אהמ אהמ.. להיכנס!

LiOr CaRtEr

New member
אהמ אהמ.. להיכנס!

אוקיי.. אז אני משוטטת לי בישראבלוג.. מחפשת משו לקרוא.. ונכנסתי לאיזה בלוג של מישהי.. הכותרת הייתה: פאריס הילטון...? כנראה... שלא היה רק סרט איתה... נו טוב.. מה אני יודעת.. אולי הילדה כותבת על החיים של פאריס הילטון.. מי אני שאשפוט... אבל לא... נכנסתי לבלוג.. ומה אני רואה?! טוב.. אני לא יודעת אם אתרים זה בסדר לשים... אבל מקסימום יורידו את זה.. זה מה שאני רואה: http://img.imagetown.net/40776332.jpg אז... בכייף שיהיה לה.. אני פשוט.. קצת לא מבינה מה הקטע שלה.. ואני מדברת בתור חרמנית אחת לאחרת... יו קנואו... אז.. בכייף שיהיה..

NarihS

New member
OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כלבה זונה שונאת אותה שונאת אותה!!!!!!!!!!!!!!! שתסתלק מניק כבר! מה עוד עוד איתה לעזאזל????????? מפגרת שכמותה אוף... אף פעם לא אהבתי אותה ואני גם אף פעם לא אהוב!!! אפילו אם היא וניק יתחתנו עם ילדים והיו הכי מאושרים שיש!!!! ושני מצטערת על הקללות.. חח אני יודעת שיש את חוקי הפורום שאסור לנו לקלל אותה אבל הייתי חייבת להוציא את העצבים.. אם זה כל כך אסור אז תמחקי ואני ארשום הודעה אחרת יחסית יותר נומלית :) תודה ביי

LiOr CaRtEr

New member
אז זהו....

שזה לא זיוף. אני אישית יודעת שיש עוד סרטים ביתיים שלה אי שם... אין למישהו סיבה לזייף אותה כי... יש מקור. ואם כבר היו מזייפים אותה, שישימו למסכנה ציצים.. איכס. שטוחות..

backstreet girl

New member
יא חתיכת שרמוטה../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

זונה שרמוטה מגעילה מבחילה דוחה בא לי להקיא מה ניק עושה עם האבלה הזאת.. אני לא מאמינה שהיא בוגדת בו... יא חראית .... יא נבלה... ושני...בבקשה אל תמחקי את זה...

Miss Kitty

New member
רוני, רוני.. לא להגזים..

בסוף אני כן אצטרך למחוק.. חבל על הכוחות שלכן בלקלל אותה.. מילא היא לא קוראת את זה

NarihS

New member
רוני, רונוש... תנשמי תנשפי חחח :)

הקיצר.. יכול להיות שזה ממזמן ושזה לא חדש.. :) אבל בכל מקרה היא זונה וכל זה..

sivanick

New member
אנשים תירגעו זה מהקלטת סקס שהיא

עשתה עם החבר שלה לשעבר!! עכשיו אתם בטח חושבים לעצמכם איך היא יודעת היא בטח ראתה את הסרט אז לא תירגעו לא ראיתי את הסרט אבל פעם באיזה אתר דיברו על הקלטת והראו תמונות משם והתמונות האלה גם היו...היא לא בוגדת בניק אז אפשר לרדת ממנה...

airgirl

New member
יש לה מזל שהיא לא בוגדת בו..../images/Emo46.gif

רק זה חסר שהיא תבגוד בו
אבל היא בטח לא תעשה את זה.. לבגוד במלאך כמו ניק
לא נראה לי שהיא כזאת סתומה.. :/

NarihS

New member
לא איכפת לי

ממתי זה או מאיפה זה או מה היא עושה או לא עושה אם חבר שלה.. שניק פשוט יפרד ממנה! היא זונה היא מכוערת היא הכל! שונאת אותה.. ניק בכלל לא מגיע לה... מה הוא עושה איתה עדיין לא הבנתי את זה... היא סתם סתומה שלא יודעת מה עושה.. שתלך ותחזור לחבר הזה שלה ושם תעשה איתו כמה קלטות סקס שהיא רוצה ממש לא איכפת לי רק שתעזוב את ניק, או שניק יעזוב אותה.. היא סתם מעצבנת.

LiOr CaRtEr

New member
טוב אז לי אין בעיה להגיד לך

שאני כן ראיתי את הסרטון הזה שלה, ולא זכור לי שם שומדבר כזה. חוצמזה שהסרט ירוק. אז בכלל אין מצב.

מה שנכון כנון../images/Emo23.gif

בקשר "לזונה" של ניק... מאמי אני איתך בכול מילה היא פשוט בלונדינית "מאוד חכמה(פחחח אז זהו שלא)" ומאוד מתאים לה להגיד את המשפט .." זה שאני בלונדינית זה לא אומר שאני מפגרת.." היא בלי טיפה טיפונת של השכלה והיא מעצבנת אותי העשירה הזאת! איתך בכל מילה

hadasrulez

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

מממ זה נראה לי דיי אמיתי.. שמעו יש מצב שזה ניק.. חחחחחח סתם סתם סתם אולי היא עשתה עוד סרט שאנחנו לא יודעות עליו
ולא ראיתי תסרט שלה אבל יש מצב שזה משם כי היא עם שיער קצר בתמונות... וכמובן יש אפשרות קטנה מאוד שהיא בוגדת בו ואם כן אז לא נראה לי שהיא תהיה עד כדי כך סתומה ולא תשים לב שמצלמים אותה.. זו רק דעתי

sivanick

New member
זה כן מהסרט שלה...

שמעו בהתחלה חבר שלה לשעבר פירסם את הסרטון הירוק הזה הקצר כאילו כהקדמה ואז שהוא ראה שזה הצליח הוא פירסם את הקלטת המלאה גם כתבו על זה בנענע שעכשיו אפשר להוריד את הקלטת המלאה שהיא בערך באורך של 40 דקות.

sivanick

New member
חחחח זה אפשרי אבל כל הסרטים עם

החבר שלה לשעבר לא עם ניק אז אתן יכולות להיות רגועות =)

LiOr CaRtEr

New member
דווקא לפי מה שאני שמעתי הם מאוד

מגוונים.. לא רק עם החבר לשעבר... יש גם איזה סיפור עליה ועל איזו דוגמנית... אהמ אהמ.

למעלה