*אהמ אהמ*

Mest Girl

New member
לפני קרוניקלס...נראה לי

כי עכשיו הם כל הזמן בשחור..והתקופה הצבעונית זה כאילו לפני הלוק השחור.. חיחיחי LOL

A Lovato

New member
בילי לא סאק!!!! אייל אתה אמרת!!!!

לדעתי זה רק ג'ואל!! שכל ההתלהבות עלתה לו לתחת!!! ובנג'י גמלא סאק!!הוא חמוד!!!!!!!

A Lovato

New member
התגובה שלי למה שאמרת ירדה אבל...

אתה אמרת לי שבילי לא סאק!!!

Knotted String

New member
האמ...../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

כמו שאמרתי כבר כמה וכמה פעמים, מצידי שילבשו את השמלות של בריטני, מחוך ורוד, או שיתלבשו כמו מושיק עפיה. לא מעניין אותי איך הם נראים בשיט. העיקר שאני אוהבת את המוזיקה שלהם. והמוזיקה שלהם אולי השתנתה, אבל היא עדיין טובה בתור -מוזיקה-. וזה הכי הכי חשוב.

N 1 F 8 R 2

New member
גמני לא ממש אוהבת אותם

כל הפוזה החדשה עלובה לגמרי ורואים את זה גם במוזיקה

Unaffected

New member
גם נאי בערך ככה..

אוהבת רק את המוזיקה של הדיסק הראשון.. למרות שיש איזה2 טובים בקרוניקלס.. והפוזנה באמת מעצבנת.. שתקופת הדיסק הראשון הם היו חמטודים עכשיו הם קצת מפחידים :|

דווקא לי לא מפריעה כל הסדר בפורם

על מה מדברים ועל מה לא. אני שמחה לדבר על כל נושא =]]

A Lovato

New member
אני נצלשת את ההודעה כי חבל לפתוח...

אחת חדשה: רציתי להגיד לכולכם שעל פי האתר:WWW.PUNKROCK.ORG גי' סי נחשבת ללהקת פאנק- משו.. באתר יש רשימה ע-נ-ק-י-ת של כול להקות הפאנק מכל הזמנים(בשביל חובבי הפאנק למינהם..*אהמאיילאהמ*...) מפאנק פופ לפאנק אימו...פשוט הכל!!אם למישו יהיה כוחה לעבור עלזה.. ולי במקום בנג'י זה היה כבוד להופיע במשו שסקס פיסטולס או להקות(אגדות) פאנק אחרות מופיעות בו... אז מזל''ט לגוד!!!

BillysGirl

New member
נראה לי...

שיש להם עונה חדשה או משהו... לא זוכרת אבל אני יודעת שהם חוזרים עוד אממ... פאק לא זוכרת... קראתי איפשהו.... *לא חידשתי כלום*

אוקיי אז ככה...

GC באמת השתנו אבל למה ציפתם ?! שישארו כמו שהם ?! כאילו כולם משתנים....שהם היו "צבעוניים" הם באמת נראו טוב יותר אבל חפיף המוזיקע שלהם עדיין שווה !!! וג'ואל מושלם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

riotgirl28

New member
=\

אני מכירה אותם מהשנה..אבל אני אוהבת אותם ולא יודעת איך היו קודם ואיך יהיו בעתיד אני אוהבת את השירים מכל הדיסקים וזייהו!

למעלה