אהמ אהמ.. להיכנס!

sivanick

New member
את זה לא שמעתי..טוב אני מצפה

ממנה לכל הבחורה מופרעת, אבל ככה אני אוהבת אותה

LiOr CaRtEr

New member
סבבה שתהנה

אבל מה הקטע עם לצלם כל דבר שהיא פאקינג (דוגרי..) עושה?!

Miss Kitty

New member
חחחחח אשכרה..

כל מה שהיא צריכה עכשיו זאת תוכנית ריאלטי- מצלמות בכל הבית, והיא תכסה את כל מה שיש למדיה להציע..

NarihS

New member
היא פוסטמה מפגרת

שצריכה להסתלק מניק.. איך אפשר בכלל לאהוב בנאדם כזה??? כזאתי זונה שכמותה, שונאת אותה... מטומטמת, מפגרת... שונאת את היצורה הזאתי...

LiOr CaRtEr

New member
היא לא צריכה..

הם יכולים פשוט לקחת את כל הסרטים הבייתיים שלה...

sivanick

New member
חחחחח היא צילמה את הסרטים

בשבילה כנראה רצתה להתגאות ביצירת (מופת??) שלה =) היא לא תיכננה שיוציאו את זה לאור חבר שלה לשעבר עשה את זה.

LiOr CaRtEr

New member
אני מודעת לעובדה..

אבל כשמצלמים כל תזוזה בחיים, זה הופך להיות חולני...

sivanick

New member
תראי היא צילמה את עצמה כמה פעמים

עושה את זה זה לא אומר שזה כל תזוזה שלה בחיים תאמיני לי שהיא עשתה את זה יותר מכמה פעמים...והיא גם עושה דברים אחרים למרות שזה נשמע לא הגיוני =)

LiOr CaRtEr

New member
טוב שמעי את לוקחת אותי יותר מידי

בכל מילה. הכוונה שלי הייתה שבאופן כללי בכל מקרה מצלמים כמעט כל תזוזה שלה (אלוהים יודע למה) וגם יש את האוסף סרטי סקס שלה.. שיהיה בכייף אבל אם תשאלי אותי מדובר פה בנרקסיסטית משו... וההוכחה הכי גדולה לזה לפי דעתי הייתה שהיא שמה תמונה של עצמה על העוגת יומולדת לניק (?!) כאילו.. הלו! תירגעי!!!!!!!!!!!!!!! אוקיי.. =) ושוב - בכייף שיהיה לה=) אני מפרגנת... חחח..

sivanick

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

הלו תירגעי חחח זה היה מצחיק =) וכן משו לא בסדר בה אני פשוט התרגלתי לזה ראיתי את זה(את הטמטום שלה) יום יום במשך חודש והתחלתי לאהוב את זה לא יודעת ראיתי כמה היא אוהבת את עצמה עומדת שעות מול המראה וכמה שהיא דואגת לפרטים הכי קטנים והחשובים אבל יש בה משו שאי אפשר להסביר ורק אחרי שראיתי את הסדרה הבנתי מה ניק מצא בה יש לה את התמימות הזאת כן תמימות של בחורה בת 21 שלא עשתה כלום בחיים שלה ומכירה רק אנשים מהמעמד הגבוה ופתאום היא עם משפחה מהמעמד הנמוך וצריך לראות כדי להבין איך שהיא מנסה להשתלב שם ומנסה ללמוד דברים חדשים היא לא מתנשאת היא בסה"כ בחורה פשוטה שאוהבת לעשות חיים ולעשות שטויות והיא כיפית כל אחד שיהיה איתה יהנה איתה. והיא כזאת חברותית פשוט לא היו לה הרבה הזדמנויות בחיים להכיר אנשים שלא מהמעמד שלה ככה חינכו אותה...חחח עשיתי לכן פה הרצאה קטנה אבל ככה אני תופסת אותה ואני חושבת שהיא ממש חמודה וזה כמו ששירני לגבי בריטני כל דבר שהיא תעשה שירן תמשיך לאהוב אותה נכון שירני? =) כי אני פשוט מקבלת אותה כמו שהיא. מתאהבים בה, כל מי שראה את התוכנית התאהב בה ומרגיש כאילו הוא חבר שלה כי היא כ"כ חברותית וגורמת לאלה שמסביבה להרגיש בנוח ולהרגיש כיף עד שאפילו מי שצופה בה בטלוויזיה מרגיש את זה אני מניחה שזו הסיבה שתמיד מצלמים אותה אנשים פשוט אוהבים אותה וגם רוצים לצלם את השטויות שהיא עושה כי זה מצחיק
איי שיביאו כבר את החיים הפשוטים 2 התגעגעתי ללצחוק במשך חצי שעה בלי להפסיק רק היא וניקול גרמו לי לזה =)

LiOr CaRtEr

New member
אז את מעריצה אותה כאילו..!?

האמת שהסיבה שמצלמים אותה בלי קשר היא פפראצי לשמו.. אבל שיהיה, אני מאמינה שאת לא סתם אומרת את זה.. ואין לי יס אז יהיה נחמד לראות את התוכנית איי גאס.. קיצור - בלעעעע נרקסיסם יתר דוחה אותי פשוט... זייהו.. אבל תודה.. כן הייתה לי יציאה מצחיקה.. שיואו איתי=) אני בהיי של שביתה!! איזה יופי! אין לי מועד ב' באזרחות מחר!!!

NarihS

New member
חחח סיוני! חח את ילדה קורעת חח!

הנה הציטוטים שהכי קרעו אותי שם: " יש לה את התמימות הזאת כן תמימות של בחורה בת 21 שלא עשתה כלום בחיים שלה" חחח איזה תמימות???? היא לא ממש נראית לי הכי תמימה שיש.. חח "והיא כזאת חברותית פשוט לא היו לה הרבה הזדמנויות בחיים להכיר אנשים" יוצא לה ועוד איך להכיר אנשים.. להכיר אנשים מסרטי פורנו! חחחח והיא בהחלט חברותית... אני מתערבת איתך שכל אחד שהיה איתה בסרט סקס שלה יגיד שהיא מאודחברותית if u know what i mean
וכן כל דבר שבריטני תעשה אני אמשיך לאהוב אותה אבל... יש פעמים שהיא מאכזבת אותי... ופאריס.. מישהי אני בכלל לא אוהבת.. פשוט לא הכרתי אותה.. ופתאום אני רואה צילומים שלה בסרטי סקס וכל מיני.. אז.. זה לא גורם לי ממש להתחיל לאהוב אותה אם הבנת אותי.. את בריטני אני כבר אהבתי לפני שהיא התחילה לעשות כל מיני שטויות שלה.. לכן זה כבר לא הכי מפריע לי.. אבל פאריס שהכרתי אותה רק בגלל השטויות שלה.. אז דברים כאלה לא יגרמו לי לאהוב אותה... ואממ זהו... סיימתי את דברי :) עכשיו אני מקווה שאת תביני למה אני לא מסוגלת לאהוב אותה :)

sivanick

New member
לא אני לא מעריצה אותה כאילו...

אני פשוט לא שונאת אותה בניגוד לאנשים אחרים. ושירן את מביאה משפטים ואת קוטעת אותם באמצע אם תקראי את ההמשך אז תראי שיש לה את התמימות של בחורה בת 21 שלא עשתה כלום בחיים שלה זה לא אומר שהיא תמימה יעני בתולה זה אומר שהיא תמימה בזה שהיא לא רואה את העולם בוא נגיד כמו שאנחנו רואים היא רואה את העולם רק מנקודת מבט טובה אין לה צרות והיא גם מן הסתם לא רואה חדשות לא יודעת מה קורה בעולם וזה גם לא מעניין אותה כי אצלה הכל טוב בחיים היא תמימה בנקודה הזאת. ותראי אם בא לך לשנוא אותה אז תשנאי אותה אבל יש בסיס לכל מה שאמרתי אם אמרתי שהיא חברותית אז לפי דעתי היא חברותית לא מעניין אותי איך היא התנהגה ל"חברים" שלה בסרטי פורנו כי זה לא באמת חברים זה חבר שלה בחור שהיא יצאה איתו במשך כמה שנים ולא מישהו זר..ותראי אם את לא יכולה לאהוב בנאדם בגלל שקלטת סקס שהוא עשה עם חבר שלו יצא לאינטרנט שלא בשליטתו וזה נראה לך מעשה רע שהוא עשה את הקלטת כי לי זה לא נראה מעשה רע היא שכבה עם חבר שלה זה נורמלי לא? והיא רצתה לצלם את זה אז אולי יש לה אובססיה למצלמות אני עדיין לא חושבת שזה רע. אבל כמו שאמרתי זכותך להרגיש כלפיה מה שאת חושבת את באמת לא ממש מכירה אותה.

NarihS

New member
אוקיי תקשיבי...

קודם כל... גם את לא מכירה אותה.. וזה שאת רואה אותה בסדרה כל יום או לא יודעת כל כמה זמן, זה לא אומר שאת מכירה אותה... אז.. זהו בעיקרון.. עכשיו.. את מה שאמרת בקשר לקלטת סקס הזאת, אני בדיוק חושבת כמוך כן נכון שהיא רק שכבה עם החבר שלה, ונכון שזה לא משהו רע.. אבל.. עדיין.. זה פשוט אותי אישית מגעיל שאת מצלמת את עצמך עושה כל מיני דברים עם חבר שלך.. לא יודעת.. זה פשוט דוחה כזה.. טוב מה אני אגיד לך.. כנראה לעולם לא נגיע להסכמה בקשר לזה..

sivanick

New member
זה לא סדרה זו תוכנית מציאות

זה איך היא מתנגת ומדברת במציאות לא רק מול מצלמות בטלוויזיה זה יותר ממה שאני מכירה את ניק.

airgirl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחח שירני חחחחח
אני איתך!

למעלה