*אהמ אהמ*

BillysGirl

New member
*אהמ אהמ*

סליחה על ההודעה החדשה, אבל אומרים *אהמ אהמ* שאנחנו לא מדברים על ג"ש בפורום... אז בואו נדבר עליהם, אבל פה באה הבעיה... אנחנו בפורום גם כדי להכיר אנשים, אז בואו נשלב, נמציא איזה אולי משחק (כגון: כל יום יומיים נפרסם ידיעה על ג"ש ואז נשאל את כולם אם היא נכונה וכו') אולי נמצא משהו אחר כמו אמממ... תחרות "להיות כמו" (מי הכי דומה חיצונית/אופי למי שהוא מעריץ)... בקיצור בואו נמצא משהו כזה כי לי אין ממש עוד רעיונות... נראה לי שזה דיי יספק את כולם... מקווה.. אם לא אז בואו נמציא משהו אחר...
רעיונות בבקשה...

גוד שארלוט -סאקס

אני בעיקרון לא אוהב את גוד שארלוט של עכשיו .. רוב הפורום יודע ... הם עכשיו וואנבי גוטים כאלו .. מנסים להיות אפלים וקשוחים ! הם לא ! אני אהבתי אותם בתקופה הצבעונית ! זה היה יפה וטוב ... אבל עכשיו .. זה הכול חרא .. הם נהיו סתם חרא להקה .. ואני פה בפורום בעיקרון בגלל האנשים.. זהו

BillysGirl

New member
נקודה למחשבה...

הם השתנו, אבל לדעתי לטובה כי אז הם היו אחרים, זה לא שהם כל כך השתנו... ועכשיו חידוש... חידושים זה לטובה *ברוב המקרים* זכותך לא לאהוב את זה... הכי חשוב הכנות
... אני דווקא אוהבת את ג"ש של היום... כל אחד והטעם שלו... אני גם הרגשתי ישר פה ת'קטע שהאנשים ממש קשורים אחד לשני *הרוב* וזה גם נחמד אבל אנחנו עדיין בפורום ג"ש... גם איזה עובדה...

חחחחח

אני לא מסכימה על זה שהם חרא של להקה אבל אני מבכימה שאהבתי אותם יותר פעם....בתקופות הקודמות..... מה שהצחיק אותי זה שאתה כותב דברים כאלה ויש כאן אנשים שאוהבים את הלהקה והם בטח התעצבנו....

נמ..מה אכפת לי ? חחח

דעה שלי ! אני יגיד מה שבא לי .. זה הרי פורום .. בפורום כל אחד מביע תדעה שלו .. אם היא טובה ואם היא לא..

yardenbm

New member
יש בזה משו

אב ככה זה רוב הלהקות עד שהן מצליחות ואז מתמסחרות כמו שייגעצ לדוגמא שעד לפני שנה מי הכיר אותם והם היו אחלה להקה עכשיו יש להם את הסולן הכי סנוב בארץ

BillysGirl

New member
*מלחת העולם השלישית תתחיל*

כל אוהבי ג'ואל... זה יהיה מכוער...

BillysGirl

New member
השרשור הזה נועד לא למטרת מלחמות!

נראה לי שהפויינט היה פה להמציא משהוא על ג"ש שיהי לנו לדבר? טוב ת'אמת זה גם נושא רציני לשיחה ... מממ...חח.. טוב אני מרוצה...

BillysGirl

New member
אוווווווווווופפפפפפפפפפפסססססססס

סליחה טעות כבר חשבתי.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..... סורי ........

level 27th

New member
צודק

אייל אתה צודק כול אחד והדעה שלו אנשים יבינו ויתבגרו בסוף גוד שארלוט נשארו ככה ''אפלים וזה ''בגילאי ה 20 שלהם רק בגלל שהם זכו לפרסום וכול זה הכי כיף לראות להקות מפורסמות שלא השתנו בגרוש קחו למשל את the used אין עליהם peace out

A Lovato

New member
לדעתי זה רק ג'ואל!!!!

כל הקטע של מייד זה סבבע אבל כמה אפשר?!?!? אוקי זה חברת ההלבשה שלך אבל זהו!! כמה אפשר להתלהב ולטחון את הבגדים שלזה!!

Mest Girl

New member
לדעתי הם המסחרו רק בקטע של מייד

למרות שזאת החברה שלהם ומי לא יפרסם את החברה שלו? תאמת בילי הכי מאמי לא תוקע את לבל בכל מקום!!

SAMAR

New member
הם באמת השתנו!

אבל....המוזיקה עדיין טובה...מבחינה חיצונית זה כבר ממש לא אכפת לי אישית [הם יכולים להיות סגולים עם פרווה] למרות שהם מנסים להתאים את המוזיקה לבגדים או להיפך....בכל אופן ככה זה נראה....

GC Lego

New member
סגול עם פרווה!

ברנייייייייי
אין לי תמונה של ברני.. אבל תסתפקו בתמונה של היצור החמוד הזה..
יודעת שזה לא קשור.. אבל הייתי חייבת..

למעלה