אני לא מבינה איך זה יכול להיות.. כנראה שבאמת הוציאו את זה פעם חברה שלי שלחה לי מסטיק עם המעטפה וקיבלתי את המעטפה בדואר עם חור.. יכול להיות שהם בדקו מה יש והוציאו את הכסף.. אני לא יודעת מה קרה.. בכל מקרה.. אני מצטערת שהיית צריכה לשלם הרבה..

אני מצטערת אם נראה לך ככה.......

אבל אני שלחתי 30 שקל וגם דושה ( דנה). אמרת שלושים שלחנו שלושים. אני לא יודעת מה קרה אבל אני מצטערת שהייתה האי הבנה הזאתי....... הייתי מחזירה לך את הכסף אבל הגרך היחידה שלי להביא לך את העשרה שקלים זה בדואר........... ויש סיכוי שיוציאו שוב... אז אני לא יודעת מה לעשות. בכל מקרה . רק רציתי שתעדכני אותי מה קורה עם החולצה כי לא אני ולא דנה קיבלתי דואר... ואנחנו יוצאות עוד יומיים למחנ"ק...אז אני מצטערת אם אני מציקה אבל זה ממש חשוב. תודנ רבה ומצטערת שוב....... ותודה על החולצותתתתתת!!!!!

אוּני

New member
../images/Emo20.gif חמודה... ../images/Emo20.gif

תקלטו, שבט רכ"ס זה ראשי תיבות של רשפים כפר סבא (אני לא סגורה על הרשפים.) אני אזכיר שוב את העובדה שאתם מכפר סבא.. שזה אומר שאתם בהנהגת שרון ולא במרכז
אז אולי גם לכם יש שני מחזורים, אולי אפילו על התאריכים שלנו.. אבל אנחנו לא יוצאים למחנה ביחד ולכן אין מצב שנועה פוגשת אותך. אז למי שהיה לו ספק (קצת עצוב שהיו כמה כאלה..), שבט רכ"ס הוא מהנהגת שרון. לא אולי, לא נראה לי, 100% הוא בשרון.

למעלה