אהמ.

קיי בנט

New member
עכשיו תקשיבי טוב טוב.

כי לא את עצבנית. אנחנו אמורים להיות עצבנים. אחרי שקבענו מפגש ממזמן[ואת יכולת להגיב אם זה נוח לך או לא] את באה ומחליטה שאם זה לא טוב לך,אז נעשה מפגש לפי הדרישות שלך. בקיצור את מוזמנת להמשיך להתעצבן[שזה במיוחד לא נכון],ולהיות בבאסה. ותירגעי,כי יהיה עוד מפגש.

dar dar5

New member
לא קבעתי!! הצעתי!!!!../images/Emo29.gif

תודה על ההזמנה.. נראה לי שאני אקח את הלהיות מבואסת

dar dar5

New member
אה וכל הכבוד לי../images/Emo29.gif

יכולתי עכשיו לצעוק עליך שלא הייתי פה כשקבעתם וזה, ושאני כן מעוצבנת ובלה בלה בלה.. אבל עשיתי זאת ועניתי לך בדרך הומוריסטית
כיפאק ... הי! איך רושמים כיפאק?

קיי בנט

New member
חופשי תצעקי;]

אבל זה באמת היה מעצבן שניסית לשנות הכל. זה שלא היית פה שקבענו זה לא בעיה שלנו. יהיה עוד מפגש. וכן-כיפאק רושמים.

dark warrior

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo130.gif

העקשנות שלכם על התאריך והשעה יגרמו לכך שבמפגש יהיו רק איזה 3 אנשים וזהו...זה יהיה המפגש פורום העלוב ביותר שאי פעם היה ואני לא יודע אם נוכל להגדיר אותו כמפגש פורום... אולי נקרא לזה מפגש פורום 1.5 למה 2 זה לא יהיה

צודק ב-100%

אני לא מבינה מה היה הקטע להעביר את המפגש בשעה אחת קטנה ופיצפונת.. במקום 3 ל-4 כדי שעוד בן אדם יוכל להגיע (וגם ככה לא באים הרבה) אבל אתה סתם התעקשתם וזה דפוק.. אבל חפיף מה שהיה היה

קיי בנט

New member
אני לא מבינה מה הקטע.

המפגש לא אורך שעה.הוא אורך הרבה יותר. כל הקטע שיהיה כמה שיותר זמן. יכולת לבוא.היינו שם עד 8.

יופי הייתם אומרים שתישארו הרבה..

יקיר אמר שתיהיו שעה וחצי שעתיים... ועוד מישהי אמרה שהיא הולכת בארבע הייתם נורא עקשנים שזה יתחיל ב3 ולא אמרתם עד מתי זה יסתיים בערך

dark warrior

New member
אל תדאגי../images/Emo130.gif

הפסדת את המפגש ה-1.5 שלפי דעתי עלוב במספר החברים שבאו....חבל שלא באת לראשון הוא היה הכי טוב שיש...מקווה שהשני יהיה באותה רמה כמוהו

° w a v e °

New member
שמעי לשנות בשעה זה לא בעיה..

אבל החלטתם שאתם רוצים יום אחר, שזה כן בעיה. יהיו עוד מפגשים [נראלי
] אל תקחו את זה קשה.

למעלה