*אהמ**אהמ* מזל טוב ל...
פורום "ה-4400" שחוגג חצי שנה! הפורום נפתח ב17/11/2005. הנה השירשור הראשון [מישהו מזהה את עצמו שם?]. הפורום עבר לא מעט דברים [רובם טובים]. הוא נפתח עם מועד השידור של הפרק הראשון [שוב, מישהו מזהה את עצמו שם?
], וצבר לעצמו הרבה גולשים חדשים כבר בימים הראשונים. כיום הפורום מחכה [בתרדמת קיץ] לעונה ה-3 שתשודר בארה"ב ב11.6 [עוד פחות מחודש!]. התיכנון המקורי היה לעשות חגיגות ענק בפורום, אבל עם הנוכחות שיש פה, אני חושב שעדיף לשמור את הדברים הטובים לחגיגות השנה. למרות זאת, אני מתכוון להמשיך את תחרות תמונת השער. אני מרחיב את הזמן להגשת התמונות בשבוע [עד ה24]. אם לא יהיו מתמודדים נוספים, נצטרך לבחור בין התמונות הבודדות [והמדהימות] שכבר הציעו [הציע]: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1421&msgid=76348508 אני מקווה שאתכם הפורום יוכל לצאת מהתרדמת בקרוב [מאוד]. המשך חצי שנה מופלאה לכולנו שחר.
פורום "ה-4400" שחוגג חצי שנה! הפורום נפתח ב17/11/2005. הנה השירשור הראשון [מישהו מזהה את עצמו שם?]. הפורום עבר לא מעט דברים [רובם טובים]. הוא נפתח עם מועד השידור של הפרק הראשון [שוב, מישהו מזהה את עצמו שם?