אהמ.

crazystav

New member
יום חמישי זה לא נוח לי..מה רע במחר?

לא אמרנו שמחר בשלוש בגג עזריאלי? ככה אני הבנתי. אני, יקיר, דר, גל אנשים אין מצב שתבואו אפילו שעה מחר?

מחר זה בסדר

הבעיה שאני מסיימת את העבודה ב4.. אז עד שאני אגיע יהיה 5 וזה איחור של שעתיים וזה איכסי =/ אני לא רוצה לבוא שכולם כבר ילכו אז אולי תדחו את זה רק בשעה??? במקום ב3 - ב4 פליזזז אני ממש רוצה לבוא ...

° w a v e °

New member
כן מה!

קבענו, מי שרוצה שיבוא. מקסימום יהיה עוד מפגש

אוקיי

אז אני מניח שהכל סגור. מחר, יום שני, שעה שלוש בצהריים על הגג בעזריאלי. אני מקווה שנישאר שם ליותר משעה וחצי-שעתיים, ככה שגם דר תבוא. אני בכל מקרה צריך לברר מתי יש לי רכבת, אז אני מאמין שאני אגיע לא הרבה אחרי שלוש.

° w a v e °

New member
../images/Emo41.gifטוב תקשיבו כולכם../images/Emo41.gif

חור עשיתם לי. מחר, 3 עזריאלי. מי רוצה שיכול שבאלו שאנערף מה - שיבוא. מי שלא, יהיה עוד מפגש. די להתבחבש ולנסות למצוא פתרונות בשמיים, כי אין. זה מה שקבענו [הכמות של האנשים שיכולים מחר], וזה מה שיהיה מה ;[ אפשר עוד מפגש עוד כמה ימים שתרצו, שכוווולכם תבואו והיא כיףפנאןשמייח, אבל נכון לעכשיו זה מחר וזהו. איך? יפה לי כשוחע?

dar dar5

New member
מי מתבחבש?!../images/Emo29.gif

כבר אמרתי שתהנו לכם ושאני לא אגיע!!! גם ככה אני בבאסה אין לי כוח לריב סתם. עזבו אותי. אני מעוצבנת.

° w a v e °

New member
חוצמזה,

למה להתעצבן? את לא היית כאן כשקבענו, נכון, לא אשמתך, אבל את לא יכולה לבוא ולשנות הכל פתאום ואח"כ כשלא מסכימים אז להתעצבן. איט דאזנט גו לייק דאט. [
]

dar dar5

New member
סוררי סוררי..../images/Emo29.gif

הייתי בטוחה שהיה רשום: "דר די להתחרבש".. סורי לא ראיתי אני ממש מתנצלת. [נו זה היה בלילה]

למעלה