*אהמ**אהמ* מזל טוב ל...

axnholic

New member
*אהמ**אהמ* מזל טוב ל...

פורום "ה-4400" שחוגג חצי שנה! הפורום נפתח ב17/11/2005. הנה השירשור הראשון [מישהו מזהה את עצמו שם?]. הפורום עבר לא מעט דברים [רובם טובים]. הוא נפתח עם מועד השידור של הפרק הראשון [שוב, מישהו מזהה את עצמו שם?
], וצבר לעצמו הרבה גולשים חדשים כבר בימים הראשונים. כיום הפורום מחכה [בתרדמת קיץ] לעונה ה-3 שתשודר בארה"ב ב11.6 [עוד פחות מחודש!]. התיכנון המקורי היה לעשות חגיגות ענק בפורום, אבל עם הנוכחות שיש פה, אני חושב שעדיף לשמור את הדברים הטובים לחגיגות השנה. למרות זאת, אני מתכוון להמשיך את תחרות תמונת השער. אני מרחיב את הזמן להגשת התמונות בשבוע [עד ה24]. אם לא יהיו מתמודדים נוספים, נצטרך לבחור בין התמונות הבודדות [והמדהימות] שכבר הציעו [הציע]: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1421&msgid=76348508 אני מקווה שאתכם הפורום יוכל לצאת מהתרדמת בקרוב [מאוד]. המשך חצי שנה מופלאה לכולנו שחר.

necky

New member
מזל טוב לפורום

אני מקווה שהפורום יתעורר ומספר האנשים בו יגדל לקראת העונה השלישית שנמצאת בפתח

dorgilyt

New member
מזל טוב לפורום../images/Emo13.gif

שיסדרו לנו איזו הודעה בדך הראשי על עליית העונה השלישית

danielle23

New member
מזל טוב!../images/Emo9.gif

האמת שאחרי שראיתי הודעות שלי בפורום אחר מלפני שנה וחצי, ההודעות האלה כבר נראות לי לא לפני הרבה זמן
לא השתנתי הרבה מאז.. ואני מקווה שהפורום באמת יתעורר עם עליית העונה השלישית!!

R o t e m G

New member
מזל טוב!

אני נמצאת שם! בשני השרשורים. שתגיע כבר העונה ה-3 ושיבואו אנשים. י-ב-ש פה!!!!!!!!

JAMES DEAN

New member
וואוו איך הזמן רץ מהר

אני זוכר שלא מזמן הפורום והסידרה התחילו. אז שיהיה המון בהצלחה ויאללה אין לי כבר סבלנות לעונה הבאה

niranbd

New member
יאאאא OMG!! ../images/Emo2.gif

אני בהלם, כבר עברה חצי שנה מאז שכתבתי הודעה בשירשור של הפרק הראשון?!!? פאק, איך שהזמן טס!!!! יאללה, אוטוטו יוצאת העונה השלישית של הסדרה הכי מדהימה שקיימת, אני לא יכול לחכות!

Rowdy Girl

New member
אע, מגניב.../images/Emo2.gif

מזל''ט
אני פה מאז היום הראשון שלו [דרכו גיליתי על קיום הסידרה והתחלתי לראות] אבל התחלתי לכתוב רק אחרי כמה פרקים אני חושבת.
.

buffgirl

New member
מזל טוב לנו ../images/Emo13.gif

ואיזה יופי, עוד מעט תתחיל העונה השלישית בארה"ב ויהיה פה שמח

למעלה